Agama Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ASIU BRAWO:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :laola: :laola: :terazpol: :terazpol: :terazpol: pierwsze koty za ploty Quote
AnkaW Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 resuruss napisał(a):Asia Gruca z Miroku CWC!!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :laola: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :terazpol: Quote
Em-ka Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Brawo :multi: - to już jedna dobra wiadomość! trzymam kciuki za kolejne super newsy!:terazpol: Quote
resuruss Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Gratulacje wielkie dla Katrinki :multi: Sukces ogromny dla obu nagusek i ich włascicielek :multi: Miroku dodatkowo ukonczyla Ch PL A Sh-maniak wywalczyla ocene doskonała w bardzo duzej stawce w klasie otwartej w SH,a sedzina podobno ostra Chyba cos pokrecilam Quote
lothia Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 GRATULACJE DLA WSZYSTKICH i kciuki za tych co dopiero będą Quote
macsow1 Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 wiec co ze stawka na grzywacze?? jest juz gdzies? dajcie dajcie chce popatrzec chociaz w necie... Asiu gratuluje CWC :loveu: Quote
Weronisia & Jokkusia Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 Polska już 8 BOB-ów zgarneła . A czemu nie moge zadnej buzki na dogo wstawic ???? Quote
macsow1 Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Polska słabo wypada.. jedynie zwyciezca swiata weteranow jest wiekszosci polskich hodowcow, poniewaz nikomu z innego kraju nie chce sie jechac z weteranem..... Quote
Dudek Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Gruca, Katrinka - BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Super! Quote
Ilona Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 KATRINKA , GRUCA - WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Light of Shin-Ra Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 W galerii wystawy są już zdjęcia i jest kilka nagich meksykańców. Może któraś to Miroku? Zresztą gratulacje dla Miroku i Właścicielki. Quote
miniaga Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Gruca, Karinka i MArta - Ogromniaste gratulacje!!!! Quote
gruca Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Dziękuję wszystkim za gratulacje,mamy piękny opis i co najważniejsze ocenę doskonała,CWC i ukończony Ch.Pl. Sędzia który miał sędziować meksykańczyki nie przyleciał z Meksyku i zmieniono na sędziego ze Szwecji.Część wystawców była tym faktem zbulwersowana.Sędzia był ostry, dużo ocen bdb.BOB dla przepięknego pieska który przyleciał z Meksyku,niestety nie zrobiłam zdjęcia.Byłam tym psem zachwycona.Medale są tylko złote za lokatę I srebra i brązu brak. Quote
sh_maniak Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Ja się chyba rozchorowywuje :placz: , jak ja tam wymarzłam, jakby wystawa była na dworze :placz: U nas też sędzina nie szastała doskonałymi, a sędzia od psów dorosłych klas to juz całkiem :crazyeye: Moja Asanpi, aby przejsc do finału musiałaby miec z 3-4 kg mniej :evil_lol: , ale doskonała jest, opis bez ani jednego ale :multi: , co nie było częste :shake: . Stawke miałam 42 suczki z czego do finału weszło 6, sunia co stała za mna wygrała klase. I jeszcze miły akcent :loveu: , mój wnuczek, syn Potega Naturalnosci Blazing Star, dostał lokate 2 na 22 pieski w pośredniej :multi: :multi: :loveu: :loveu: , z tego co liczyli tylko 5 psów miało oc doskonała :crazyeye: . Zwyciezca tej klasy został rowniez zw. swiata i dostał BOBa. A tak po za tym, nie wiadomo co sie dzieje w ringach :shake: , czy to juz finaly, czy kolejna grupa jest oceniana, numerów nic nie widac, mogli bardziej mikroskopijne zrobic :angryy: . U nas ocena skonczyla sie chyba cos ok 16 :crazyeye: , oczywiscie od 10. Oswietlenie