Aga76 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='MAREA SHAPIRO']OH TROCHE NAM SIE SCHODZI...WIEM... brak czasu totalny... z dwojga zlego zdecydowalam godzinke poswiecic Mielonce i pojsc pobiegac... we czwartek troszke popstrykalysmy i mamy kilka ktore swietnie sie na dogo nadaja... mam nadzieje dodac je w weekend..oh pozdrovka dla niekaprysnej Kaprylki! zuzy Nane i Madzi Mikuszonkowej!:eviltong: [FONT=Georgia]Niebawem weekend się skończy :bigcry:a tu fotek jak nie było, tak nie ma. Chcemy Melcię![/FONT] Quote
MAREA SHAPIRO Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 oh spokojnie tylko bez:mad: takich haha jestesmy! to lecimy! oh yeah! takie ogrodkowe dzis..sa z tamtego tygodnia.. mam nowa prace i brak czasu totalny! poprzedni tydzien raczej wyjety z zyciorysu ale teraz wracam do normy i do mojego lokalnego oddzialu.wiec goodbye dojazdy bleeee Melasia pozujaca...moj kurczaczek...nie mialam czasu dla niej choc staralam sie chociaz wieczorem pobiegac z nia w parku..we srode jednak bylam tak ztytlana i nic z tego nie wyszlo hihi nienawidze dojazdow i pociagow! moja lokalna praktyka jest 15minut od domu a tu mi kazali dojezdzac do innych oddzialow po 4godziny dziennie...NIGDY WIECEJ mam nadzieje...hihi kociczka moja...lubie Melke nazywac...moim kociatkiem lub..tez kociczka...hahaha pyszna panna! szklaneczka johny walkera...w cieniu ... po prostu relax... i dalej.. i w druga strone.. pozdrawiamy!! Quote
Aga76 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [FONT=Georgia]Doczekałam się[/FONT] :cunao: [FONT=Georgia]Świetne zielone zdjęcia. Melcia skrada się jak prawdziwa kocica-tygrysica.[/FONT] [FONT=Georgia]Hihihi...[/FONT] :oops: [FONT=Georgia]Ależ Melcia zadowolona...[/FONT] Quote
Kasia Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Ojej, jak Jej dobrze...jaki luksus :loveu: :loveu: Quote
MAREA SHAPIRO Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 hm witamy! taaa...to nie tylko Melkowe luksusy..ja tez uwielbiam siedziec z nia w ogrodku w sloneczne dni... jezyczkowym bylam zaskoczona...nie widzialam jezorka jak robilam zdjecie hihi... Quote
Mi. Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 jakie ty masz szalone stworzenia w domu!:evil_lol: :loveu: Quote
MAREA SHAPIRO Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 haha szalone sa nie watpie,..najlepsze numery odchodza..kiedy Billy (na zdjeciu powyzej) nie spodziewa sie Melki na kanapie..po prostu wskakuje i wtedy jest ta chwila grozy... Billy - WTF? Mel - ZJEM CIE! i the chase is on!!! zdjecia beda lepsze! odbieram jutro mojego eosa! 400d!woooohooooo Quote
MAREA SHAPIRO Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 fczoraj! fotosik dziwadla jakies wyczynial..niewazne... zrobilam pare focidel nowym sprzetem...wiem ze mozna wydusic z niego o wiele wiecej ale to moj pierwszy (drugi) dzien i foty sa lepsze niz z dnia pierwszego... ustawienia reczne wiec... jednak z pracy pisze:diabloti: i fotosik tez figle plata mimo ze mam tu szybszy internet niz w domu :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: dobra, otwiera sie... to moje ulubione w oryginale slicznie widac detale....gumeczki do wlosow hahahaha poopcia billy the kot chwalipieta to jak nauka jazdy na razie ucze sie zeby aparat sie "sfokusil! tam gdzie ja chce zeby sie "sfokusil"...ciezka to praca ale fotki pewno beda z czasem lepsze... chce robic foty Melkowe w ruchu... Luthien? jakies propozycje ustawien...? tlo rozmyte ..mela ostra... Quote
Sara_i_Aris Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Witaj Marea! [quote name='MAREA SHAPIRO'] Śliczne zdjęcie Melki :loveu: W tle trawka, niebo i cudna Melcia :loveu: Aris już się ślini do monitora, świntuch :mad: Koci ziew niczym z filmu grozy :-o Zaraz Cię zjem! Wampirze zęby... mutant... już się boję :shocked!: :multi: Super aparat! Marzy mi się taki... albo podobny, nie koniecznie ten sam. Z większym zoomem... Rozmarzyłam się :lol: Quote
MAREA SHAPIRO Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 [quote name='Yorkie']Witaj Marea! Śliczne zdjęcie Melki :loveu: W tle trawka, niebo i cudna Melcia :loveu: Aris już się ślini do monitora, świntuch :mad: Koci ziew niczym z filmu grozy :-o Zaraz Cię zjem! Wampirze zęby... mutant... już się boję :shocked!: :multi: Super aparat! Marzy mi się taki... albo podobny, nie koniecznie ten sam. Z większym zoomem... Rozmarzyłam się :lol:[/quote] \MISIE MARZYL juz od dawna :) duzo sie musze nauczyc to tylko poczatki raczkowanie.hihi ale roznice w rozdzielczosci widac golym okiem (zdjecia z ogrodka na poczatku tej 16 strony) ale jestem bardzo zadowolona w kiciorze jest tylko trzykrotny zoom optyczny ale mi to na razie nie przeszkadza chce sie perfekcyjnie nauczyc dobierac ustawienia i uzywac tego aparatu zanim dokupie akcesoria (fisheye lens, i dobry zoom) bo uwazam ze to profanacja miec super sprzet i nie umiec sie nim posluzyc...hihi (ucze sie, nie?) Quote
