Aga76 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Aż mi się w głowie zakręciło od tych konstrukcyjnych fot, świetne :thumbs: Quote
MAREA SHAPIRO Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Aga76 napisał(a):Cześć Marea :loveu: Dobrze Cię widzieć :loveu: Hej hej pozdrawiam dziewczynki!:) Quote
MAREA SHAPIRO Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 witam! portrecik jak widac nie mojego autorstwa haha:) co do "przemyslowych" budynek ten to bank w sercu londynu kompletnie wykonczony w obrebie tzw "golden mile" lloyds tsb niesamowicie brzydki haha :crazyeye: zdjecia wyszly prawie czarnobiale z natury rzeczy - bylo pochmurno reszte poprawilam adobe lightroomem:) Quote
Kasia_zg Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Witam :) Zdjecia są fantastyczne jestem pod wielkim wrażeniem coś pieknego Nio i Melcia słodka panienka:loveu: Pozdrowionka Quote
marzenna79 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 http://i307.photobucket.com/albums/nn299/mareashapiro/upperbody2.jpg [FONT=Georgia]Witaj Marea !!! :multi: Miło Cię zobaczyć ponownie. :loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
Aga76 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Halo Marea, gdzie żeś się podziała :-? Melcię chciałabym zobaczyć! Quote
Magda Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Ten efekt kolorystyczny nadaje taki specyficzny klimat zdjęciom:razz: Drzewa boskie! Też czekam na Melcię:loveu: Quote
MAREA SHAPIRO Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 i troszke "wojennych" hehe zrobione ostatnim lotem oczywiscie kolorowe bardzo:) enjoy'ya'll Quote
madziasto4 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 http://i307.photobucket.com/albums/nn299/mareashapiro/tn_IMG_0718.jpg Ależ ona mi się podoba, nie obcinaj jej nigdy włosków, piękna taka jest :) Chmurki- wooow, ale mnie na własne oczy nie będzie dane tego zobaczyć, za Chiny nie wsiądą do samolotu, taki cykor jestem ;) To fajnie, że chociaż na czyichś fotkach mogę obłoki z góry obejrzeć :loveu: Quote
MAREA SHAPIRO Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 musisz sprobowac...ja lubie ten moment jak samolot odrywa sie od ziemi... jest taka cisza...tak samo przy ladowaniu nikt nic nie mowi...jest napiecie no i wgniata cie w fotel hehe ja uwielbiam! Quote
tigrunia Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 MAREA SHAPIRO napisał(a):musisz sprobowac...ja lubie ten moment jak samolot odrywa sie od ziemi... jest taka cisza...tak samo przy ladowaniu nikt nic nie mowi...jest napiecie no i wgniata cie w fotel hehe ja uwielbiam! Ojj tak - to jest super :loveu: Za to kocham samoloty :evil_lol: lądowanie też lubie .. adrenalinka skacze :razz: W zeszłym roku jak do Turcji leciałam to mieliśmy międzylądowanie w Szczecinie więc wrażenia podwójne :loveu: Zdjecia cudowne :loveu: Sunia śliczna - faktycznie pięknie jej w tych długich włoskach :loveu: Quote
Aga76 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Cześć Marea :loveu: Cudnie znów widzieć Melcię, ojjj piękna z niej kobieta! Quote
Aga76 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Wiedziałam! Wiedziałam, że będziesz na okładce V :evil_lol: pozdrawiam cieplutko :calus: Quote
MAREA SHAPIRO Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 Aga76 napisał(a):Wiedziałam! Wiedziałam, że będziesz na okładce V :evil_lol: pozdrawiam cieplutko :calus: uehehe dobre co> heheheheh:evil_lol::evil_lol::evil_lol: usciski dla Was dziewczynki hehehe Quote
Recommended Posts