na naszej hali jak zwykle pozostawialo wiele do zyczenia, ale to i tak nic, bo to zimno czlowieka moglo wykonczyc :angryy: . Czyli była niby staralam sie patrzec i malo co widziałam :angryy: Z kolei hala finałowa, to tez hala ze stoiskami, jest strasznie malo m-ca do rozlozenia sie z klatkami, stolikami. Na trybunach nie ma klatek itd, wszyscy sa na takim skrawku, miedzy trybunami, a ringiem przygotowawczym, a stoiskami, jeden na drugim!! Z tego m-ca nic nie widac, co dzieje sie na finalach. Nawet telebim jest obrocony w strone trybun :angryy: Ogolnie nie podobalo mi sie, mimo ze wiele pieknych siberianow ogladałam :loveu: i wcale chetnie nie wracam tam w niedziele :angryy: Mam zakwasy :evil_lol: , ale miło było pobiegac po ringu głownym :evil_lol: , choc sedziowie rozkochani w jamnikach, nie zauwazali sh :evil_lol: Dla tych co sie wybieraja w sobote, to ponoc sa obchody swieta miasta czy cos takiego ... w kazdym bac razie poł Poznania bedzie miało zamkniete drogi :evil_lol: ... powodzenia z dojazdem dla osob co smigaja wczesniej ;) ;) A jeszcze jedno, u nas przynajmniej trzeba bylo sobie isc samemu karte oceny odebrac, opisy sa po polsku, oceny tez :crazyeye: :crazyeye: , zagraniczniaki nie rozumieja co dostaja ..... szykujcie sie na tłumaczenie opisów :evil_lol: Quote
lothia Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Martuś przeca wy macie psy północy,dostosowali warunki do psów,rzeby naturalniej było:evil_lol: WIELKIE BRAWA:Rose: Quote
sh_maniak Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 klimat psów pólnocy miały wszystkie hale :evil_lol: Quote
lothia Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 oo to współczuję Asi Grucy,jej musiały wymarznąć, ale GRATULUJĘ Wam dziewczynki,piękne psice :loveu: Quote
macsow1 Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Han Sharn napisał(a):W galerii wystawy są już zdjęcia i jest kilka nagich meksykańców. Może któraś to Miroku? Zresztą gratulacje dla Miroku i Właścicielki. mozesz wstawic link do tej galerii? (pieknie prosze):p Quote
Agama Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 po co CI link wchodzisz do galerii i szukasz swiatowa wystawa psow:eviltong: :lol: :lol: Quote
macsow1 Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Agama napisał(a):po co CI link wchodzisz do galerii i szukasz swiatowa wystawa psow:eviltong: :lol: :lol: aaaaaa to juz kumam czacze:) Quote
lonka Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Życze powodzenia na wystawie!!!!!!!!!!! Quote
Weronisia & Jokkusia Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Serdecznie Gratuluje Tym , Którzy Już Coś Zdobyli Czyli Asi i Grucy , Wielkie Brawa :klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::new-bday::new-bday::new-bday::BIG::BIG::BIG: [SIZE=2]Teraz pewnie świętowanie , jeśli ktoś coś zdobył :knajpa: Quote
Toffikowa Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Jako poznanianka wyjasniam, że w tym dniu zamknieta jest tylko jedna główna ulica w Poznaniu. Jest to w pobliżu terenów wystawowych, ale nie powinno mieć żadnego wpływu na powstawanie dodatkowych korków na ulicach. W P-niu tworzą się one raczej bezpośrednio przy terenach wystawowych i są skutkiem wystawy, bo bardzo dużo samochodów zdąża w tym samym kierunku o tej samej godzinie :) Wszystkich którzy będą w Poznaniu w sobotę serdecznie zachęcam do uczestnictwa w Śicie Patrona Miasta Św. Marcina, chociażby przez skosztowanie rogali Marcińskich - czyli przepysznych rogali z białym makiem, które są pieczone wg. starej receptury tylko raz w roku. A tutaj dla zainteresowanych troche więcej o nie tylko psim święcie w Poznaniu: http://www.city.poznan.pl/sw_marcin/ Quote
Agama Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 BARDZO dziekujemy za info:lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts