AngelOfDeath Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 ja wiem tylko tyle : klasa championow psow : 1 CODY 2 CAMPARI SUA SPONTE :loveu::multi: (moim skromnym zdaniem powinien byc nr1) 3 nie wiem 4 NABAB GERMANIKA klasa mlodziezy psy 1 IDEALISTA GERMANIKA + BEST JUNIOR :multi: klasa mlodziezy suk 1 nie wiem :eviltong: 2 HAPPY AMITYCJA :loveu::multi: moje dziecko... nadal nie wierze :eviltong: 3 nie wiem :eviltong: 4 nie wiem :eviltong: GRATULUJE WSZYTSKIM !!!!!!! Quote
macsow1 Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 GRATULACJE dla HAPPY. Bartku a Ty tak nie chciales jechac... a widzisz:) buziaki dla wszystkich. wielkie gratulacje... Quote
maga18 Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 my bez sensacji... doskonali :) i tutaj to co pamietam: POLSKIE PSY!!! Idealista Germanika - BOB Junior Martini Sua Sponte - CWC Campari Sua Sponte - res. CACIB Madeira Sua Sponte - lok III Nabab Germanika - lok IV Sasquehanna Germanika - res.CACIB Happy Amitcycja - lok II Ecru Nesjana - lok II wprawdzie nie z polskiej hodowli, ale w polskich rekach Linda z Jasne Hvezdy - WO I na 24 suczki szczeniaczki i dalej: otwarta w psach wygral V-Max do Domaine du President - CWC championy: Cody z Haliparku - CACIB, Zw.Św Irina Poarott - CWC Zholesk Raiskaya Ptichka - CWC, CACIB, BOB - Rosja Quote
Light of Shin-Ra Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Pozwoliłam sobie skopiować zdjęcia z galerii , tylko je trochę rozjaśniłam bo były strasznie ciemne. To chyba Cody? A reszta nie mam pojęcia Quote
Agappe Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 widze, że Polskie psiaki znakomicie sobie radzą!!!!! GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Ania i Psy Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 JWW P (M) 17939 IDEALISTA Germanika, . Kruczek J., Ostrowski A., Polska JWW S (F) 18069 DENORVIK FANTASTIKA DASTI , Marina Baydakova, Rosja WW P (M) 18012 CODY z Haliparku, Libuse Brychtova, Czechy WW BOB S (F) 18136 RAISKAYA PTICHKA Zholesk, L. Ganipolskaya, Rosja BVet P (M) 18036 CENN Modry Kvét, Lenka Fritschova, Czechy BVet S (F) 18165 ANGELIKA Nezkrotná Markyza, Jitka Horakova, Czechy Tyle ze strony Poznania. Grzywki widać jeszcze na grupie na najlepszej parze psów, 3 miejsce dla pary z hodowli Prefix: P (M) 18000 SINGAPORE SLING Prefix, Agronius Gunilla, Szwecja S (F) 18137 SWEDE SMELL OF SUCCESS Prefix Ja wiem jeszcze z polskich psów ,że dosk dostały: Shadow White Midnight Muriel (Bułka) Quando Sub-O-Divo Z Gangu Łysych: Jagódka, Agent, Cypisek, Fokusik, Hazard a dalej już nie wiem. Olbrzymie gratulacje dla Liska oraz jego obu właścicieli - czy któraś hodowla w grzywkach miała tylu Zw. Świata? Gratulacje dla pani Marioli Laskowskiej za wspaniały start nowej suczki! Gratuluję także z całego serca wszystkim, którzy uplasowali się na lokatach dalszych, a także wszystkim tym, którzy już się nie zmieścili na nie. Zazdroszczę Wam,że byliście i mieliście szansę powalczyć- ja niestety nie mogłam, więc mogę tylko pozazdrościć i czekać na fotki, choć warunki na hali podobno trudne do fotografowania:( Quote
ajcka Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Polskie grzywki sa piękne.:loveu: Wielkie brawa dla hodowców i właścicieli!:multi::multi::multi: Campari -Gratulacje-super ale sie cieszymy ja i Zuzia.:lol: Gratulacje dla jego pieknego synka Idealisty. Głaski dla wszystkich forumowych grzywek które wystąpiły na tej wystawie. Quote
