Magda Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='MAREA SHAPIRO'] Miki, a ty gdzie? Przed chwilka na kanapie, a teraz w ogrodzie?:crazyeye::lol: :loveu::loveu::loveu: Pozdrawiamy!! Quote
Aga76 Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Witaj Mareo, Przesyłamy pozdrowienia dla słodkiej Melci :loveu: i czekamy na nowe rewelacyjne fotki ślicznotki :p Quote
MAREA SHAPIRO Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 WITAMY! POZDRAWIAMY WSZYSTKICH! bedziemy troszke pozniej jeszcze dzis jednak... z kilkoma fotkami...:diabloti: oczywista! Quote
MAREA SHAPIRO Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 witamy oficjalnie... kope lat nas nie bylo...pogoda pod...psem.. takie ogrodkowe kiedy to jeszcze slonce swiecilo... taki sobie koteczek... Melka w trzeciej czesci mydlanej opery..."Girls of the Playboy Mansion" buehehehe a tak na serio to krolik ofiarowany Meli na jej pierwsze urodzinki krolik z Polski...jeszcze w jednym kawalku...nie piszczy juz niestety z powodu perforacji jelita na skutek zbyt ostrych zabaw z Mielonka... ogony w gore! ah gdzie to slonce...doprawdy zyc sie tak nie da! lezakowanie w ogrodzie z Mela....mm Quote
nane Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 cześć Marea :hand: Melcia po prostu boooossssskkkkkkkaaaaa :loveu: Quote
pingwinek=] Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 super te twoje zdjecie ala kocica ^^ i psiak, jeeejuu ona na kazdym zdjeciu taka czysta wykapana, co ile ja kapiesz? ja swoja co tydzien ale ona to ma zawsze na sobie olejek norkowy to nie widac takie slicznej "czystej" siersci, Quote
MAREA SHAPIRO Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 halo witaj Nane! pozdrowionka dla gromadki! pingwinku Mela jest jasniutka blondyneczka... na tych zdjeciach faktycznie byla wykapana tego dnia ale na wiekszosci to jest taka 3 dniowa hihi pozatym jak yorkutek jest wykapany...to jak nie lapac za aparat... ale kapie ja w ramach potrzeb...wychodzi ze raz na 7 - 9(to juz jest zle) dni...no chyba ze sie wybabrze paniusia w czymsi hahah pozdrawiamy i szorujemy do waszej galerki! Quote
MAREA SHAPIRO Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 uwaga nastepna scena wysoce drastyczna...ziewajacy Billy!! ponizej...Mo zmeczona zyciem...Billy pozuje na Egipcjanina... Billy jest zdecydowanie lepszym modelem niz Mo... pozer jak to facet hihi Quote
marzenna79 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Jakie śliczne fotki Meli i Twoje...:loveu::loveu::loveu: :iloveyou::mdleje::mdleje: Sama robisz te przeróbeczki ??????? :cool3: Jestem zachwycona. :multi::multi::multi: :huh: Pozdrawiam i mykam lulu, :sleep: bo padam na pychola...:mdleje::scared: Quote
Sara_i_Aris Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Cześć Marea! MAREA SHAPIRO napisał(a): Super przeróbka :loveu: Ach i och! Nie mogę oczu oderwać :-o A Aris nie może ich oderwać od Melki :-o MAREA SHAPIRO napisał(a): Nie rozróżniłabym ich :shake: Quote
MAREA SHAPIRO Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 marzenna79 napisał(a): Jakie śliczne fotki Meli i Twoje...:loveu: Sama robisz te przeróbeczki ??????? :cool3: Jestem zachwycona. Pozdrawiam i mykam lulu, :sleep: bo padam na pychola...:scared: Zdjecia "psute" Photoshopem przeze mnie istotnie...papatki Aga76 napisał(a):Dama z króliczkiem :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: pozdrawiamy slodycznie! Yorkie napisał(a):Cześć Marea! Super przeróbka :loveu: Ach i och! Nie mogę oczu oderwać :-o A Aris nie może ich oderwać od Melki :-o Nie rozróżniłabym ich :shake: na pewno bys je rozroznila! Mo jest mniejsza...Billy ogrooomny kooocooooRRR! Charaktery tez bardzo rozne...Billy towarzyski przytulasny zawsze wstaje kiedy tylko sie do niego zblizyc...Mo==introwertyczka...hihi mala lekcja PSYCHOCATOZY HAHAHA POZDRAWIAMY DZIEKUJEMY ZA ODWIEDZINKI...WSTAWIMY WIECEJ "PSUTYCH" PHOTOSHOPEM... Quote
