flashka-g Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 chcialam naniesc mała poprawke... KIM CIN CIN PET- młodzież, a nie jak pisałam posrednia CEE JAY AL SHRAIFI- posrednia, a nie jak chyba pisalam młodziez. Quote
anna1 Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 jeszcze bedzie w posredniej Kim Pupo Haichi, Madeira sua Sponte - klasa posrednia Alfa Laval Hit persona - kl. ml. Alfa Laval Hellouin - kl.ml. byc moze jeszcze w psach ch. Hibacka's Hercul Poirot (szwecja) a sampan basty nie bedzie??? do sul ch. napewno mozecie dorzucic gessi Modry Kwet Quote
flashka-g Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Gessi...hmm chyba nie bedzie. Hmm ale Sampan raczej tak, nie wiem czy Martina bedzie go wystawiac czy shih tzu. Quote
Iwona Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Dzięki za info:-)- już uzupełniona stawka:-) Quote
Weronisia & Jokkusia Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 A ja mam nadzieję , że wszystkich wkońcu poznam :evil_lol: No może nie wszystkich , ale tych którzy jadą :cool3: Quote
flashka-g Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 nie wiem czemu ktos zmienil ale Bahir Al Shrafi jest w posredniej nie w otwartej:)na 100% Quote
Iwona Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 flashka-g napisał(a):nie wiem czemu ktos zmienil ale Bahir Al Shrafi jest w posredniej nie w otwartej:)na 100% Skorygowane:-)- ale i tak nam spooooro brakuje:cool3: Quote
flashka-g Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 no- ale za tydzien mniej do wpisywania...tylko wyniki uzupełnisz:lol: Quote
Nesjanna Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 czy to jest ostatnia wersja ? Psy: Klasa szczeniąt- ilość 15 1. OLIVER Modry Kvet 2. SUTTER HOME Sua Sponte Klasa młodzieży- ilość 30: 1. DRAGON MOON C ME at Sua Sponte 2. KIM Cin cin pet 3. HOKKAIDO Helvetius 4. OUDI Super ciapki 5. Secret POKAŻ KLASĘ 6. Secret PAN I WŁADCA Klasa pośrednia- ilość 24: 1. ARTUSH od TEAREIBI 2. BAHIR Al shraifi 3. FOKUS z Gangu łysych 4. CEE JAY Al shraifi 5. JASON z Jasne hvezdy 6. MARTINI Sua Sponte 7. Moonswift Swallow Indigo Klasa otwarta- ilość 29: 1. ALFY FILIP Rodinna pouta 2. DAIMONT BLACK Avokaduh 3. ENRIQUILLO Avokaduh 4. HAZARD z Gangu łysych 5. QUANDO Sub-o-divo 6. VASCO Rosa thea 7. VENI OTELLO Sub-o-divo 8. VOLCANO NEGRO Sub-o-divo Klasa championów- ilość 21: 1. AGENT z Gangu łysych 2. DONOVAN Pastoral 3. CYPISEK z Gangu łysych 4. CAMPARI Sua Sponte 5. CODY z Haliparku 6. CORTI Certova stena 7. Hibacka's Hercul Poirot 8. NABAB Germanika 9. SAMPAN Basta Klasa weteranów- ilość 1: 1.CENN Modry kvet Suki: Klasa szczeniąt- ilość 24: 1. KOŁYSANKA z Gangu łysych 2. LINDA z Jasne hvezdy 3. SAUVIGNON Sua Sponte 4. Secret RADOŚĆ O PORANKU 5. Secret RODOWE ZŁOTO Klasa młodzieży- ilość 36: 1. Alfa Laval HIT PERSONA 2. Alfa Laval HELLOUIN 3. HAPPY Amitycja 4. IMPREZKA z Gangu łysych 5. ISKIERKA z Gangu łysych 6. JAGÓDKA z Gangu łysych 7. JOKKO Amitycja 8. RAMONDA Lavandula 9. Secret PIERWSZA DAMA 10. TASMINA Kozłówkowy wzgórek Klasa pośrednia- ilość 24: 1. ECRU Nesjana 2. ELISKA Ze zatopené chajdy 3.MADEIRA Sua Sponte 3. MIDNIGHT MURIEL Shadow white Klasa otwarta- ilość 22: 1. FANTAGHIRO Zikkurat 2. FIJI FUJITA Avokaduh 3. KASIOPEA z Jasne hvezdy 4. VERONICA Rosa Thea Klasa championów- ilość 21: 1. BABSY FACE Xantusia 2. E-SEXY Pastoral 3. EL-DJAZAIRA Avokaduh 4. METAXA Sua Sponte 5. PATIENCE della Castafiore 6. Secret na WAGĘ ZŁOTA 7. SUNSHIN REGGAE Zikkurat Klasa weteranów- ilość 2: 1. Quote
