miniaga Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Nio Siwy najważniejszy, ale on zawału nie dostanie a gdyby nie Marcik to Rysiu napewno na stresiora by zeszła:evil_lol: Quote
resuruss Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Qrcze,zawału na stresiora tak czy siak nie wykluczam....hehe...juz czuje ucisk w klatce piersiowej a to jeszcze dwa tygodnie :crazyeye: Niemniej teraz trza wymyslic jak Marcik przetransportowac nach Poznan ;) Ja juz w domu cwicze przenoszenie roznych przedmiotow siła woli :evil_lol: Quote
sh_maniak Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Sa rózne opcje :evil_lol: - maraton - teleportacja - wpław - z wiatrem - czasowstrzymywacz - telekineza też jak sie Ress uda opanować :evil_lol: - na stopa :lol: itd itd Quote
resuruss Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 No zobaczcie zartownisie :evil_lol: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
AiK Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 resuruss napisał(a):No zobaczcie zartownisie :evil_lol: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: nie becz Ress :glaszcze: dasz radę to w tym samym miescie jest :evil_lol: Quote
miniaga Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Nio to super Marta , że juz wszystko jasne:lol: - Ja i Malawaszka mozemy wrócić do wizji wieczornego piwka w Poznaniu:evil_lol: Quote
sh_maniak Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 oj jeszcze nie możecie, ustalenia dopiero trwają ;) Quote
miniaga Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Marta wierzę w ustalających i wiem, że będzie dobrze;) Quote
resuruss Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 No własnie trwaja....moze ja juz w despreracji zadzwonie na taxi radio i zapytam ile kosztuje kurs z Opola do Poznania :placz: Quote
paniMysza Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 dajcie spokój dziewczyny, to tylko wystawa:diabloti: :cool1: Quote
miniaga Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Pani Myszo nie zabijaj swiątecznego nastroju;) Ja nie traktuję tej wystawy jak każdej innej. Nigdy na żadnej światówce nie będzie już tylu grzywek z Polski jednocześnie. Dużo osób, które za dwa tygodnie będą w Poznaniu, nigdy wiecej nie bedzie na światówce. Oczywiście nie daje sobie szans na wygraną, ale traktuję tą wystawę jako wyjątkowe wydarzenie. Quote
paniMysza Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 świątecznego nastroju? to raczej jakas nerwówka z tego co piszecie:cool1: Quote
resuruss Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Wole miec teraz nerwowke i miec wszystko załatwione,niz potem juz na wystawie biegac i szukac byle kogo zeby mi psa wystawił lub co gorsza stawac przed wyborem ,ktory ma wejsc na ring ,a ktory nie.;) Quote
AngelOfDeath Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 mi ze zaczyna to wszystko coraz bardziej podobac :evil_lol: Quote
sh_maniak Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 resuruss napisał(a):No własnie trwaja....moze ja juz w despreracji zadzwonie na taxi radio i zapytam ile kosztuje kurs z Opola do Poznania :placz: :roflt::roflt: :roflt: don't panik Sis ;) Quote
flashka-g Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 ja tu zalatwiam wszystko na dogodonych warunkach:razz: :razz: :razz: Quote
DOMINIKA Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Sraty taty doopa w kraty....widze ze podniecenie wystawa siega juz zenitu:roll: albo i dalej:lol: Problem z handlerem,szamponem ,odzywka,ringowka,transporterem,transportem,aparatem,psem,itd itp.... Nie myslcie sobie ze Domi nie ma problemu....bo ma! Nie wiem jaki kapelusz i ktore perly mam zalozyc...TO JEST PROBLEM!!!!!!!!!!!!:shake: Czy moje wlosy mam zwiazac czy spiac....:shake: buty!!! to jest problem...jakie mam buty wcisnac:roll: ,ze o sukienkach i plaszczu nie wspomne...:placz: Jakos psy sa u mnie na drugim miejscu...:lol: pewnie pojada nago:lol: i ot problem sie skonczy...albo wezmiemy JANA i bedzie wozil za nami szafe cala...;) Quote