MAREA SHAPIRO Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 to uzylam tez do "kota" "psute" z kolorowych cyfrowych oczywista... Quote
Sara_i_Aris Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Świetne :multi: Ja niby mam Photoshopa, ale z niego nie korzystam, bo się na nim nie znam :oops: Quote
MAREA SHAPIRO Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Yorkie napisał(a):Świetne :multi: Ja niby mam Photoshopa, ale z niego nie korzystam, bo się na nim nie znam :oops: wiesz ja tez mialam takie podejscie...dostalam program za darmo bo pracowalam w photolab tu w anglii i kolega (hiszpan) dal mi kopie... nie korzystalam z programu dlugi czas...tyle co w pracy do podstawowych rzeczy...ale pewnego dnia starsza para przyniosla zdjecie do poprawki...i nie bylo rady trzeba sie bylo uczyc...sama sie nauczylam...niestety najlepsze tutoriale sa po angielsku.choc nie powinno byc to juz problemem dla Polaka.. Quote
Patikujek Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Piękny pies naprawdę cudna laleczka:lovey: A jak bg7yła malutka to w ogóle taka zabaweczka:loveu: wiesz ja tez mialam takie podejscie...dostalam program za darmo bo pracowalam w photolab tu w anglii i kolega (hiszpan) dal mi kopie... nie korzystalam z programu dlugi czas...tyle co w pracy do podstawowych rzeczy...ale pewnego dnia starsza para przyniosla zdjecie do poprawki...i nie bylo rady trzeba sie bylo uczyc...sama sie nauczylam...niestety najlepsze tutoriale sa po angielsku.choc nie powinno byc to juz problemem dla Polaka.. Wszystko zalezy dla jakiego polaka ja to jestem tepa z języków jak mało kto:shake: Quote
MAREA SHAPIRO Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 hihi nie chcialam nikogo obrazic bo jak bym napisala ze po angielsku to ci co lubia ang. zaraz by sie obruszyli - co to my angielskiego nie znamy hihi Quote
nane Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 :loveu: Dzień dobry :loveu: Kochani Mamy cudowny cieplutki ranek pora wstać i pomachać ogonkiem :Dog_run: :Dog_run: Quote
MAREA SHAPIRO Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 oj tyle nas tu nie bylo...witamy pozdrawiamy musimy jakichs nowych fotek szybciutko napstrykac! Quote
Aga76 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 MAREA SHAPIRO napisał(a):oj tyle nas tu nie bylo...witamy pozdrawiamy musimy jakichs nowych fotek szybciutko napstrykac! [FONT=Georgia]Tak tak tak :shiny: Chcemy Melcię :sweetCyb: Pozdrawiamy i czekamy :Rose: [/FONT] Quote
MAREA SHAPIRO Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 OH TROCHE NAM SIE SCHODZI...WIEM... brak czasu totalny... z dwojga zlego zdecydowalam godzinke poswiecic Mielonce i pojsc pobiegac... we czwartek troszke popstrykalysmy i mamy kilka ktore swietnie sie na dogo nadaja... mam nadzieje dodac je w weekend..oh pozdrovka dla niekaprysnej Kaprylki! zuzy Nane i Madzi Mikuszonkowej!:eviltong: Quote
Aga76 Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [FONT=Georgia]No dobra, to jeszcze troszkę poczekamy na obiecane foty Melci [/FONT]:shiny: [FONT=Georgia] Pozdrawiamy upalnie [/FONT] Quote
Recommended Posts