A&L Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Witam, Mam kocięta do oddania w dobre ręce. Do odbioru za około 2 - 3 tygodnie. Kotki należą do moje ciotki. Jeżeli nie znajdą domu, zostaną z nami :). Jeden rudy jest zarezerwowany i pewien pan też powiedział, że weźmie jednego (tylko nie wiadomo którego). Wstawiam zdjęcia, ale są złej jakości. Jeżeli byłby ktoś zainteresowany, proszę o kontakt na pw, lub na maila: ang3laa@o2.pl :) Quote
A&L Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 Łaskawie to proszę się nie odzywać, jak nie znamy tematu :) To nie jest moja kotka, ja mogę tylko podpowiadać i owszem - jest już umówiona na sterylizację. Quote
Ty$ka Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Nigdzie nie napisałam, że to jest Twoja kotka, jakaś ty nieodpowidzialna itd ;). Pytam się, żeby już nie było niespodzianek. Czy to jest jeszcze aktualne. Pytam się, bo znam kilku kociarzy... zakochanych w rudasach :) Quote
A&L Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 Zabrzmiało inaczej ;) Właściwie, to ciężko powiedzieć, czy aktualne, bo niby wszystkie są zarezerwowane, ale czy rzeczywiście ktoś się po nie zgłosi, to do końca nie jest pewne. Moja ciocia zostawia sobie dwa, jeden idzie na 100% do jakiegoś pana, a nie wiem, co z resztą. Muszę się dowiedzieć i dam znać :) Quote
Recommended Posts