Ilona Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 GRATULACJE DLA LISKA !!!!!:multi: :multi: :multi: Jeszcze z polskich psów w klasie pośredniej ocene doskonałą IV lokate dostała suczka NONŁANA POKEROWY ŻYWOT Super Ciapki :loveu: AnkaW - dziękuje bardzo!!! Quote
kate8828 Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 GRATULACJE DLA IDEALISTY :d:d: No brawo:D:D:D.......super wszyscy sie spisaliście i spisali:)......Ja tez uważam że Campari powinien byc NUMBER ONE a nie Cody............ Ustawa udana:) :p :p :p :p Quote
AnkaW Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Jeszcze raz WSZYSTKIM gratuluje doskonałych ocen. :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Em-ka Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Tu są foteczki grzywek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=33928&page=49 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=33928&page=50 Quote
Em-ka Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Fotki skopiowane z Galerii - zrobione przez Kathie :) Quote
miniaga Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Em-ka napisał(a):Tu są foteczki grzywek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=33928&page=49 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=33928&page=50 Ogromne gratulacje dla wszystkich, którzy reprezentowali polskie psy na światówce. BArtku, Nesjanko bardzo duży sukces i cieszę się, że wasze suczki uklasowały się na tak wysokch lokatach. Życze Wam aby na następnej światówce było jeszcze lepiej. Serdecznie gratuluję właścicielowi i hodowcy Idealisty Germanika - rewelacyjnie że tytuł Młodzieżowego Zwyciescy Świata został przyznany polskiemu psu. Adamowi Osrowskiemu gratuluję również res CACIBU Sasquahany Germaniki oraz wysokiej IV pozycji Kolji(współaścicielce również)Jeżeli o czymś zapomnialam to proszę przyjąć gratulacje proforma. Jestem pod ogromnym wrażeniem Valaquety Germanika, która debiutowała w szczeniakach - świetnie zbudowana, fajnie umaszczona i rozkoszna do granic. Radość jaka zaprezentowała na ringu, gdy dołączył do niej Góral była powalajaca - najsłodsza scena z całej wystawy:loveu: Gratulacje dla Anny Domosławskiej - Campari Piekny pies i zdecydowanie powinnien wygrać z Codym. Werdyk dla mnie zupełnie nie zrozumiały. Nio i gratuluje wszystkim, którzy są zadowoleni z osiagnięć swoich psów i odniesli mniejsze, ale jakże istotne sukcesy. Ress, której wszystkie psy zostały ocenione na doskonałe i mają piekne opisy, Asi Grucy, której psy również oceniono bardzo wysoko. Jadzia dosta ocenę doskonałą i ładny opis. Taśka wyleciała z rigu i ma wpisane nie do oceny - mój tygrys znów pokazał zęby.... Quote
macsow1 Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Em-ka napisał(a): a co to jest za suczydło?? bardzo mi sie podoba:):loveu::loveu: Quote
miniaga Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Jeżeli chodzi o Irine Poarott... Jestem pod ogromnym wrażeniem jak znakomicie hodowczyni prezentowała wszystkie swoje psy - pełny profesjonalizm i widać było, że psy poprostu świetnie się bawią. Cieszę się ze mogłam zobaczyc inne psy z tej hodowli, bo naprawdę było na co popatrzeć!!! Ładnie zbudowane i rewelacyjnie przygotowane. Irina jest pięknie zbudowanym psem i znakomicie się rusza. Naprawdę doceniam urodę tego psa, ale chciałabym bardzo (nie jest to złosliwośc i nie chciałabym aby tak zostało to odebrane) mieć pewnośc, że ten pies jest nagi. Widziałam niesmak wielu osób i sam to zwycięstwo opatrzyłam komentarzem - nie chcę by promowano psy, które sa golonymi pp. Może więc czas uciąc te wszystkie plotki, bo pies jest pięknie zbudowny. Wstawcie zdjęcie Iriny jako szczeniaka i będzie po problemie. Ogólnie mam dość plot i tej całej zgnilizny. Jestem zniesmaczona zwycięstem Irinki, ale może niepotrzebnie... Narazie z gratulacjami się wstrzymuje. Quote
