Kincia Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Ale cudna wiewiora :loveu::loveu::loveu: A gdzie Mela :)? Quote
MAREA SHAPIRO Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 tera bedzie vievioora nie...zamiast Meli...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
madziasto4 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 http://images32.fotosik.pl/11/be6bc9f34737b309.jpg Ale siÄ Melcia zmieniÅa od czasu kiedy ostatnio jÄ widziaÅam:crazyeye: :diabloti: Cudowne przybliżenia :mdleje: Quote
mery Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Z takimi zdolnoÅciami to powinnaÅ te foty jako pocztówki sprzedawaÄ. A jak! Quote
MAREA SHAPIRO Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 CZESC dziewczyny rzeczywiscie ... wzrosl moj apetyt na lepsze szklo do aparatu...tego weekendu...:diabloti: Mela ty vievioorze moj!:eviltong: Quote
Aga76 Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 PiÄkna trawa i krajobrazy :loveu::loveu::loveu: Åwietne foty!!! Quote
Daga_i_Oskar Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Ojejejeje jak tu siÄ wiewiórkowo zrobiÅo :loveu::loveu::loveu: Kocham te angielskie wiewórki sa takie cudowne i mimo iż nie posiadajÄ takich cudnych barw jak te Nasze polskie to tym swoim zachowaniem przebijajÄ wszytskie wiewióry no i jak cudnie pozujÄ :loveu::loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 zapomniaÅam dodac linka do zdjÄcia http://images32.fotosik.pl/11/e86d85bb5f3919b3.jpg Quote
Sara_i_Aris Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Buu :-( Nie widzÄ zdjÄÄ cudownej Melki i wiewiórki :placz: Quote
MAREA SHAPIRO Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 Melki rzeczywiscie nie widac bo mialam ja nakolanach jak kucalam rzeby fotki brac... majac to na uwadze i brak stabilizacji obrazu nieglupio wyszlo! witamy Daga! cze! Aga i dziewczyny! Quote
Sara_i_Aris Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 CzeÅÄ Marea :calus: ZdjÄcia mi siÄ wczeÅniej nie wyÅwietlaÅy, nie wiem czemu. Ale teraz już widzÄ i nie mogÄ siÄ nachwyciÄ pieknÄ wiewóreczkÄ :loveu: Åliczna. Nie baÅa siÄ ludzi? Buziaczki :buzi: Quote
MAREA SHAPIRO Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 [quote name='Sara_i_Aris']CzeÅÄ Marea :calus: ZdjÄcia mi siÄ wczeÅniej nie wyÅwietlaÅy, nie wiem czemu. Ale teraz już widzÄ i nie mogÄ siÄ nachwyciÄ pieknÄ wiewóreczkÄ :loveu: Åliczna. Nie baÅa siÄ ludzi? Buziaczki :buzi: Witaj Saro czasami jesli zdjecia sa "duze" o duzej rozdzielczosci po prostu trzeba przeladowac strone...czasem pomaga.. tak na prawde to jest kilka roznych wiewiorek te parkowe zupelnie sie nie boja...zauwazylam ze to te co bardzie wypasione sztuki...te chudsze sa plochliwe pewno dlatego sa szczuple... te ktore podeszly do mnie to prawdziwe lasuchy i tluscioszki... hehehe nie boja sie...podchodza i klada swoja lodowato zimna lapeczke na mojej dloni! pierwszy raz tego doswiadczylam...jak jeszzcze Melki nie bylo na swiecie...hihi pozdrowienia i mizianko dla Rysia ARysia:) moje ukochane drzewo w calym parku rzuca ogromny cien jest gigantyczne okragle cienie nawet widac ze liscie sciela sie w okrag.. Quote
MAREA SHAPIRO Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 vievioor ve vlasnej osobie...:diabloti: Quote
Aga76 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 CzeÅÄ Marea Przez guuupi zakaz cytowania zdjÄÄ w sposób wygodny i tradycyjny zostaÅo mi tylko napisaÄ, że Melcia booska, bardzo siÄ za niÄ stÄskniÅam. PiÄkna z niej panienka!!! Na każdym zdjeciu wyglÄ da jak ksiÄżniczka, nawet na dachu. UÅmiaÅam siÄ przy zdjÄciu, że tak powiem kuperkowym, hihihi - piÄkne wodne tyÅeczki. I twoja uroczna minka na zdjÄciu w ciemnych okularach - suuuper !!! Pozdrawiam ciepÅo. Quote
Kasia_zg Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Witamy :) Jestem zauroczona fotkami sa przesliczne :) Wiewiór fantastyczny...a Melcia urocza panieneczka :loveu: Pozdrawiamy Quote
MAREA SHAPIRO Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 [quote name='Aga76']CzeÅÄ Marea Przez guuupi zakaz cytowania zdjÄÄ w sposób wygodny i tradycyjny zostaÅo mi tylko napisaÄ, że Melcia booska, bardzo siÄ za niÄ stÄskniÅam. PiÄkna z niej panienka!!! Na każdym zdjeciu wyglÄ da jak ksiÄżniczka, nawet na dachu. UÅmiaÅam siÄ przy zdjÄciu, że tak powiem kuperkowym, hihihi - piÄkne wodne tyÅeczki. I twoja uroczna minka na zdjÄciu w ciemnych okularach - suuuper !!! Pozdrawiam ciepÅo. Helo dziewczyny! Aga Fionka i Kaprysia (kolejnosc przypadkowa hihi:loveu:) rzeczywiscie jak sie tu "wprowadzilam" to ilosc zakazow i nakazow, ograniczen troche mnie zniechecila na zagranicznych forach nie ma takiej zandarmerii.. choc z drugiej strony jak sie ludziom da wypisywac to co im sie podoba i gdzie im sie podoba to widzialam kilka for ktore zostaly przez takie cos zniszczone...i nie ma ich juz dzis.. jednak w galerii wypowiadanie sie na temat zdjecia bez jego cytatu...jest bez sensu zgadzam sie i tez mnie to cholernie denerwuje moze petycje wystosujemy hihi:lol: [quote name='PositiveThought']Melcia cudownie minkuje :loveu: Åliczne fotki. witamy Aidusie! [quote name='Kasia_zg']Witamy :) Jestem zauroczona fotkami sa przesliczne :) Wiewiór fantastyczny...a Melcia urocza panieneczka :loveu: Pozdrawiamy Hello Kate!:loveu:pozdroovka! Quote
Aga76 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 DzieÅ dobry Marea :loveu: Daj MelciÄ albo Wiewióra :megagrin: może byÄ też park, kociaki, Ty w pracy - nooo daj cokolwiek, na pewno bÄdzie Åliczne :grins: Quote
MAREA SHAPIRO Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 witamy jutro...niedziela bedziemy pstrykac jak pogoda dopisze...:cool3: pozdraviamy!:p Quote
MAREA SHAPIRO Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 i w sobote, i w niedziele padalo...ze zdjec nici... Quote
Recommended Posts