yewcia1 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Dodałam Wasz wątek tutaj http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2542367#post2542367 może bedzie jakiś efekt pozytywny - niestety więcej nic nie mogę zrobić:-( Quote
Majaa Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='yewcia1']Dodałam Wasz wątek tutaj http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2542367#post2542367 może bedzie jakiś efekt pozytywny - niestety więcej nic nie mogę zrobić:-( Yewcia Dzięki bardzo ! Robisz naprawdę dużo dla nas i bardzo Ci za to dziękuję Quote
przyjaciel_koni Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Bardzo pilnie potrzebna pomoc finansowa !!!!!! Prosimy o najmniejsze nawet wpłaty !!!!! Każda kwota pomoże zmniejszyć zadłużenie !!!! Wpłaty na AFN "Psy Starachowice" Nie dopuszczajmy do zadłużeń w hotelikach - przestaną przyjmować psiaki z Dogo !!!!! Za wszelką pomoc psiątka będą wdzięczne !!!! Quote
przyjaciel_koni Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Ponawiam prośbę o pomoc !!! Psiaki nie mogą zostać "na lodzie" !!!!!!! Quote
yewcia1 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 przyjaciel_koni napisał(a):Ponawiam prośbę o pomoc !!! Psiaki nie mogą zostać "na lodzie" !!!!!!! Pomoc dla psiaków bardzo potrzebna, skarpeta pusta:-( Quote
patch75 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 ja wplace cos na pewno-dajcie mi tylko chwilke czasu na dotarcie do banku -od kilku dni nie mialam czasu zeby wejsc na dogo i znalezc szczegoly dotyczace rachunku bankowego AFN-zrobie to jak nie w tym, to w przyszlym tygodniu, na poczatku jak wplace, dam znac zachecam innych aby tez wplacili jakies fundusze-grosz do grosza a juz mozna cos uzbierac Quote
przyjaciel_koni Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Ponawiam prośbę o pomoc Dogo !!!!!! Ten dług trzeba spłacić jak najszybciej !!!!!! Pomóżcie, by dalsza pomoc psiakom była możliwa !!!!!! Quote
Majaa Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [quote name='przyjaciel_koni']Ponawiam prośbę o pomoc Dogo !!!!!! Ten dług trzeba spłacić jak najszybciej !!!!!! Pomóżcie, by dalsza pomoc psiakom była możliwa !!!!!! Prosimy o wpłaty na AFN ! dla psów ze Starachowic ! Musimy szybko wysterylizować jeszcze dwie suczki! Quote
yewcia1 Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 'aga = napisał(a):;2580145'].......hop Może ktoś wystawi coś na bazarku? Pomóżcie. Serwetka poszła za 22 zł a hesia wpłaciła aż 50 zł. Może macie coś zbędnego? Przy wystawianiu dajcie linka do tego wątku. Quote
Majaa Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Hesia wielkie dzięki! Każdy grosz się przyda i z każdego się rozliczę (poza transportem Almy, ale to już inna bajka - tam napisałam, że wysyłam swojego busa i płacę za paliwo Miało wyjść ok. 250 zł .. wyszło sporo więcej, ale to już jest mój wkład w walkę z bezdomnością), ale inne psiaki potrzebują pomocy, sterylek, szczepień itp. Quote
yewcia1 Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Majaa napisał(a):Hesia wielkie dzięki! Każdy grosz się przyda i z każdego się rozliczę (poza transportem Almy, ale to już inna bajka - tam napisałam, że wysyłam swojego busa i płacę za paliwo Miało wyjść ok. 250 zł .. wyszło sporo więcej, ale to już jest mój wkład w walkę z bezdomnością), ale inne psiaki potrzebują pomocy, sterylek, szczepień itp. Maja dziś już powinno być na AFN za paliwo, oddajemy pożyczkę za Almusie, tylko z justyna się dogadaj bo ona od finansów ;) Ja tylko zbieram;) Popatrzę w domu może coś jeszcze znajdę na bazarek dla Was ;) Jak znajdę dam link. Kochani poszukajcie w domu, może macie coś zbędnego co się komuś jeszcze przyda, i choć pare złotych wpadnie. Proszę w imieniu bezdomnych psiaków ze Starachowic. Quote
patch75 Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 ja tez dzis wplacilam, ale Pani sie pomylila i napisala 'na psy ze schroniska' zamiast ze starachowic, ale kontaktowalam sie z Aga Mazury i ona przekazala ze to dla Majaa, wiec powinno dotrzec niedlugo Quote
patch75 Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 no wlasnie, jak mozna przekazywac cos zbednego na cel aukcji? ja nie wystawiam rzeczy na aukcji, ale jak moge je wam przekazac? Quote
yewcia1 Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 patch75 napisał(a):no wlasnie, jak mozna przekazywac cos zbednego na cel aukcji? ja nie wystawiam rzeczy na aukcji, ale jak moge je wam przekazac? patch75 - mówiłam o naszym bazarku na dogo - może jednak dasz się namówić?;) Quote
patch75 Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 chce sie dac namowic, tylko jak to sie robi? nie wiem gdzie moge znalazc info na ten temat:razz: Quote
Majaa Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 patch75 napisał(a):ja tez dzis wplacilam, ale Pani sie pomylila i napisala 'na psy ze schroniska' zamiast ze starachowic, ale kontaktowalam sie z Aga Mazury i ona przekazala ze to dla Majaa, wiec powinno dotrzec niedlugo Dzięki Patch75 ! Każdy grosz sie przyda- psów nie ubywa .... ;( Quote
yewcia1 Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [quote name='patch75']chce sie dac namowic, tylko jak to sie robi? nie wiem gdzie moge znalazc info na ten temat:razz: patch75 chętnie Ci pomogę musisz mieć tylko fotki tego co ma iść na bazarek, a ja Ci powiem co i jak zrobić;) Jak bedziesz potrzebować to powiem Ci jak zdjęcia się wstawia, i jak pisze nowe wątki. Jak coś stuknij jutro po 20 do mnie na gg 1392140, lub napisz maila i się umówimy na lekcje:lol: mail ewans1@op.pl Tu masz link do bazarku i zobacz sobie co się sprzedaje http://www.dogomania.pl/forum/forumdisplay.php?f=99 Również dziekuję za chęć;) Przed świętami i ja wystawie coś dla psiaków ze Starachowic:lol: Quote
patch75 Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 no to super, bo ja aparatu ni mam:roll: o! Moze przemek mi pozyczy-jak bede miala aparat, to zrobie zdjecia i dam Ci znac dziekuje majaa nie za maco;) postram sie od czasu do czasu cos wrzucic Quote
yewcia1 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 patch75 napisał(a):no to super, bo ja aparatu ni mam:roll: o! Moze przemek mi pozyczy-jak bede miala aparat, to zrobie zdjecia i dam Ci znac dziekuje majaa nie za maco;) postram sie od czasu do czasu cos wrzucic A jak tam ile psiaków jeszcze w hoteliku? Quote
Majaa Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 yewcia1 napisał(a):A jak tam ile psiaków jeszcze w hoteliku? W hoteliku nie mamy na razie żadnego psiaka (i obym znów nie wykrakała) Quote
yewcia1 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Majaa napisał(a):W hoteliku nie mamy na razie żadnego psiaka (i obym znów nie wykrakała) To nie kracz;) Wieczorem zerknę na "Wasze psiaki" Quote
Recommended Posts