MAREA SHAPIRO Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 tryptyk dobra ucielam kotu ogon...i to kadrowanie w srodek...za pare dni bedzie lepiej! aha tryptyk od 3ciego ogladac nalezy do 1szego..hihi nonieczek tu znow lapki uciete...nigdy wczesniej nie uzywalam viewfinedra..tylko sie monitorem lcd poslugiwalam...ee oczywiscie to nie wina aparatu..jakos sie przyzwyczaje //zmarszczek sie nabawie wczesniej... Quote
Aga76 Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [FONT=Georgia]Marea, po prostu piękne zdjęcia[/FONT] :thumbs: Quote
MAREA SHAPIRO Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 hihi dzieki Agutku! porownywalam te z pierwszego dnia przepalone byly te juz troche lepsze ale kadrowanie ktore kompaktem opanowalam jako tako.. tu jest do kitu ale zwracam wieksza uwage na to teraz:) Quote
Aga76 Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [FONT=Georgia]Toż to rewelacja jest i już!!![/FONT] Quote
Kasia Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Marea te zdjęcia są pięknę!!! Pomijając te szczegóły o których piszesz - CUDOWNE!!! Quote
Kasia_zg Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [FONT=Palatino Linotype]Witam cieplusio!![/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Zauważyła Mele na banerku i zachwyciła mnie jest urocza [/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Marea robisz wspaniałe zdjecia pozazdrościć :)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Miłego dzionka Wam życze i śle gorace tulaski[/FONT] Quote
Sara_i_Aris Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Witaj Marea! [quote name='MAREA SHAPIRO'] Tryptyk śliczny :loveu: Tylko ogonka tu brak :mad: Melcia bezogonkowa :diabloti: Quote
MAREA SHAPIRO Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [quote name='Aga76'][FONT=Georgia]Toż to rewelacja jest i już!!![/FONT] witaj Ago! jeszcze raz dziekujemy! [quote name='fidelek2'] Marea te zdjęcia są pięknę!!! Pomijając te szczegóły o których piszesz - CUDOWNE!!! :diabloti: tkwi w szczegolach...ale wybaczam sobie..hihi [quote name='Kasia_zg'][FONT=Palatino Linotype]Witam cieplusio!![/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Zauważyła Mele na banerku i zachwyciła mnie jest urocza [/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Marea robisz wspaniałe zdjecia pozazdrościć :)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Miłego dzionka Wam życze i śle gorace tulaski[/FONT] Witaj Kasiu dziekujemy za odwiedzinki! Milego popoludnia...jak widac ja ciezko pracuje w wielkiej brytanii...hihi:diabloti: [quote name='Yorkie']Witaj Marea! Tryptyk śliczny :loveu: Tylko ogonka tu brak :mad: Melcia bezogonkowa :diabloti: Wiem:diabloti: ale viewfinder jak juz mowilam(tlumaczy sie:diabloti: ) jest nowy dla mnie..oh..bedzie lepiej obiecuje..!;) Dziekujemy dziewczynki za odwiedzinki! Quote
Magda Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='MAREA SHAPIRO'] Super zdjęcia! Widać, że aparacik się spisuje;) Melka jest idealną modelką:loveu: Ale miałaś szczęście zrobić zdjęcie kotu w takim momencie:multi::multi: Mała puma Quote
MAREA SHAPIRO Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Witaj Madziu! aparacik sie spisuje jasna sprawa ja troszke gorzej hihi koty ziewaja jak tylko sie do nich zblize.. !! Melka Modelka!;) Quote
maartucha Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 O jejQ :loveu: :loveu: :loveu: Rewelacyjne zdjątka :loveu: :loveu: :loveu: A tak nawiasem to My tu się chyba pierwszy raz wypowiadamy :* Całe szczęście, że już wakacje, to więcej czasu na dogo bedzie :* Quote
Magda Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='MAREA SHAPIRO']Witaj Madziu! aparacik sie spisuje jasna sprawa ja troszke gorzej hihi koty ziewaja jak tylko sie do nich zblize.. !! Melka Modelka!;) To Miki ma to chyba po kotach:lol: Nie wiem czemu, ale gdy tylko weźmie się go na ręce i zachęci do popatrzenia na siebie to on wtedy ziewa:roll: Mówimy, że się wtedy peszy:evil_lol: Quote
MAREA SHAPIRO Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 HAAHA Melka chyba sie nudzi.... ale nie dopuszczam tej mysli dosie dzis dziewczynki i chlopcy sama pierwszy raz na autostradzie! wzielam tatadowy... i dojechalam szczesliwie! teraz powrot...troche trudniej bo nie wiem jak sie stad wydostac na M11 (AUTOSTRADA) ...CHYBA znaki sledzic...tak sie tu dostalam..ehh wypieki mialam na twarzy przez 3 godziny! Quote
MAREA SHAPIRO Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 przepalone, ale cudna kropeczka moja! fotosik doprowadza mnie do...no wiecie.. jutro wstawie reszte//;) JESTEM lecimy latajaca Mela poduszkowiec unosi sie nad ziemia zazywajac swiezego powietrza... Quote
Recommended Posts