Nesjanna Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 w sukach młodzieży jest jeszcze : EFFECTIVE Nesjana i psach szczeniąt RAJSKI PTAK (PóżNIEJ WPISZę DALEJ) Quote
Weronisia & Jokkusia Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 A Hobbita Pastoral nie ma ???? Bo z tego co mi pani Monika mówiła to z nim jedzie . Quote
Iwona Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Nesjanka napisał(a):w sukach młodzieży jest jeszcze : EFFECTIVE Nesjana i psach szczeniąt RAJSKI PTAK (PóżNIEJ WPISZę DALEJ) Uzupełnione- czekamy na resztę;-) Quote
macsow1 Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 a ja nie przyjade:( niestety bede na wystawie tylko w piatek:placz: trzymam za wszytskich kciuki (za jednych bardziej, za innych mniej:evil_lol: ) pozdrawiam Quote
AngelOfDeath Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 ja wlasnie jade na ostatnie poprawki i spotkanie do zk w poznaniu , juz sie boje ze moze zostane do jutra , a na jutro to biore waleriane i valium :evil_lol::evil_lol::evil_lol: moze czegos sie dowiem a moze nie chociaz teraz to i tak juz po ptokach :eviltong: do zobaczenia jutro na hali nr 7 i przy ringu honorowym :-( Quote
Nesjanna Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Angel - jak już uda ci się dorwać katalog - to bardzo cię proszę - wyślij mi stawkę :cool3: Quote
Light of Shin-Ra Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Trzymam kciuki za :lol:wszystkie:lol: dogomaniackie grzywki :loveu: prosze nie wracać z Poznania bez przynajmniej BOB-a [SIZE=2](chyba dobrze napisałam bo chodzi o zwycięstwo rasy) i niech wygra najlepszy :multi: [SIZE=2]Tak Wam bardzo zazdroszczę, że możecie tam być. Prosze dużo zdjęć. Quote
resuruss Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Trzymam kciuki ,tak mocno ,ze mi krew nie dopływa za : moja sis :Marcik -powalczcie z Aską za Gruce - Miroku daj czadu za Angela - bedzie dobrze :multi: oraz za moja Sambe Pa Ti w JH i za wszystkich ,ktorych lubie ;) Quote
malawaszka Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 to Angel też się jutro wystawia? :lol: ;) Marcik, Gruca TRZYMAM KCIUKI!!! nie dajcie się BABY :loveu: :multi: Quote
Agama Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 dzisiaj musi sie udac:terazpol: :terazpol: :terazpol: :terazpol: :terazpol: :terazpol: Quote
AiK Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Powodzenia życzę wszystkim wystawiającym! :multi: :multi: :multi: :multi: Asiol, trzymam kciuki :multi: Quote
resuruss Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Podobno w Poznaniu sa masakryczne korki :roll: Mam nadzieje ,ze Aska juz wjechała na teren targow,bo na ring wchodzi o 10. Quote
maga18 Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 POWODZENIA!!! :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
resuruss Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Asia Gruca z Miroku CWC!!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts