AngelOfDeath Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 chcialbym wszystkim pogratulowac jestescie boscy !!!! ALE PRZEDE WSZYSTKIM GRATULIJE PATRYKOWI !! zw.świata + bob + bog II !! [SIZE=2][SIZE=3]jestes doskonalym handlerem , groomerem i kochasz to co robisz !! gratulacje !! GRATULUJE takze Ewie za Mł.Zw.Św. + Best Junior w rasie Siberian Husky !! Quote
Em-ka Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Ja rónież przyłączam sie do gratulacji - piękny afgan......:loveu: :multi: :multi: :multi: Quote
Weronisia & Jokkusia Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 Em-ka napisał(a): Ja rónież przyłączam sie do gratulacji - piękny afgan......:loveu: :multi: :multi: :multi: Racja Afgan śliczny i ten kolorek ...... :loveu: Quote
maga18 Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 BRAWO GRUCA!!! BRAWO MARCIK!! BRAWO PATRYK!!! :laola: :laola: Quote
AnkaW Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Kochani jutrzejsi wystawcy. Życzę Wam samych sukcesów, doskonałych ocen oraz baaardzo miłej atmosfery przy ringu. Bawcie się wspaniale i zróbcie duuużo zdjęć, co bym mogła je sobie później pooglądać i mieć wrażenie że tam byłam :-( Quote
Savannah Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Em-ka napisał(a): Ja rónież przyłączam sie do gratulacji - piękny afgan......:loveu: :multi: :multi: :multi: do tego 2 BOG, a szkoda miał duże szanse by wygrać !!!:loveu: Quote
AngelOfDeath Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Savannah napisał(a):do tego 2 BOG, a szkoda miał duże szanse by wygrać !!!:loveu: lidz przeciez napisalem ze rowniez bog II , wedlug mnie powinien byc nr 1 :cool3: Quote
Solange Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Życzę jutro wszystkim powodzenia i trzymam kciuki!!! Do zobaczenia w Poznaniu! Quote
Agama Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 SOLANGE :lol: tez bedziesz super:multi: Quote
Ilona Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 ŻYCZĘ WSZYSTKIM POWODZENIA W POZNANIU!!!!!! Quote
Em-ka Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Tu są naprawdę piękne ujęcia - zapraszam :) http://portalwiedzy.onet.pl/8412,1,1,galeria_media.html Quote
macsow1 Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Trzymamy kciuki za wiekszosc :evil_lol: :evil_lol: zobaczycie ile w psach bedzie ocen dobrych i bdb.. sedzia jest straszny- twierdze tak po tym, jak sedziowal charty polskie.. masakra. pozdrawiam Quote
matrix..... Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Gratuluję wszystkim tym, którzy już na światówce osiągnęli sukcesy, za innych jeszcze wystawiających trzymam mocno :) Lisek Górala:klacz: A w grupie chartów jeśli już o nich mowa i tu ... zjawiskowa greyka :) lokata III Quote
kate8828 Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Ja tez wsyztskim gratuluje, jak ktos z was dostanie jakieś info od wystawców z poznania niech nam szybko pisze.....no ciekawa jestem czy Polskie psy góra w grzywkach:D:D:D mam nadzieje:loveu: Quote
AnkaW Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Gratulacje dla Angela - Happy Amitycja II miejsce w sukach chyba :oops: młodzieży :multi: :multi: :multi: Quote
Ilona Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 GRATULACJE DLA ANGELA I HEPPY!!!!:multi: :multi: :multi: W klasie pośredniej: I - IRINA Poarott II- EKRU Nesjana III - ? IV - NONŁANA POKEROWY ŻYWOT Super Ciapki:loveu: GRATULACJE!!!!:multi: :multi: :multi: Quote
Em-ka Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Gratuluję wszystkim! Katrinka, Germanika, Góral, Anna1, Gruca, Angel, Nesjanka i wszystkim pozostałym dogomaniakom - gratuluję sukcesów i wspaniałej prezentacji! Iwonka, Jolka - czekam na Wasze foteczki - a szczególnie na foteczki Leszka! prosimy również o wrażenia i komentarze związane z organizacją i przygodami :) bo tych pewnie sporo było.... ;) Jeszcze raz BRAWO!!! :multi: :multi: :multi: Quote
AnkaW Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Nesjanka, Ilona, wielkie :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :cool2: Czekam na resztę wspaniałych wiadomości o dogomaniackich :terazpol: psach, relacje wrażenia i zdjęcia :multi: :multi: Quote
basia Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 I ja sie przyłączam do gratulacji ;) Największe dla Liska od Górala - bardzo się cieszę :multi: Quote
Agappe Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 ja tu nacodzień raczej nie zaglądam, ale jestem bardzo ciekawa na jakim poziomie są polskie grzywacze, wiec też czekam z niecierpliwością na wyniki (jako, ze kompletnie sie nie znam na grzywkach i nie znam polskich i zagranicznych hodowli byłabym wdzięczna za zaznaczenie z jakich krajów są psy, które stawały na miejscach lokatowych) Quote
Weronisia & Jokkusia Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 Ja też serdecznie wszystkim gratuluję , a szczególnie Bartkowi z Happy Quote
kate8828 Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 A włąśnie wiadomo juz dokłąde wyniki psów i suk grzywaczy do 3 miejsca w każdej konkurencji macie jakies dane oprócz tego?????? Quote
macsow1 Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 pieknie prosze o stawke i wyniki... bo nawet nie wiem komu gratulowac.. wszystko tak jakos za plecami robicie.. zdjecia prosze:) Quote
Recommended Posts