Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja wiem tylko tyle :

klasa championow psow :

1 CODY
2 CAMPARI SUA SPONTE :loveu::multi: (moim skromnym zdaniem powinien byc nr1)
3 nie wiem
4 NABAB GERMANIKA

klasa mlodziezy psy

1 IDEALISTA GERMANIKA + BEST JUNIOR :multi:

klasa mlodziezy suk

1 nie wiem :eviltong:
2 HAPPY AMITYCJA :loveu::multi: moje dziecko... nadal nie wierze :eviltong:
3 nie wiem :eviltong:
4 nie wiem :eviltong:

GRATULUJE WSZYTSKIM !!!!!!!

• Replies 343
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

my bez sensacji... doskonali :)

i tutaj to co pamietam:

POLSKIE PSY!!!
Idealista Germanika - BOB Junior
Martini Sua Sponte - CWC
Campari Sua Sponte - res. CACIB
Madeira Sua Sponte - lok III
Nabab Germanika - lok IV
Sasquehanna Germanika - res.CACIB
Happy Amitcycja - lok II
Ecru Nesjana - lok II

wprawdzie nie z polskiej hodowli, ale w polskich rekach
Linda z Jasne Hvezdy - WO I na 24 suczki szczeniaczki

i dalej:
otwarta w psach wygral
V-Max do Domaine du President - CWC
championy:
Cody z Haliparku - CACIB, Zw.Św
Irina Poarott - CWC
Zholesk Raiskaya Ptichka - CWC, CACIB, BOB - Rosja

Posted

JWW P (M) 17939 IDEALISTA Germanika, . Kruczek J., Ostrowski A., Polska
JWW S (F) 18069 DENORVIK FANTASTIKA DASTI , Marina Baydakova, Rosja
WW P (M) 18012 CODY z Haliparku, Libuse Brychtova, Czechy
WW BOB S (F) 18136 RAISKAYA PTICHKA Zholesk, L. Ganipolskaya, Rosja
BVet P (M) 18036 CENN Modry Kvét, Lenka Fritschova, Czechy
BVet S (F) 18165 ANGELIKA Nezkrotná Markyza, Jitka Horakova, Czechy

Tyle ze strony Poznania. Grzywki widać jeszcze na grupie na najlepszej parze psów, 3 miejsce dla pary z hodowli Prefix:

P (M) 18000 SINGAPORE SLING Prefix, Agronius Gunilla, Szwecja
S (F) 18137 SWEDE SMELL OF SUCCESS Prefix

Ja wiem jeszcze z polskich psów ,że dosk dostały:
Shadow White Midnight Muriel (Bułka)
Quando Sub-O-Divo
Z Gangu Łysych:
Jagódka,
Agent,
Cypisek,
Fokusik,
Hazard a dalej już nie wiem.

Olbrzymie gratulacje dla Liska oraz jego obu właścicieli - czy któraś hodowla w grzywkach miała tylu Zw. Świata?
Gratulacje dla pani Marioli Laskowskiej za wspaniały start nowej suczki!
Gratuluję także z całego serca wszystkim, którzy uplasowali się na lokatach dalszych, a także wszystkim tym, którzy już się nie zmieścili na nie. Zazdroszczę Wam,że byliście i mieliście szansę powalczyć- ja niestety nie mogłam, więc mogę tylko pozazdrościć i czekać na fotki, choć warunki na hali podobno trudne do fotografowania:(

Posted

Polskie grzywki sa piękne.:loveu:
Wielkie brawa dla hodowców i właścicieli!:multi::multi::multi:
Campari -Gratulacje-super ale sie cieszymy ja i Zuzia.:lol:
Gratulacje dla jego pieknego synka Idealisty.
Głaski dla wszystkich forumowych grzywek które wystąpiły na tej wystawie.

Posted

GRATULACJE DLA LISKA !!!!!:multi: :multi: :multi:

Jeszcze z polskich psów w klasie pośredniej ocene doskonałą IV lokate dostała suczka NONŁANA POKEROWY ŻYWOT Super Ciapki :loveu:

AnkaW - dziękuje bardzo!!!

Posted

GRATULACJE DLA IDEALISTY :d:d:
No brawo:D:D:D.......super wszyscy sie spisaliście i spisali:)......Ja tez uważam że Campari powinien byc NUMBER ONE a nie Cody............
Ustawa udana:) :p :p :p :p

Posted

Em-ka napisał(a):

Ogromne gratulacje dla wszystkich, którzy reprezentowali polskie psy na światówce. BArtku, Nesjanko bardzo duży sukces i cieszę się, że wasze suczki uklasowały się na tak wysokch lokatach. Życze Wam aby na następnej światówce było jeszcze lepiej.

