Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

chcialbym wszystkim pogratulowac jestescie boscy !!!!

ALE PRZEDE WSZYSTKIM GRATULIJE PATRYKOWI !!

zw.świata + bob + bog II !!

[SIZE=2][SIZE=3]jestes doskonalym handlerem , groomerem i kochasz to co robisz !! gratulacje !!

GRATULUJE takze Ewie za Mł.Zw.Św. + Best Junior w rasie Siberian Husky !!

• Replies 343
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani jutrzejsi wystawcy.

Życzę Wam samych sukcesów, doskonałych ocen oraz baaardzo miłej atmosfery przy ringu.

Bawcie się wspaniale i zróbcie duuużo zdjęć, co bym mogła je sobie później pooglądać

i mieć wrażenie że tam byłam :-(

Posted

Trzymamy kciuki za wiekszosc :evil_lol: :evil_lol: zobaczycie ile w psach bedzie ocen dobrych i bdb.. sedzia jest straszny- twierdze tak po tym, jak sedziowal charty polskie.. masakra.
pozdrawiam

Posted

Gratuluję wszystkim tym, którzy już na światówce osiągnęli sukcesy, za innych jeszcze wystawiających trzymam mocno :)

Lisek Górala:klacz:

A w grupie chartów jeśli już o nich mowa i tu ... zjawiskowa greyka :) lokata III

Posted

Ja tez wsyztskim gratuluje, jak ktos z was dostanie jakieś info od wystawców z poznania niech nam szybko pisze.....no ciekawa jestem czy Polskie psy góra w grzywkach:D:D:D mam nadzieje:loveu:

Posted

GRATULACJE DLA ANGELA I HEPPY!!!!:multi: :multi: :multi:
W klasie pośredniej:
I - IRINA Poarott
II- EKRU Nesjana
III - ?
IV - NONŁANA POKEROWY ŻYWOT Super Ciapki:loveu:
GRATULACJE!!!!:multi: :multi: :multi:

Posted

Gratuluję wszystkim!

Katrinka, Germanika, Góral, Anna1, Gruca, Angel, Nesjanka i wszystkim pozostałym dogomaniakom - gratuluję sukcesów i wspaniałej prezentacji!
Iwonka, Jolka - czekam na Wasze foteczki - a szczególnie na foteczki Leszka!
prosimy również o wrażenia i komentarze związane z organizacją i przygodami :) bo tych pewnie sporo było.... ;)
Jeszcze raz BRAWO!!! :multi: :multi: :multi:

Posted

Nesjanka, Ilona, wielkie :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :cool2:

Czekam na resztę wspaniałych wiadomości o dogomaniackich :terazpol: psach, relacje wrażenia i zdjęcia :multi: :multi:

Posted

ja tu nacodzień raczej nie zaglądam, ale jestem bardzo ciekawa na jakim poziomie są polskie grzywacze, wiec też czekam z niecierpliwością na wyniki (jako, ze kompletnie sie nie znam na grzywkach i nie znam polskich i zagranicznych hodowli byłabym wdzięczna za zaznaczenie z jakich krajów są psy, które stawały na miejscach lokatowych)