Iwona Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 DOMINIKA napisał(a):Sraty taty doopa w kraty....widze ze podniecenie wystawa siega juz zenitu:roll: albo i dalej:lol: Problem z handlerem,szamponem ,odzywka,ringowka,transporterem,transportem,aparatem,psem,itd itp.... Nie myslcie sobie ze Domi nie ma problemu....bo ma! Nie wiem jaki kapelusz i ktore perly mam zalozyc...TO JEST PROBLEM!!!!!!!!!!!!:shake: Czy moje wlosy mam zwiazac czy spiac....:shake: buty!!! to jest problem...jakie mam buty wcisnac:roll: ,ze o sukienkach i plaszczu nie wspomne...:placz: Jakos psy sa u mnie na drugim miejscu...:lol: pewnie pojada nago:lol: i ot problem sie skonczy...albo wezmiemy JANA i bedzie wozil za nami szafe cala...;) :roflt: :roflt: :roflt: Domi- można jeszcze inaczej - Ty nago, a psy zostaw w domu:lol: - eee- chyba nie za mądry pomysł:confused: - w tej ilości nagusów może nie zauważą twojej "nagiej kreacji":cool1: Quote
Misa Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='Iwona']Zebrałam to co na razie mamy:lol: - czekamy na resztę.... Psy: Klasa szczeniąt- ilość 15 1. OLIVER Modry Kvet 2. SUTTER HOME Sua Sponte Klasa młodzieży- ilość 30: 1. DRAGON MOON C ME at Sua Sponte 2. CEE JAY Al Shraifi 3. HOKKAIDO Helvetius 4. OUDI Super ciapki 5. Secret POKAŻ KLASĘ 6. Secret PAN I WŁADCA Klasa pośrednia- ilość 24: 1. ARTUSH od TEAREIBI 2. FOKUS z Gangu łysych 3. KIM Cin cin pet 4. JASON z Jasne hvezdy 5. MARTINI Sua Sponte Klasa otwarta- ilość 29: 1. ALFY FILIP Rodinna pouta 2. BAHIR Al shraifi 3. DAIMONT BLACK Avokaduh 4. HAZARD z Gangu łysych 5. QUANDO Sub-o-divo 6. VASCO Rosa thea 7. VENI OTELLO Sub-o-divo 8. VOLCANO NEGRO Sub-o-divo Klasa championów- ilość 21: 1. AGENT z Gangu łysych 2. DONOVAN Pastoral 3. CYPISEK z Gangu łysych 4. CAMPARI Sua Sponte 5. CODY z Haliparku 6. CORTI Certova stena 7. NABAB Germanika Klasa weteranów- ilość 1: 1.CENN Modry kvet Suki: Klasa szczeniąt- ilość 24: 1. KOŁYSANKA z Gangu łysych 2. LINDA z Jasne hvezdy 3. SAUVIGNON Sua Sponte 4. Secret RADOŚĆ O PORANKU 5. Secret RODOWE ZŁOTO Klasa młodzieży- ilość 36: 1. ALFA Laval 2. HAPPY Amitycja 3. IMPREZKA z Gangu łysych 4. ISKIERKA z Gangu łysych 5. JAGÓDKA z Gangu łysych 6. JOKKO Amitycja 7. RAMONDA Lavandula 8. Secret PIERWSZA DAMA 9. TASMINA Kozłówkowy wzgórek Klasa pośrednia- ilość 24: 1. ECRU Nesjana 2. MIDNIGHT MURIEL Shadow white Klasa otwarta- ilość 22: 1. FANTAGHIRO Zikkurat 2. KASIOPEA z Jasne hvezdy 3. VERONICA Rosa Thea Klasa championów- ilość 21: 1. BABSY FACE Xantusia 2. E-SEXY Pastoral 3. METAXA Sua Sponte 4. PATIENCE della Castafiore 5. Secret na WAGĘ ZŁOTA 6. SUNSHIN REGGAE Zikkurat Klasa weteranów- ilość 2: 1. Pozdrawiam! Ja tez cos przydaje do stawki na Poznan: Moonswift Swallow Indigo - pies posrednia Enriquillo Avokaduh - pies otwarta Eliška Ze zatopené chajdy - suka posrednia El-Djazaira Avokaduh - suka szampiony Fiji Fujita Avokaduh - suka otwarta Do widzenia w Poznaniu! Quote
Iwona Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Dzięki Misa:-)- zaraz uzupełnię. Do zobaczenia w Poznaniu- bardzo się cieszymy:multi: Quote
Agama Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 czy jakas DOBRA DUSZA:lol: moglaby sprawdzic ilosc jamnikow kroliczych krotlowlosych-klasa championow-sedziowane sa w czwartek barszo prosze,bo nie mam zainstalowanego programu zeby moc samej przeczytac Quote
Agama Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 bardzo dziekuje ANIU:lol: -na 66 zgloszonych to chmpionow malo-czyli MESIOR ma szanse:cool3: Quote
Recommended Posts