resuruss Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Dam Ci Harysia na wczasy......zwariujesz w ciągu tygodnia z nim :evil_lol: Quote
flashka-g Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 haha to ja ci dam Szogunice...ci wymiecie wszystkie miseczki:cool3: Quote
miniaga Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Uprzejmię informuję że mam normalnie jedzącego grzywacza (od jakiegoś czasu) - Jagódkę. Niestety Tasmina je tylko tyle by przeżyć i mimo moich starań nie zmienia się to od roku. Quote
sh_maniak Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Moje tez na diecie :evil_lol: Jak ktos chce dla odmiany "pożyczyc" psa/psy co wymiata wszystko, chetnie słuzę :diabloti: Quote
Solange Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 A czy ktoś zna może dawkę jedzenia, jaka powinna wystarczyć psu na dzień, żeby nie czuł głodu, a jednoczesnie nie obżerał się tak, że potem tyje? Bo najgorsze jest to, że ja nie wiem kiedy Dinarski jest głodny, a kiedy łakomy (albo może zawsze jedno i drugie :evil_lol: ). Mimo wszystko pocieszacie mnie tym, że nie on jeden ma taki problem! Quote
sh_maniak Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Moje psy jedza połowe zalecanej dawki papu dla ich masy ciała ( przez producenta karmy) i dalej tyją :crazyeye: Quote
flashka-g Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 moja jest na lighcie..i juz powiem od kilku dni efekt widac:) Quote
anna1 Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Pearl napisał(a):Dzieki, dzieki, ale nie wiem kiedy nastepny raz grupa sie zbierze w takim składzie;) jak to gdzie :) za rok Amsterdamm Winner 2007!!! zaproszenie juz mamy, nocleg tez wiec czego chceic wiecej:) w pelnym skladzie! Quote
resuruss Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Własnie dostałam maila od p.Marka Paskiewicza.Napisał ,ze mozna smiało korzystac ze zdjec na DGM :loveu: Dziekujemy Panie Marku :loveu: Swietna robota :loveu: Quote
Pearl Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 anna1 napisał(a):jak to gdzie :) za rok Amsterdamm Winner 2007!!! zaproszenie juz mamy, nocleg tez wiec czego chceic wiecej:) w pelnym skladzie! Bardzo sie ciesze, czyli ruszamy podbijac Amsterdam....mzoe nie tak goracy na Mexyk ale fajne knajpy są:)))))) Quote
Donio Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Niezwykle sympatyczna i zgrana grupa rosyjska - na zdjęciach Sampan Basta, Zholesk Raiskaya Ptichka i Krown Prince Volshebnaya Loshadka ze swoją hodowczynią panią Tatianą Romanovą:lol: Quote
Light of Shin-Ra Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Jaki superowy grzywek do połowy biały a od połowy czarny. No cudo. :loveu: Quote
Light of Shin-Ra Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Czy jakaś dobra duszyczka mogłaby mi podać stawkę rosyjskich toyów z Poznania. Jestem zauroczona tą rasą . Proszęęęęęę:multi: Quote
Czarne Gwiazdy Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Przypuszczam, że chodzi Ci o krótkowłose. Psy szcz Rossiiski Shokolad AHTUNG REMBO Djaz-Band NOVY RUSSKIY STANDART mł Sanarskiy Favorit PODAROK SUDBY pośr Nevskiy Triumfator DENIS DAVYDOV Eniseyaskaya Jem****inka UNIKUM KROSHKA ZOLOTI LUCHIK O'SHARLE otw DRAKKAR GAY Kasa ZHDAN s Moskovskoy Gorki ZHEMCHUZHINA iz Kuskovo Tomeo ch GARRI CHARODEY s Moskovskoy Gorki Suki szcz Samarskiy Favorit ASYA DARLING TOJ KRASOTA PO-RUSSKI Eniseyskaya Jem****inka MALVINA II ZHELANNAYA ZHDANA pośr Rossiiski Shokolad EVA VOROBYSHEK JRMILE ANASTASIA ALMAZNAYA KROSHKA Rus Komillfo LEDY LILU Helen's Praud ODESSITKA otw Talisman Ljubvi MAGIA COFEE TSAREVNA NESMEYANA ch Djaz-Band BARHATNAYA DUSHECHKA SALINA VESTEN PRINCESSA PRU Straszne to było... Quote
Agama Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 HAN :loveu: w temacie zalozonym przez CIEBIE,o toyach dziewczyny znalazly wiele linkow zarowno w j.angielskim jak i rosyjskim tak z innej beczki wejdz koniecznie na forum o 24 dzisiaj Quote
Light of Shin-Ra Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='Czarne Gwiazdy']Przypuszczam, że chodzi Ci o krótkowłose. Psy szcz Rossiiski Shokolad AHTUNG REMBO Djaz-Band NOVY RUSSKIY STANDART mł Sanarskiy Favorit PODAROK SUDBY pośr Nevskiy Triumfator DENIS DAVYDOV Eniseyaskaya Jem****inka UNIKUM KROSHKA ZOLOTI LUCHIK O'SHARLE otw DRAKKAR GAY Kasa ZHDAN s Moskovskoy Gorki ZHEMCHUZHINA iz Kuskovo Tomeo ch GARRI CHARODEY s Moskovskoy Gorki Suki szcz Samarskiy Favorit ASYA DARLING TOJ KRASOTA PO-RUSSKI Eniseyskaya Jem****inka MALVINA II ZHELANNAYA ZHDANA pośr Rossiiski Shokolad EVA VOROBYSHEK JRMILE ANASTASIA ALMAZNAYA KROSHKA Rus Komillfo LEDY LILU Helen's Praud ODESSITKA otw Talisman Ljubvi MAGIA COFEE TSAREVNA NESMEYANA ch Djaz-Band BARHATNAYA DUSHECHKA SALINA VESTEN PRINCESSA PRU Straszne to było... Czarne Gwiazdy co było straszne ? A długowłosych nie ma? Quote
resuruss Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Hahahaha,przypuszczam ,ze przepisanie nazw tych psiakow ;) Quote
AngelOfDeath Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 no a dlugowlosych jest 40 ...:evil_lol: Quote
Weronisia & Jokkusia Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 Wybaczcie że dopiero się teraz obudziłam , ale od Światówki jestem tu pierwszy raz :oops: Moja Jokko je dużo ( wszystko , a karmę to podbiega co chwilę i pare kuleczek , a jabłko to na pół z nią jem :eviltong: ) i jest chuda :roll: Quote
Recommended Posts