nane Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 MAREA SHAPIRO napisał(a):2 LATKA I poltora miesiaca:loveu: no to poważna kobita z niej a tak młodziutko wygląda :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Podróż z kotami i Melą? Mmm... ciekawie się zapowiada :evil_lol: Quote
marzenna79 Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Hej,hej Marea !!!!!!! :multi::multi: Czy te oczy mogą kłamać ??????? Chiba nieee...:shake: Czy potrafią serce złamać ???????:cool3: Pozdrawiam.:loveu: Quote
Aga76 Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Dzień dobry, miłego dnia :Cool!: Mela jest booska, dama na tle żółtych tulipanów. Quote
Magda Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Hej! I już koniec opowieści... A taka fajna była:placz: Quote
Bewarka Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Ślicznaaaa!!!!!!!AAAAA......!!!!! Śliczna.....:loveu: PS:Hehe...masz talent scenarzystko...:) Quote
MAREA SHAPIRO Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 [quote name='nane']no to poważna kobita z niej a tak młodziutko wygląda :loveu: :shake: [quote name='Yorkie']Podróż z kotami i Melą? Mmm... ciekawie się zapowiada :evil_lol: :diabloti: :diabloti: :diabloti: ;) [quote name='marzenna79'] Hej,hej Marea !!!!!!! :multi::multi: Czy te oczy mogą kłamać ??????? Chiba nieee...:shake: Czy potrafią serce złamać ??????? Pozdrawiam.:loveu: klamac tez moga, oj moga!:cool3: pozdrawiamy! [quote name='Aga76']Dzień dobry, miłego dnia :Cool!: Mela jest booska, dama na tle żółtych tulipanów. ja wole ta na tle czarnych tulipcow...ale co kto woli hahaha:razz: [quote name='Magda_Miki']Hej! I już koniec opowieści... A taka fajna była A ladnie to tak sobie Melci zdjecie wstawiac za avatorek? zoladek mi do gardla podszedl...jak Go (no bo mniemam jeszcze ze to Miki...) zobaczylam...;) zaraz..nie przypominam sobie by Melcia miala zolte gumeczki... [quote name='justys95'] Ślicznaaaa!!!!!!!AAAAA......!!!!! Śliczna.....:loveu: PS:Hehe...masz talent scenarzystko...:) talentu wielkiego nie trzeba miec by Melcie fotografowac hihi... mimo wszystko dziekujemy...:lol: dziekujemy wszystkim za odwiedzinki! a teraz z innej beczki...foty moje..."niemelkowe" w takim formacie kiepawo sie oglada....najlepsze na kodakowym royalu blyszczace..zwlaszcza te z drobinkami...choc wydrukowalam je tez na matowym royalu 6x9" z biala obwodka....pycha! Dogo mi cos nie wchodzi...te zdjecia bylyby wczoraj...ale cholerstwo sie zawiesza...albo wszystkich stron nie wyswietla... ehh wiecej jutro...z newsow to przekonalam sie do biegania...Melcia tez.. znaczy dla niej to moje bieganie to takie szybkie tap-tap-tap...haha nie mam szczescia do basenow...pracowalam cztery miesiace nad mym kraulem i godzine bez przerw moglam juz poginac...to mi basen zamkneli na remont...dodam ze latwo mi sie tam jechalo...duzo rond ale malych... jak kiedys wejde na google earth i zrobie pare screen captures to wam pokazemy gdzie mieszkamy, biegamy, i plywamy ze zdjec satelitarnych!hihi wiec teraz bita godzine sie pocimy w parku...nie powiem taniej haha ale pogoda laskawa juz od 3 tygodni...odpukac..wiem kiedys zacznie lac...# xxx :diabloti: Quote
Sara_i_Aris Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Śliczne widoki :loveu: Najbardziej podoba mi się to pierwsze, nad górami, ponad chmurami :siara: Rozmarzyłam się :lol: Quote
Aga76 Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 [quote name='MAREA SHAPIRO'] :crazyeye: Prawdziwie niebiańska sesja zdjęciowa :mdleje: Quote
Bewarka Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Ja cie krence...:lol: suppper...zdjęcia fajne robisz, ale bardziej chodziło mi o ten "scenariusz"....:) Quote
