Asiaczek Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Stawka i wyniki z wystawy CAC-Radom/PL, 22.05.2011 r. Sędzia: Elżbieta Augustyniak/PL PSY kl.o Old Legend's DORIAN - dosk.1, CWC, BOS, BOB. SUKI kl.o SAQUI Ameba - dosk.1, CWC, BOS. Gratulacje dla Tascha i jej psiaków:) Szczególne drapanko dla SAQUI vel Kiwaczek:) Na FB wyszperałam kilka fotek basków. Zaraz wkleję:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 Według mnie to chyba Old Legend's DORIAN:) Uploaded with ImageShack.us I Para hodowlana; zobaczcie jakie ładne profile główek:) Uploaded with ImageShack.us Pzdr. Quote
Tascha Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Dzieki za gratulacje,Kiwaczki podrapkane za uszkiem ;) Tak Asiu, na tym zdjeciu to Dorian-czyli Blus. Fajnie pasiaki wyszły na wspólnym zdjęciu:) Ja nadrobie zaległosci forumowe pewnie przy jakichs opadach deszczu albo...koło jesieni...:D dnie sa ostatnio stanowczo zbyt krótkie,wstaje rano,kłade sie około pólnocy a czasem i póxniej,a i tak nie mam czasu na wszystko... Quote
Asiaczek Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 A my tutaj czekamy na Ciebie i .... fotki:) pzdr. Quote
Buszki Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 A ode mnie specjalne głaski dla Dorian-Blusa,bo już prawie był mój :eviltong:. Quote
Recommended Posts