Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Super, to bedę. dzięki to już trochę września opłacimy, bo sierpień zapłacony :) Ciekawe, jak mnie Smerfunia powita, Łobuziara jedna. :)

• Replies 450
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:loveu:Kasia dziękuję. Zrobiłam tez ostatnio nieudolnie oczywiście trochę zdjęć moim psiakom, zwłaszcza Daisuni słodkiej i wysyłam do Kasi ale wolno mi idzie, bo niezmniejszone.. ale postaram się poduczyc i odtąd na wątku zdjęć będzie więcej, o ile tylko Kasia znajdzie czas na wstawianie :)

Posted

Jeśli tylko możesz, to pewnie :) ona jest taka fotogeniczna :)

Posted

Na tym dywaniku to mi towarzyszy cały dzień przy biurku, a tam, gdzie ją mąż zapina, by na spacerek poszła, to zerka na swoją pańcię zakochanymi oczami. Ubóstwiam ją po prostu:loveu::loveu::loveu:

Posted

Nie dziwie sie, ze Aga tak pokochala Daisy, jej to nie sposób nie kochac.
Ale AgaG masz ksiazek, jest nas tu wiecej widze czytelnikow, milosnikow literatury :fadein:

Posted

Ulka18 napisał(a):
Nie dziwie sie, ze Aga tak pokochala Daisy, jej to nie sposób nie kochac.
Ale AgaG masz ksiazek, jest nas tu wiecej widze czytelnikow, milosnikow literatury :fadein:

A tak, to prawda :). a Daisunia jest po prostu cudowna.. mały lisko-kotek do kochania :)

Posted

Halcia, a popatrz na tym zdjęciu, gdzie widać plakat dla Smerfi, jakie one są jednak podobne.. z buzi, z powodu tych "okularków"

Hmmm nie wiem, po co ludzie poodrywali trochę numerów telefonu z plakatu w Tesco, który powiesiłam na osiedlu, jak nikt o Smerfi nie pytał..

Posted

Kasia, ja nie mam kolorowej drukarki, ale jakby jej jeszcze wyrdukować gdzieś plakaty, to mogę iść i wieszać, np. w lecznicach, sklepach zoo itd.
a co do starszych pań, to właśnie sie z mężemem zastanawialiśmy, czy nie oderwała tego "urocza" starsza pani Sawicka (sasiedni blok z moim), która ma tę sprawę w prokuraturze o uśpieniu zdrowego psa ze schronu w Łodzi po 1 dniu adopcji... ja na każdym spacerze z psami patrzę, czy ona czasem znów sobie psa jakiegoś nie zorganizowała..

Posted

Jak uzupełnię tusz w drukarce to podrukuję więcej plakatów, bo akurat kolorowy mi się skończył. Aga, Ty jak idziesz je wieszać to się kogoś pytasz o zgodę? Chodzi mi głównie o jakieś markety. Bo jak powiesiłam sunię w Simply na Mackiewicza to ktoś to zerwał, bo na drugi dzień już nie wisiało.

Posted

W tesco jest tablica bezpłatna, w gabinetach wet. pytam (u mnie na osiedlu już wisi) i w sklepach zoo tez, ale czasem idę "na żywioł" i wieszam wszedzie i nic mnie nie obchodzi, że nie wolno. Miałam kiedyś u mamy na tymczasie psa ze Starachowic- podobnego do Zahira, więc nie mogłam mu nie pomóc :) i jak mama się zaczęła denerwować , bo u niej wył, to się zawzięłęm, powiesiłam przez weekend 500 plakatów w centrum Krakowa, koło Błoń itd. Zadzwoniła tylko jedna Pani, ale cudowna i psiak ma dom, więc to skutkuje. Kasia naprawdę ja wierzę w sens takiej akcji plakatowej. Po Zahira, gdy jeszcze był moim tymczasowiczem też ktoś z plakatów dzwonił i go bardzo chcieli, ale nie dałam psa, jak zobaczyłam, jak mieszkają. Wyglądało to jak melina, choć nie byli pijani.
o

Posted

Ulka18 napisał(a):
Ja moge plakaty kolorowe drukowac i potem wyslac poczta. Tylko dajcie jakies linki i namiary pls :modla:

Wielkie dzięki, wysłałam Ci mailem plakat Smerfi, a mój adres wczoraj Ci napisałam na pw. :) Będę wieszać i zaufanym znajomym dam do powieszenia w ich okolicy. na pewno zrobimy rundkę z Olą po lecznicach też. Bardzo mi zależy, by Smerfunia miała już swoją kanapę i Pańcię.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Aga, dzieki, dostalam maila. Wydrukuje w poniedzialek dopiero, ile potrzeba egzemplarzy? Moze jeszcze jakiegos psa potrzebujesz do wydrukowania?

Biorę na tymczas niewidomego bezzębnego dziadka wyrzuconego w lubelskim, ale za wcześnie na szukanie mu ds, muszę go poznać, wetka go musi wyleczyć itd. Natomiast jakby się dało wydrukować plakaty dla innego niewidomego pieska z Kielc (z mojego banerka), to by było świetnie. Jeszcze nie zrobiłam mu plakatu, ale zrobię i wyślę do Ciebie wtedy. Erka jak zawsze ma "sajgon" w Kielcach i chcę wrócić do pomocy dla jej podopiecznych choć odrobinę..

Ulka no nie wiem, jakie masz możliwości plakatowe.. ale wiesz, jak mi zależy na domu dla Smerfi..Możesz np. 200?:oops: Wysłałam trochę inną wersję plakatu.. może na tym drugim bardziej widać, że sunia malutka i to zachęci do adopcji..