maga18 Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 to ja moze wstawie kilka fotek... niestety dosłownie kilka... Zholesk Raiskaya Ptichka - Zw.Św, BOB Cody z Haliparku - Zw.Św Sasquehanna Germanika - res. CACIB Campari Sua Sponte - res.CACIB Idealista Germanika - Mł.Zw.Św, BOB Junior DENORVIK FANTASTIKA DASTI - Mł.Zw.Św Quote
macsow1 Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 nie znam sie, ale ta suka co dostala BOB nie jest rewelacyjna... Maga to suczydlo z mlodziezy to DENORVIK FANTASTIKA DASTI , Marina Baydakova, Rosja Quote
Dudek Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 WIELKIE GRATULACJE dla Germaniki i Anny1:multi: :multi: :multi: :multi: również dla Nesjanki i Angela oraz dla Ilony z Didi za miejsca lokatowe!!! (mam nadzieję ze nikogo z lokat nie przeoczyłam;) Aaaaaaaaa - jeszcze Secret RADOŚĆ O PORANKU w szczeniakach zajęła 3 miejsce:multi: Moje obie dziewczyny doskonałe a VERONICA Rosa Thea uplasowała się w pierwszej 8 w swojej klasie (ale na tym się skończyło:cool3:). Secret PAN i WŁADCA oraz VASCO Rosa Thea doskonali z pięknymi opisami:multi: RAMONDA Lavandula również ocena doskonała i piękny opis. Quote
flashka-g Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 miniaga napisał(a):Jeżeli chodzi o Irine Poarott... Jestem pod ogromnym wrażeniem jak znakomicie hodowczyni prezentowała wszystkie swoje psy - pełny profesjonalizm i widać było, że psy poprostu świetnie się bawią. Cieszę się ze mogłam zobaczyc inne psy z tej hodowli, bo naprawdę było na co popatrzeć!!! Ładnie zbudowane i rewelacyjnie przygotowane. Irina jest pięknie zbudowanym psem i znakomicie się rusza. Naprawdę doceniam urodę tego psa, ale chciałabym bardzo (nie jest to złosliwośc i nie chciałabym aby tak zostało to odebrane) mieć pewnośc, że ten pies jest nagi. Widziałam niesmak wielu osób i sam to zwycięstwo opatrzyłam komentarzem - nie chcę by promowano psy, które sa golonymi pp. Może więc czas uciąc te wszystkie plotki, bo pies jest pięknie zbudowny. Wstawcie zdjęcie Iriny jako szczeniaka i będzie po problemie. Ogólnie mam dość plot i tej całej zgnilizny. Jestem zniesmaczona zwycięstem Irinki, ale może niepotrzebnie... Narazie z gratulacjami się wstrzymuje. haha mysle ze wszystkie zdjecia Irinki zostaly zlikwidowane z jej lat młododsci poki nie poznala co to maszynka:lol: Pozatym nawet jak jest hairless....to ma nieodpowiedni włos dla rasy...bo z podszerstkiem;) a tego juz nie zmieni nic:cool3: :diabloti: Quote
lothia Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Gratulacje dla wszytkich wymienionych już wczesniej i tych pominiętych:Rose: Quote
Dudek Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 ach zdjęcia, zdjęcia - gdzie jesteście;) Quote
Em-ka Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Dudek, Oneczka - garatuluję - boszeeeeeee o Was zapomniałam......:oops: Kasia - jakie wrażenia? Quote
Recommended Posts