Serdecznie gratuluję właścicielowi i hodowcy Idealisty Germanika - rewelacyjnie że tytuł Młodzieżowego Zwyciescy Świata został przyznany polskiemu psu. Adamowi Osrowskiemu gratuluję również res CACIBU Sasquahany Germaniki oraz wysokiej IV pozycji Kolji(współaścicielce również)Jeżeli o czymś zapomnialam to proszę przyjąć gratulacje proforma.
Jestem pod ogromnym wrażeniem Valaquety Germanika, która debiutowała w szczeniakach - świetnie zbudowana, fajnie umaszczona i rozkoszna do granic. Radość jaka zaprezentowała na ringu, gdy dołączył do niej Góral była powalajaca - najsłodsza scena z całej wystawy:loveu:

Gratulacje dla Anny Domosławskiej - Campari Piekny pies i zdecydowanie powinnien wygrać z Codym. Werdyk dla mnie zupełnie nie zrozumiały.

Nio i gratuluje wszystkim, którzy są zadowoleni z osiagnięć swoich psów i odniesli mniejsze, ale jakże istotne sukcesy. Ress, której wszystkie psy zostały ocenione na doskonałe i mają piekne opisy, Asi Grucy, której psy również oceniono bardzo wysoko.

Jadzia dosta ocenę doskonałą i ładny opis. Taśka wyleciała z rigu i ma wpisane nie do oceny - mój tygrys znów pokazał zęby....

Posted

Jeżeli chodzi o Irine Poarott...
Jestem pod ogromnym wrażeniem jak znakomicie hodowczyni prezentowała wszystkie swoje psy - pełny profesjonalizm i widać było, że psy poprostu świetnie się bawią. Cieszę się ze mogłam zobaczyc inne psy z tej hodowli, bo naprawdę było na co popatrzeć!!! Ładnie zbudowane i rewelacyjnie przygotowane.
Irina jest pięknie zbudowanym psem i znakomicie się rusza. Naprawdę doceniam urodę tego psa, ale chciałabym bardzo (nie jest to złosliwośc i nie chciałabym aby tak zostało to odebrane) mieć pewnośc, że ten pies jest nagi. Widziałam niesmak wielu osób i sam to zwycięstwo opatrzyłam komentarzem - nie chcę by promowano psy, które sa golonymi pp. Może więc czas uciąc te wszystkie plotki, bo pies jest pięknie zbudowny. Wstawcie zdjęcie Iriny jako szczeniaka i będzie po problemie. Ogólnie mam dość plot i tej całej zgnilizny. Jestem zniesmaczona zwycięstem Irinki, ale może niepotrzebnie... Narazie z gratulacjami się wstrzymuje.

Posted

to ja moze wstawie kilka fotek... niestety dosłownie kilka...

Zholesk Raiskaya Ptichka - Zw.Św, BOB

Cody z Haliparku - Zw.Św

Sasquehanna Germanika - res. CACIB

Campari Sua Sponte - res.CACIB

Idealista Germanika - Mł.Zw.Św, BOB Junior

DENORVIK FANTASTIKA DASTI - Mł.Zw.Św

Posted

WIELKIE GRATULACJE dla Germaniki i Anny1:multi: :multi: :multi: :multi: również dla Nesjanki i Angela oraz dla Ilony z Didi za miejsca lokatowe!!! (mam nadzieję ze nikogo z lokat nie przeoczyłam;) Aaaaaaaaa - jeszcze Secret RADOŚĆ O PORANKU w szczeniakach zajęła 3 miejsce:multi:

Moje obie dziewczyny doskonałe a VERONICA Rosa Thea uplasowała się w pierwszej 8 w swojej klasie (ale na tym się skończyło:cool3:).

Secret PAN i WŁADCA oraz VASCO Rosa Thea doskonali z pięknymi opisami:multi: RAMONDA Lavandula również ocena doskonała i piękny opis.

Posted

miniaga napisał(a):
Jeżeli chodzi o Irine Poarott...
Jestem pod ogromnym wrażeniem jak znakomicie hodowczyni prezentowała wszystkie swoje psy - pełny profesjonalizm i widać było, że psy poprostu świetnie się bawią. Cieszę się ze mogłam zobaczyc inne psy z tej hodowli, bo naprawdę było na co popatrzeć!!! Ładnie zbudowane i rewelacyjnie przygotowane.
Irina jest pięknie zbudowanym psem i znakomicie się rusza. Naprawdę doceniam urodę tego psa, ale chciałabym bardzo (nie jest to złosliwośc i nie chciałabym aby tak zostało to odebrane) mieć pewnośc, że ten pies jest nagi. Widziałam niesmak wielu osób i sam to zwycięstwo opatrzyłam komentarzem - nie chcę by promowano psy, które sa golonymi pp. Może więc czas uciąc te wszystkie plotki, bo pies jest pięknie zbudowny. Wstawcie zdjęcie Iriny jako szczeniaka i będzie po problemie. Ogólnie mam dość plot i tej całej zgnilizny. Jestem zniesmaczona zwycięstem Irinki, ale może niepotrzebnie... Narazie z gratulacjami się wstrzymuje.

haha mysle ze wszystkie zdjecia Irinki zostaly zlikwidowane z jej lat młododsci poki nie poznala co to maszynka:lol:
Pozatym nawet jak jest hairless....to ma nieodpowiedni włos dla rasy...bo z podszerstkiem;) a tego juz nie zmieni nic:cool3: :diabloti: