mery Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Witajcie Dziewczyny! Melcia! Ty ślicznoto! I love you :loveu: Quote
MAREA SHAPIRO Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 cze dziewczyny kope lat!:razz: Quote
Magda Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Cześć Marea! Jak mnie tu dawno nie było! Śliczne widoczki, a ta owieczka:evil_lol:. Melka wyładniała:loveu: Poproszę więcej zdjęć. Stęskniłam się za bardzo Quote
Aga76 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Marea i Mela, noo wracać już do nas natychmiast :-x Quote
madziasto4 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Dobry dzień :hand: Kali chcieć fotki!! Quote
Zuza96 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Dobry Melki :loveu: Wracać do nas, bo my tu przylazłyśmy hehe:eviltong: Quote
MAREA SHAPIRO Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 CZE dziewuchy dzis mialam nieciekawa przygode zgubilam sie na autostradzie bo moja firma wyslala mnie do innej praktyki na szczescie wrocilam w jednym kawalku i samochod sie nie popsul ale zrobilam ze 160km bez skutku hihi wrocilam do domu i sie rozwylam! wysciskalam Melke i wrocilam do mojej najblizszej praktyki! uff szef raczej nie komentowal tylko zartowal wiec nie bylo tak zle// Quote
Aga76 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Zdolna dziewczyna :evil_lol: Wycieczka krajoznawcza :evil_lol: Quote
Magda Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Nie zdziwiłabym się gdybyś była blondynką, ale w tej sytuacji...:evil_lol: Quote
MAREA SHAPIRO Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 ee. no niby jestem blondynka... ale jazda po brytyjskich autostradach jest latwa jak sie wie gdzie sie jedzie...a ja zamiast na Heathrow kierowalam sie na Gatwick (lotniska w przeciwnych kierunkach) ale i tak to nie moja wina bo tak lalo a moje wycieraczki nie dzialaja zbyt dobrze... maza...i nic nie widac... wiec jak zobaczylam tablice M4....to sie przerazilam bo nie bylam ani nie slyszalam o M4... wiec szybko skrecilam na M25...(nazwy autostrad) okazalo sie ze pod m4 bylo napisane waltham abbey... czyli tam gdzie mialam jechac ale nic nie widzialam wiec spanikowalam... ehhh ale teraz juz wiem jak sie tam dostac ....tlumaczenie blondynki wczoraj sobie pasemka odwalilam...a co!:diabloti: Quote
MAREA SHAPIRO Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 madziasto4 napisał(a):Cześć Podróżniczko :evil_lol: czeeeee:diabloti:moj diabel fajniejszy¬! Quote
madziasto4 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Nie dziwię się, że spanikowłaś, bo na utostradzie to nijak zawrócić cholera i trza jechać przed siebie chcąc nie chcąc :grins: Fotki, fotki prosimy :hand: Quote
madziasto4 Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Ano leniwo. Jak tam po świętach? Ruszasz się jakoś? :lol: Quote
Magda Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Hej! Co do mnie to ja się ruszam... z krzesła no fotel i na spacery:lol: Trzeba w końcu zrobić jakiś dłuższy wypad do miasta, bo zastygnę Pozdrawiamy! Quote
MAREA SHAPIRO Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 cze wszystkim ruszamy sie do silowni i powoli biegamy na dworze w ladne suche dni .(wolne) dni pozdro dla chlopakow dziewczyn Quote
Aga76 Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 MAREA SHAPIRO napisał(a):cze wszystkim ruszamy sie do silowni i powoli biegamy na dworze w ladne suche dni .(wolne) dni pozdro dla chlopakow dziewczyn Marea :loveu: Buuuu - tylko tyle? :placz::placz::placz: Melcię pokaż !!! Quote
Aga76 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Oj buu... Marea dlaczego cię nie ma? :puppydog::puppydog::puppydog: Quote
MAREA SHAPIRO Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 CZE troszke dola mielismy ale juz fotki mamy i zapraszamy! rozejm na mym lozu.. Quote
Magda Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Nie widać żadnych zdjęć:roll: Jeszcze raz! Quote
Recommended Posts