Aga76 Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='MAREA SHAPIRO']witamy piatkowo! Jeszcze nie pada...:) ale mam siłę rażenia, hihihi Quote
MAREA SHAPIRO Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 RZECZYWISCIE dzis juz swieci slonce i temperatury znosne!:cool3: Quote
MAREA SHAPIRO Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 witamy dziewczynki w sliczny niedzielny poranek! Quote
Aga76 Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 [quote name='MAREA SHAPIRO']witamy dziewczynki w sliczny niedzielny poranek! Dzień dobry, pozdrawiamy i życzymy miłego dzionka Quote
MAREA SHAPIRO Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 witamy bialeczkowo! niedziela, Mela... i poduchowo! Quote
MAREA SHAPIRO Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 ja rozumiem ze jest niedziela ale to dogo to juz gorzej od cholernego FOTOSA muli... kupilam dzis perfumy na pocieszenie... jakis taki dol... ale Melka Pyszna Pyszczka i najpyszniejsze na koniec.. Quote
Aga76 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Dzień dobry, ajj co za fotka, to spojrzenie powaliło mnie Mela jest taka delikatna, fotogeniczna i pełna gracji, sama słodycz! Quote
MAREA SHAPIRO Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 yorki z natury *rzeczy* sa fotogeniczne no ale te slodkie minki to na potrzeby mediow tylko! Diabliczka moja..uparta jak przeludnione stado oslow!:):):) Quote
Aga76 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='MAREA SHAPIRO']Diabliczka moja..uparta jak przeludnione stado oslow!:):):) Przewrotna metafora, zabrzmiało boosko! Quote
koregra Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Oj Melciu zakochałam się te białeczka i te spojrzenia ło matko:loveu: Quote
MAREA SHAPIRO Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 [quote name='Aga76'] Przewrotna metafora, zabrzmiało boosko! ;-) ;-);-) calusy dla dziewczyn! [quote name='koregra']Oj Melciu zakochałam się te białeczka i te spojrzenia ło matko:loveu: witamy!wlasnie o tych *uwodzicielach*mowa;) Pozdrovko dla Cori:) Quote
Sara_i_Aris Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Cześc Marea! http://images29.fotosik.pl/69/53ad8184eb2c99d1.jpg Nie no, nie wierzę, że ta minka to tylko do zdjęcia. Przecież to aniołek :angel: Quote
MAREA SHAPIRO Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Yorkie napisał(a):Cześc Marea! Nie no, nie wierzę, że ta minka to tylko do zdjęcia. Przecież to aniołek :angel: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: hihi witamy i dziekujemy za nawiedzenie naszej galeryi:loveu: PositiveThought napisał(a):zdjęcia piękniaste cudniaste, jeszcze więcej, a padnę z wrażenia :mdleje: dziekujemy za odwiedzinki!:loveu: nie lubie zdjec z flaszem ale te wyszly super bo Melka nie mruzyla oczek jak widac!gwiazda moja!przyzwyczajona do fotoreporterow no nie...?:lol: :lol: :lol: Quote
madziasto4 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 http://images21.fotosik.pl/383/8b2b12ae2f64f393.jpg Cudeńko :mdleje: Quote
MAREA SHAPIRO Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 hehe! witamy w pracy juz kota dostaje mysle nad tym zeby Melke jutro do pracy ze soba zabrac..:lol: Quote
MAREA SHAPIRO Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 :eviltong: PositiveThought napisał(a):cześć :loveu: Mela tego kota na pewno przegoni :p swoją drogą też bym tak chciała... o tak w przeganianiu kotofff ona jest najlepsza.. dzis mialam dziwny sen... o 12 kotach...czarnych!# to bylo tak...Billy i Mo (moje 2 czarne koty!) urzadzili sobie imprezke i zaprosili wszystkie czarne koty na impreze...te koty byly wszedzie! musialam je z domu wyrzucac bo ocieraly sie o nogi...a bylo ich 12...wiedzialam to podswiadomie choc wygladalo na wiecej...ktora sie zna na snach? zwykle czarny kot to nieszczescie... a co dopiero 12?????:crazyeye: nie wzielam Melki do pracy bo musze na poczte i do banku i opodatkowac gracine mojego... wiec bidula zostala sama ale zrywam sie dzis wczesniej...a co tam ze nie wspomne ze przyszlam godzine pozniej hihi:eviltong: Quote
Magda Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 No jakie cuda! Piękne zdjęcia!:loveu::loveu: Miki zakochał się po raz drugi.... Ale sen:shake: Nie lubiam takich, bo zawsze budze się, a serce bije jakby chciało zaraz wyskoczyć Quote
Aga76 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 12 czarnych kotów - a to ci dopiero impreza :mdleje: Quote
MAREA SHAPIRO Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 PositiveThought napisał(a):ale sen... nienawidzę koszmarów :shake: farciara, znaczy się :cool1: Magda_Miki napisał(a):No jakie cuda! Piękne zdjęcia!:loveu::loveu: Miki zakochał się po raz drugi.... Ale sen:shake: Nie lubiam takich, bo zawsze budze się, a serce bije jakby chciało zaraz wyskoczyć Ajednak kocha!!!:)mnie te sny staja przed oczami w ciagu dnia - dziwne uczucie..mialam jeszcze jeden taki,ale o tym jutro! Aga76 napisał(a):12 czarnych kotów - a to ci dopiero impreza :mdleje:notak bo ja wiedzialam ZE TOMOJE koty zwolaly reszte!ehh jutro bedzie o snie o nieskonczonej milosci ...uff Quote
Aga76 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Oooo, czekam na opowieść :cool1: Dzień dobry, pozdrawiamy ciepło Quote
Magda Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Cześć! Jak tam kolejne sny?:cool3: Mi dawno nic się nie śniło...buuu.... Quote
Recommended Posts