Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ASIU BRAWO:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :laola: :laola: :terazpol: :terazpol: :terazpol:
pierwsze koty za ploty

• Replies 343
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

resuruss napisał(a):
Asia Gruca z Miroku CWC!!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

:klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :laola: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:
:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:
:terazpol:

Posted

Gratulacje wielkie dla Katrinki :multi:
Sukces ogromny dla obu nagusek i ich włascicielek :multi:
Miroku dodatkowo ukonczyla Ch PL
A Sh-maniak wywalczyla ocene doskonała w bardzo duzej stawce w klasie otwartej w SH,a sedzina podobno ostra

Chyba cos pokrecilam

Posted

KATRINKA , GRUCA - WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

Dziękuję wszystkim za gratulacje,mamy piękny opis i co najważniejsze ocenę doskonała,CWC i ukończony Ch.Pl.
Sędzia który miał sędziować meksykańczyki nie przyleciał z Meksyku i zmieniono na sędziego ze Szwecji.Część wystawców była tym faktem zbulwersowana.Sędzia był ostry, dużo ocen bdb.BOB dla przepięknego pieska który przyleciał z Meksyku,niestety nie zrobiłam zdjęcia.Byłam tym psem zachwycona.Medale są tylko złote za lokatę I srebra i brązu brak.

Posted

Ja się chyba rozchorowywuje :placz: , jak ja tam wymarzłam, jakby wystawa była na dworze :placz:

U nas też sędzina nie szastała doskonałymi, a sędzia od psów dorosłych klas to juz całkiem :crazyeye:

Moja Asanpi, aby przejsc do finału musiałaby miec z 3-4 kg mniej :evil_lol: , ale doskonała jest, opis bez ani jednego ale :multi: , co nie było częste :shake: . Stawke miałam 42 suczki z czego do finału weszło 6, sunia co stała za mna wygrała klase.

I jeszcze miły akcent :loveu: , mój wnuczek, syn Potega Naturalnosci Blazing Star, dostał lokate 2 na 22 pieski w pośredniej :multi: :multi: :loveu: :loveu: , z tego co liczyli tylko 5 psów miało oc doskonała :crazyeye: . Zwyciezca tej klasy został rowniez zw. swiata i dostał BOBa.

A tak po za tym, nie wiadomo co sie dzieje w ringach :shake: , czy to juz finaly, czy kolejna grupa jest oceniana, numerów nic nie widac, mogli bardziej mikroskopijne zrobic :angryy: . U nas ocena skonczyla sie chyba cos ok 16 :crazyeye: , oczywiscie od 10. Oswietlenie na naszej hali jak zwykle pozostawialo wiele do zyczenia, ale to i tak nic, bo to zimno czlowieka moglo wykonczyc :angryy: . Czyli była niby staralam sie patrzec i malo co widziałam :angryy:

Z kolei hala finałowa, to tez hala ze stoiskami, jest strasznie malo m-ca do rozlozenia sie z klatkami, stolikami. Na trybunach nie ma klatek itd, wszyscy sa na takim skrawku, miedzy trybunami, a ringiem przygotowawczym, a stoiskami, jeden na drugim!! Z tego m-ca nic nie widac, co dzieje sie na finalach. Nawet telebim jest obrocony w strone trybun :angryy:

Ogolnie nie podobalo mi sie, mimo ze wiele pieknych siberianow ogladałam :loveu: i wcale chetnie nie wracam tam w niedziele :angryy:

Mam zakwasy :evil_lol: , ale miło było pobiegac po ringu głownym :evil_lol: , choc sedziowie rozkochani w jamnikach, nie zauwazali sh :evil_lol:

Dla tych co sie wybieraja w sobote, to ponoc sa obchody swieta miasta czy cos takiego ... w kazdym bac razie poł Poznania bedzie miało zamkniete drogi :evil_lol: ... powodzenia z dojazdem dla osob co smigaja wczesniej ;) ;)

A jeszcze jedno, u nas przynajmniej trzeba bylo sobie isc samemu karte oceny odebrac, opisy sa po polsku, oceny tez :crazyeye: :crazyeye: , zagraniczniaki nie rozumieja co dostaja ..... szykujcie sie na tłumaczenie opisów :evil_lol:

Posted

Han Sharn napisał(a):
W galerii wystawy są już zdjęcia i jest kilka nagich meksykańców. Może któraś to Miroku?
Zresztą gratulacje dla Miroku i Właścicielki.

mozesz wstawic link do tej galerii? (pieknie prosze):p

Posted

Jako poznanianka wyjasniam, że w tym dniu zamknieta jest tylko jedna główna ulica w Poznaniu. Jest to w pobliżu terenów wystawowych, ale nie powinno mieć żadnego wpływu na powstawanie dodatkowych korków na ulicach. W P-niu tworzą się one raczej bezpośrednio przy terenach wystawowych i są skutkiem wystawy, bo bardzo dużo samochodów zdąża w tym samym kierunku o tej samej godzinie :)
Wszystkich którzy będą w Poznaniu w sobotę serdecznie zachęcam do uczestnictwa w Śicie Patrona Miasta Św. Marcina, chociażby przez skosztowanie rogali Marcińskich - czyli przepysznych rogali z białym makiem, które są pieczone wg. starej receptury tylko raz w roku.
A tutaj dla zainteresowanych troche więcej o nie tylko psim święcie w Poznaniu:
http://www.city.poznan.pl/sw_marcin/