MAREA SHAPIRO Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 JESTESMY NOWE ALE CO TAM Moze dzieki temu lepiej sie poznamy....urmmm historia Meli jest baaardzo skomplikowana...uehehe ale o tym potem... nie mam zdjatek kiedy byla na prawde malenka i strasznie Wam tych zazdroszcze zwlaszcza tej Axelka kiedy sie miescil w dloni...:razz: hehe Mela wazyla jakies 80dkg kiedy ja dostalam hehe w dniu wyjazdu z Polski wazyla 1.4 kg... wiec podstawowe dane mamy za soba...a teraz na powaznie Mysle ze charakterystyka bedzie bardzo podobna do innych yorkow z ....natury "rzeczy"...:cool3: to jedno z pierwszych zdjec...ohh wspomnienia i piekne lato...zeszlego roku.. jej nick wtedy to byla wielka glowa Big Head hehe bo proporcje jej byly wielce zachwiane z racji jej okraglastej wielkiej niezawiele myslacej wtedy glowki... wiecej cudnego lata Quote
Ola&Kora Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Jaki śliczny :loveu: :loveu: :loveu: Świetna z niej była kuleczka, kiedy była mała. No i teraz też jest super :loveu: :loveu: Quote
Magda Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Ale ona jest fajniutka:loveu: Umaszczeniem bardzo przypomina mi mojego szkraba gdy byl w jej wieku. Quote
keleris Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 jaki rozkoszny stworek :loveu: grot ma takiego kumpla ale niestety nie wolno mu sie juzz nim bawic jedynie sie przywitac... boje sie ze grot mogl by zrobic krzywde takiemu malenstwu Quote
MAREA SHAPIRO Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Mela strasznie dziekuje za mile komenta! przesyla tez mokrzaste lizusy!:cool3: Quote
Juszes Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 kidy bwdą jakieś nowe zdjątka? :loveu::loveu::loveu: Quote
MAREA SHAPIRO Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 OJEJ NAROBILYSMY MNOSTWO (CALE) TYLKO JAKOS CZASU NIE MIALYSMY BO ZABKI MELCI WYRYWALYSMY I WCZORAJ UCIEKLAM Z PRACY NAWET ZEBY SIE Z BIEDNA NAFASZRRO WANA MELA POPRZYTULAC...MILO CIE TU WIDZIEC!:lol: Quote
MAREA SHAPIRO Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 partyjka z michaelem Jordanem wieczor po wyrywaniu zabkuffff Quote
Juszes Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 ooo jak fajnei, ile fotek ślicznych!! A ślicznie twoja psinka wygląda z kitką :loveu: Quote
MAREA SHAPIRO Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 bhehe dziekujemy z Mela Mela wysyla swe mokrzaste lizusy :) Quote
Bewarka Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [LEFT]Naprawde fajny piesek ;) [/LEFT] Quote
MAREA SHAPIRO Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 Dziekujemy! Mela to slodzinka choc potrafi byc nieznosna i zawsze chce postawic na swoim...niestety czasem jej sie udaje a to kilka fotek ze "szczeniecych lat" hehe Quote
Juszes Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 SUper zdjięcia! A te dwie fotki mi się najbardziej podobają: Quote
MAREA SHAPIRO Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 to nasze kocory! wlasnie kocory a nie kocu(u)ry (nie mam polskich znakow wiec tak to zobrazuje) Nazywaja sie Billy & Mo i sa strasznie zepsutym rodzenstwem...! Mela uwielbia je draznic...ale jesli chodzi o sprawy mysie... to dzialaja razem....:p :p :p :p :p Quote
MAREA SHAPIRO Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 TO MYtroche nas tu nie bylo... Quote
Bewarka Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Jaka piękna! (szczególnie przy kąpieli :evil_lol:) :) ja w ogóle (szczerze mówiąc) to zapomniałam o was...o waszej galerii :oops: ale już mi przypomnieliście...:lol: Quote
Bewarka Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Ale ty piękne fotki robisz!!!A jaki masz aparat jeśli można spytac? :) Quote
MAREA SHAPIRO Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 [quote name='justys95'] Jaka piękna! (szczególnie przy kąpieli :evil_lol:) :) ja w ogóle (szczerze mówiąc) to zapomniałam o was...o waszej galerii :oops: ale już mi przypomnieliście...:lol: HEHE wcale sie nie dziwie...ja nawet troche zapomnialam o tej galerii.. ale troszke zazdroszcze innym (psiakom) ze ich galerie sa tak czesto odwiedzane...wiec troszke musze sie wziac w garsc.. dla dobra melki oczywiscie...no to jeszcze jedno w kapieli...na zdrowko...:loveu: justys95 aparat mam kitowy zaden tam wyszukany olympus ale szykuje sie do kupna porzadnej lustrzanki...tak to jest szewc bez butow chodzi...(pracuje w fotolab)hihi no dobra dosc gadania idzie kapiel nieostre to ale ...co za nos.. i male bleeee na dobranoc... a wkrotce...foty z kota..i komorki znaczy sie// no dobra doloze kociczke.. wyglada jak rasowy egipski kot z ta zadarta glowa i zamyslonym spojrzeniem...mmm szkoda ze zdjecie tylko z komorki Quote
marzenna79 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Mela - śliczna sunia.:loveu::loveu::loveu: Witaj Melu !!! :multi::loveu: Witaj Marea !!!:multi::loveu: Mieszkacie w Anglii ??????? :cool3: Piękne fotki nam wstawiłaś, jestem zachwycona.:loveu: Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego.:loveu::multi: Quote
Recommended Posts