Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 343
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agama napisał(a):
CYGA alez z WAS ladna para:loveu: ja sie spoznilam i WAS nie widzialam

dzieki Agama:) ..szkoda,że nie miałyśmy okazji poznać się i porozmawiać

Posted

super fotki :) az milo sie robi jak sie znow wraca myslalami w ta atmosfere :)

Campari jest cudny!!! Szczerze mowiac zdjecia nie oddaja jego uroku :loveu: Na zywo jest powalajacy!! A z Waniem jako handlerem to juz wogle - rewelacja!!!:) Aniu gratuluje wyhodowania wspanialego przedstawiciela rasy :klacz: Jego mlodszy braciszek - Martini tez niczego sobie :) :klacz:

Oraz gratuluje wszystkim pozostalym
-Bartusiowi - za zajecie II miejsca z moją Happy :loveu: - vice Mł.Zw.Św :klacz:
- Germanice i Góralowi za Mł.Zw.Św Liska, vice Zw.Św Kasę... żałuję tylko że nie widzialam miotu "V" :(
- Nesjance i Cydze za II lok Ecru :klacz:
- jeszcze raz Ani za III lok Madeiry :klacz:
- i wszystkim pozostałym zadowolonym - cieszę się, że mogłam się z wami spotkać ;) :angel:

Posted

[quote name='Em-ka']
no jeszcze ode mnie kilka ..

Nesjanka - a to chyba jest Hoki.... czyż nie? są to zdjęcia z galerii.........

Em-ka - tak - to jest Hoki !
nawet nieźle tu wyszedł :loveu:

Cyga - super zdjęcia - no i w końcu widzę jak mała się prezentowała - iiiiii jest super !!! :loveu:

dzięki jeszcze raz za wszystkie gratulacje
w dalszym ciągu jestem jeszcze w małym szoku ....

Posted

Ja uwielbiam powdery i mam nadzieje dohodowac sie takiej dziewuchy ja zuczkek:)))) moze sie uda zanim chlopak sie zestarzeje to by byla akurat para :)
do kielc napewno pojedzie toudi z nie wiem zcy przypadkiem walkowerem nie oddamy kl. ch. bo cos nam sie wyjazd psuje:) ale zobaczymy;
pearl- do mexyku:)))))))

Posted

[quote name='anna1']Ja uwielbiam powdery i mam nadzieje dohodowac sie takiej dziewuchy ja zuczkek:)))) moze sie uda zanim chlopak sie zestarzeje to by byla akurat para :)
do kielc napewno pojedzie toudi z nie wiem zcy przypadkiem walkowerem nie oddamy kl. ch. bo cos nam sie wyjazd psuje:) ale zobaczymy;
pearl- do mexyku:)))))))

Ty sobie nawet jaj nie rób, widzimy sie w Kielcach!!! :evil_lol:

gorący MEXYK nasz:))))))) Zastanawiam sie czy juz cos zglosic, czy odczekac.... w sumie ostatni termin do15.04.07 - moze sie sprężę:))))
A grzywki sedziuje Ricardo Saldana (México) - dla zainteresowanych!!

Mam nadzieje ze jeszcze na TV Poznan sie załapałam, normalnie kariera w drodze:loveu: Tylko czekam aż mnie wezma na prowadzaca tańca z gwiazdami...

Posted

[quote name='resuruss']A tu Bulin po wystawie - padniety na maxa

hahaha:)
moja szogunica wygląda podobnie...ale nie po wystawie:P chyba zbytnio sie prezencik od Cioci nie spodobał..ale nie szkodzi wazne ze mi sie podoba:loveu:

Posted

dokladnie:) moja jeszcze wyczynia podchody jak nikt nie patrzy zeby to diabelstwo ściagnąć:lol: Ale to dobra rzecz bynajmniej nie trace 3 frotek na dobe:cool3:
Ania pochwal sie jeszcze swoją boską brożką:p podobizną tegorocznego Zw. Świata szczegolnie z bliska:cool3:

Posted

[quote name='Pearl']Ty sobie nawet jaj nie rób, widzimy sie w Kielcach!!! :evil_lol:

gorący MEXYK nasz:))))))) Zastanawiam sie czy juz cos zglosic, czy odczekac.... w sumie ostatni termin do15.04.07 - moze sie sprężę:))))
A grzywki sedziuje Ricardo Saldana (México) - dla zainteresowanych!!

Mam nadzieje ze jeszcze na TV Poznan sie załapałam, normalnie kariera w drodze:loveu: Tylko czekam aż mnie wezma na prowadzaca tańca z gwiazdami...

Napewno sie Perelko zalapalas:)))))) kto jak kto ale Ty napewno:)
a w mexyku wezmie wsio Cares Crest:) a jeszcze jak mexykaniec sedziuje:evil_lol: ciekawa jestem gdzie grzywki sedziuje Szwed od biualych miniatur bo P. Brychtova spedzila tam czesc czasu sobotniego przy jego stoliku:)hihi; sie okaze:cool3: