MAREA SHAPIRO Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 gotowa do startu..a w tle przepyszny rosol z tysiaca golebi:) Quote
MAREA SHAPIRO Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 daki (ducky) (melka na daki szaleje)...tez na rosol:) i do gara...:diabloti: ROSOL SIE KTO MOZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zegar sloneczny.. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
MAREA SHAPIRO Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 i troche tych co poprzednio nie weszly Melka zlewa sie z moim plaszczem... milostka z brudnymi lapami:diabloti: Quote
madziasto4 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 O nie mogę, co za pięknota z Melki :mdleje: Hihi gonitwy w parku świetne :diabloti: Ładne z Was dziewuchy- obie :cool3: Quote
koregra Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Ale Melcia szaleje na polku. Prześlicznie razem wyglądacie :loveu: Quote
Aga76 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Jak cudnie, jak pięknie, naaareszcie się doczekałam :loveu: Melcia ma świetny sweterek i jak zawsze jest śliczna. Bardzo się za nią stęskniłam! Quote
MAREA SHAPIRO Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 anmi0 napisał(a):Slicznie razem wyglądacie:loveu: cze! dziekujemy! hihi <prozne>:) madziasto4 napisał(a):O nie mogę, co za pięknota z Melki :mdleje: Hihi gonitwy w parku świetne :diabloti: Ładne z Was dziewuchy- obie :cool3: gonitwy ukochane! daki daki i .... odlot...rosolu nie bylo...Melka nie za wolna na daki...:diabloti: koregra napisał(a):Ale Melcia szaleje na polku. Prześlicznie razem wyglądacie :loveu: cze! strasznie dlugo nas nie bylo! powodzenia z mieszkankiem, nie ma nic wazniejszego i fajniejszego na swiecie jak wlasny kat!(no chyba ze yorkshire terrier...:diabloti:) Aga76 napisał(a):Jak cudnie, jak pięknie, naaareszcie się doczekałam :loveu: Melcia ma świetny sweterek i jak zawsze jest śliczna. Bardzo się za nią stęskniłam! Cze Agutku! dziekujemy za komplementa..bo mi sie panna rozbestwi!:evil_lol: lizusy dla dziewczynek sreberkowych! Quote
plora Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 MAREA SHAPIRO piękne zdjęcia a Mela po prostu cudowna :cool3: widać,że masz talent...może zdradzisz jakiego aparatu używasz :p? Quote
madziasto4 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 plora napisał(a):MAREA SHAPIRO piękne zdjęcia a Mela po prostu cudowna :cool3: widać,że masz talent...może zdradzisz jakiego aparatu używasz :p? plora- Twój avatar!!! :loveu: Chcę zobaczyć ten duet :loveu: Quote
plora Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 madziasto4 w takim razie zapraszam na ;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9729369#post9729369 MAREA SHAPIRO czekam na kolejne fotki słodkiej Meli :cool3: Quote
MAREA SHAPIRO Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Hej witamy! dzieki za odwiedzinki! Melka sie fotografuje canonem eosem 400d z kitowym szklem bez stabilizacji wrrrr:diabloti: Quote
madziasto4 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='plora']madziasto4 w takim razie zapraszam na ;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9729369#post9729369 Dzięki za linka, lecę oglądać :grins: Halo, halo Marea :hand: Quote
MAREA SHAPIRO Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 hehej chlopaki i dziewczynki;)spaaac mi sie chce Quote
Sara_i_Aris Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Cześć Marea. W końcu się doczekałam zdjęc cudownej Melki. Jej, jak ona mi się strasznie podoba :loveu: Może to dlatego, że na niektórych zdjęciach robi minki jak Aris :lol: Zdjęcia wszystkie super, sweterki Melki też, a obie wyglądacie oszałamiająco! Aris też uwielbia przeganiać gołębie i inne ptactwo :evil_lol: Quote
MAREA SHAPIRO Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 Cze Sara! Arysio widac ma podobne slabostki do Melki hehe :diabloti:no nie mozna sie opanowac jak taki tlusty golab sie wyleguje nie? Quote
plora Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 pomaga gołębią spalać kalorie:lol: MAREA SHAPIRO gdzie są nowe fotki :angryy: Quote
MAREA SHAPIRO Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 zurek swiateczny... i Melka slodka...malutka.. Quote
Sara_i_Aris Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Cześć Marea. Mała Melka :loveu: Oj, jaka cudowna, nie mogę się na nią napatrzeć :loveu: Co tak ubogo ze zdjęciami? Aris i ja nigdy nie mamy dosyć Meli. Quote
MAREA SHAPIRO Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 hej hej...zmeczenismy po pracy...nic nie robimy calymi dniami a potem pociag do domu i to mnie wykancza wczoraj o 8smej juz bylam w "bedfordshire'hehe Quote
Magda Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Jak dawno Was nie widzieliśmy:loveu: Super duecik! Kaczki - druga miłość Mikiego:evil_lol: Wysłałam PW Quote
Recommended Posts