marzenna79 Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Cześć Marea !!!!!!!:multi::loveu: Super ta sesja niebiańska...:loveu::loveu: Pozdrawiamy i miziamy Melkę i bliźniaki.:multi::multi::multi: Quote
MAREA SHAPIRO Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 oh jak tloczno dzis u nas! dziekujemy wszystkim za odwiedzinki... sesji niebianskiej...jeszcze troszke... Quote
Sara_i_Aris Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 [quote name='MAREA SHAPIRO'] Bajeczna ryba, wyróżnia się spośród ławicy małych rybek :smilecol: Quote
MAREA SHAPIRO Posted May 2, 2007 Author Posted May 2, 2007 witamy! troche nas tu nie bylo...troche z braku czasu..a troche z powodu dziwacznego zachowania serwera...to dzisiejsza fotka ze spacerku... pozdrawiamy dziekujemy za odwiedzinki! Quote
marzenna79 Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Witajcie Marea i Melka !!!!!!! :multi::multi::loveu::loveu: Wróciłam z wojaży znad jeziora Mausz.:multi: Wygnało nas stamtąd zimno,:diabloti: :angryy: :mad: minus 4 stopnie w nocy. Ślicznie Melka wyszła z przekrzywioną fryzurką cebulkową.:loveu::loveu: Pozdrawiam.:multi::loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 MAREA SHAPIRO napisał(a): Śliczna fotka :loveu: Mam nadzieję, że dogo trochę przyspieszy i posty już nie będą znikały :roll: Quote
Aga76 Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Halo, halo :multi: Mela, śliczna księżniczka, ach... i bach z wrażenia :mdleje: Quote
Zuza96 Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Troszeczkę mi szkoda, ze "serial" się skończył....Teraz muszą być zdjęci Meli. :loveu: Quote
MAREA SHAPIRO Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [quote name='marzenna79'] Witajcie Marea i Melka !!!!!!! :multi::multi::loveu::loveu: Wróciłam z wojaży znad jeziora Mausz.:multi: Wygnało nas stamtąd zimno,:diabloti: :angryy: :mad: minus 4 stopnie w nocy. Ślicznie Melka wyszła z przekrzywioną fryzurką cebulkową.:loveu::loveu: Pozdrawiam.:multi::loveu: WITAMY POZDRAWIAMY! [quote name='Yorkie']Śliczna fotka :loveu: Mam nadzieję, że dogo trochę przyspieszy i posty już nie będą znikały :roll: CHyba juz przyspieszylo...;) [quote name='Aga76']Halo, halo :multi: Mela, śliczna księżniczka, ach... i bach z wrażenia :mdleje: ksiezniczka...ma sie rozumiec.. hihi:loveu: [quote name='Zuza96'] Troszeczkę mi szkoda, ze "serial" się skończył....Teraz muszą być zdjęci Meli. :loveu: ;) no tak..nie moglysmy podrozowac wiecznosc haha...:loveu: a teraz troche dzisiejszych...taka pogoda dzis.. wietrznie.. fryzura na "Kaprysie":loveu: i we wlasnym ogrodku.. Quote
marzenna79 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 fryzura na "Kaprysie":loveu: Fryzura a'la Capri...boska...:loveu::loveu::loveu: :bigcool: Fajne foteczki małej Meleczki.:multi: :Rose: Pozdrawiamy Mareę i miziamy Melkę.:hand::hand::sleep: Dziękujemy za wizyty u nas, gdy byliśmy na wyjeździe.:roll: :loveu: Dobranoc...:scared::smilecol:Kolorowych snów. Quote
Aga76 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Dzień dobry :calus: Fotka po prostu poezja :megagrin: Quote
MAREA SHAPIRO Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='marzenna79']fryzura na "Kaprysie":loveu: Fryzura a'la Capri...boska...:loveu::loveu::loveu: :bigcool: Fajne foteczki małej Meleczki.:multi: :Rose: Pozdrawiamy Mareę i miziamy Melkę.:hand::hand::sleep: Dziękujemy za wizyty u nas, gdy byliśmy na wyjeździe.:roll: :loveu: Dobranoc...:scared::smilecol:Kolorowych snów. hihi dobranoc...to chyba nastepny juz dzien..noc.. [quote name='Aga76']Dzień dobry :calus: Fotka po prostu poezja :megagrin: tez ja lubie! Quote
Sara_i_Aris Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Cześć Marea! [quote name='MAREA SHAPIRO'] To zdjęcie mi się podoba najbardziej :loveu: Quote
Recommended Posts