MAREA SHAPIRO Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 hej dziewczyny! Sen opisalam, wczoraj!tyle ze IE mial unexpected problem i potrzebowal sie zamknac akurat kiedy konczylam pisac! Quote
Aga76 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 MAREA SHAPIRO napisał(a):hej dziewczyny! Sen opisalam, wczoraj!tyle ze IE mial unexpected problem i potrzebowal sie zamknac akurat kiedy konczylam pisac! Cześć :loveu: Oj, nie ma wyjścia i trzeba jeszcze raz napisać, my poczekamy :grins: Pozdrawiam Jak pogoda, co u Melci? Quote
MAREA SHAPIRO Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 witamy! pogoda w deseczke dzis...wiec postanowilysmy w naszym niby lesie pobiegac! kupilysmy tez "pedometer" tak to sie nazywa (bylo zaskakujaco tanie£3 bo kazdy bubel jest tu przeceniony) i mowi ile energii spalilysmy z Melka...i ile przebieglysmy!:cool3: jedno kolko wkolo lasu to 2mile biegnie sie wkolo takiego stawu z wysepkami i zakretasami:cool3: 2 mile - 3.2 km!!! a my takich kolek 3 po sniadaniu (bez przerw)i 2 przed kolacja! razem 5! jakies 16 kilosow! matko i Melka razem ze mna! podniecam sie bo umieralam w podstawowce po biegu na 600m hahaha resuscytacja i wogole...hihi jednym slowem bieganie bylo dla mnie obrzydliwe bo sie zle czulam jeszcze kilka godzin po... wychodzi na to ze to zwykly brak kondycji.. moze nie jestem jakims dobrym biegaczem ale jest lepiej niz bylo kiedys! wypalilysmy jakies 500 - 600 kalorii! zwykle w tym lesie nie biegam jutro wybieram sie zmierzyc te moje zwykle parkowe dystanse zjadlysmy platki rano grejfuta po biegu i duuuuuuuuuuzo wody a na wieczor truskawki (obrzydliwe zreszta za cale £1.99) z jogurtem...a raczej yogurtem i brzoskwinia sztuk jedna... stwierdzilam ze koniec z obzarstwem bo sobie zbytnio pozwalalam ostatnio..jutro planuje duzyyyy bieg...ale wszystko zalezy od glowy... niestety jak sobie czlowiek ubzdura ze wystarczy na dzis po jednej rundzie ehhhh to nie ma to tamto... chyba sie pojde platkow nawpycham jeszcze... i jakies zdjecia wreszcie zaladuje:eviltong: Quote
MAREA SHAPIRO Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 rany wlasnie zauwazylam ze mam juz 26 postow! z 25 zrobilo sie 26!!!!!!!!!!!!! starzeje sie!:placz: Quote
koregra Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Witaj kochana. Ciekawe sny miewasz. Ja mam takie straszne. Np śni mi sie cos czego nigdy nie widziałam jakieś miejsce przeważnie. Po jakimś czasie jestem w tym miejscu idealnie jak ze snu, lub widzę to miejsce w tv. Te sny mnie przerażają. Najgorsze ze potrafię juz odróżniać te miejsca tzn wiem które zobaczę a który sen to taki normalny. Wiem dziwne to straszne ale strasznie mnie to przeraza Quote
MAREA SHAPIRO Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 "] Melcia i ptaszyna stopa moja tez..http://s212.photobucket.com/albums/cc60/MAREA_SHAPIRO/?action=view¤t=26082007001.flv Quote
MAREA SHAPIRO Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 witamy! akcjonariuszka jedna:eviltong: zrobilysmy juz 7km dzis! Moja Rysia Ryszarda w poduchowie to mowi samo za siebie: rysia zamyslona.. Quote
MAREA SHAPIRO Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 do gory kolami...:eviltong: Quote
MAREA SHAPIRO Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 zahipnotyzowana sloncem :lol: :lol: :lol: Quote
MAREA SHAPIRO Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 zarosnieta?:mad: hihi my lubimy zarosniete panienki i wygolonych kawalerow...:eviltong: wlasnie odczytalam dzisiejsze wyniki okazuje sie ze jedno okrazenie w parku jest niewiele krotsze od tego w lesie...wychodzi 1.9 mili prawie dwie co rowna sie trzem kilometrom z kawalkiem... takich robie zwykle trzy...kiedy pracuje w dni wolne w porywach do pieciu... calkiem niezle dzis 10.5km! Melka podobnie jak Kaprysia i Fiona "zlachana" hihi:) Quote
Aga76 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Słoneczna Melcia - booska Melcia :grins: Quote
Kasia_zg Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Witamy :) Piekne foteczki Mleci te w słoneczku sa urocze :loveu: Pozdrawiamy ciepusio:lol: Quote
MAREA SHAPIRO Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 witamy musialysmy troche popracowac..niestety..jutro bedzie lepiej..moze!? Quote
MAREA SHAPIRO Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:witam Dusienko? O ktorej Ty wstajesz kochanie?;) Quote
Kasia_zg Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Zaglądnełismy by powiedzieć Dzień dobry :) i zyczyć przyjemnego dzioneczka:lol: Quote
MAREA SHAPIRO Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 [quote name='Kasia_zg']Zaglądnełismy by powiedzieć Dzień dobry :) i zyczyć przyjemnego dzioneczka:lol: witamy!:cool3: Quote
Kincia Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Witam :loveu: Wkoncu tu zawitałam przejrzalam wszystko :loveu: Melcia jest sliczna pozazdroscic :loveu::loveu: Miłego Wieczoru :) Quote
MAREA SHAPIRO Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 witamy nowe pyszczki odwdzieczymy sie jak tylko troszke czasu bedzie;) Quote
MAREA SHAPIRO Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 doberek dziewczyny! zgadnijcie co> wczoraj mialam w domu LISA! biedaczek w jadalnym sie skulil ojciec moj uslyszal i mowi ze cos sie tlucze na dole o 3.30! a to lisek sobie po kuchennych blatach skakal przez kocie wejscia sie wepchal... sliczny piesek.hihi rudy i nieduzy... szkoda ze nie bylo czasu na zdjecia... wybiegla do ogrodu sama (mowilismy o tym lisie ona z jakiegos n iewyjasnionego powodu) sliczna byla...smialismy sie ze mamy nowego wychowanka w domu 2 koty Mela i Lis..:eviltong: Quote
Kincia Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Witamy:loveu: No prosze gdzie to lisek wszedl :cool3::cool3: Zapraszamy do nas :) Milego Dnia :* Quote
koregra Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 No uwaga na takie lisy, takie zwierzęta które nie mają obaw przed człowiekiem i zbliżają się blisko mogą być chore na wściekliznę. Ale fajna przygoda mimo wszystko. Pozdrawiamy serdecznie. A co do zdjęć to są superaśne takie słoneczne, ja już nawet zapomniałam jak to fajnie ciepło było:-( Quote
MAREA SHAPIRO Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 nie no ten byl bojazliwy nawet sie kotow bal z wzajem (koty i Mel byly na gorze zamkniete) tu w ang jest za duzo lisow i rozgrzebane smieci przed domem czy wizyty w ogrodku to norma tutaj nawet w dzien mozna zaobserwowac co bezczelniejsze sztuki chylkiem przemykajace:) Quote
Recommended Posts