AngelOfDeath Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 sh_maniak napisał(a):moze jakies fotki? a masz?? bo ja nie !!:-( Quote
Agama Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 foty grzywaczy czesc pierwsza sa na innym forum:eviltong: Quote
Solange Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Ja też wstawię troche zdjęć z wystawy w Poznaniu. Wcześniej nie miałam na to czasu. Quote
Agama Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 SOLANGE:lol: foty fajne ,ale drobna uwaga -rob zdjecia z wysokosci psa,jesli nie chce CI sie kucac za kazdym razem to uwieczniaj pieski na stoliku-czesc wlascicieli moze byc urazonych zamieszczeniem swojego ulubienca jako krotkonoznego grzywacza lub pokazanego jako pokreta to jednak byla wystawa swiatowa-zreszta gdyby to byla krajowka to nie zmienia meritum mojego postu Quote
Solange Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Dzięki za zwrócenie uwagi. Przepraszam, jeśli ktoś poczuł się urażony. Niestety na stoliku nie mogłam robić zdjęć, ponieważ mój aparat za mało przybliża. Mimo wszystko następnym razem bardziej sie postaram! ;) Quote
resuruss Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Część wynikow (psy) juz są na Nachaci :multi: Solange!Fajne foteczki - widze ze Bułkowska sie załapała na jedną. Quote
AngelOfDeath Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 resuruss napisał(a):Część wynikow (psy) juz są na Nachaci :multi: Solange!Fajne foteczki - widze ze Bułkowska sie załapała na jedną. no sa :lol::lol: ta kobieta mnie wykonczy czy ona nie moglaby pisac w jakims normalnym cywilizowanym jezyku np po angielsku tylko zawsze z tymi zmiekczeniami :diabloti: ja nic nie rozumiem:evil_lol: tylko to ze cody nr 1 na 28 i o parach hodowlanych a reszta ni w zab :evil_lol: Quote
resuruss Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 To teraz ja wstawie troche fotek autorstwa rodziny Paskiewicz Moja ukochana Unessa Quote
Recommended Posts