Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 265
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo pilnie potrzebna pomoc finansowa !!!!!!

Prosimy o najmniejsze nawet wpłaty !!!!!
Każda kwota pomoże zmniejszyć zadłużenie !!!!
Wpłaty na AFN "Psy Starachowice"

Nie dopuszczajmy do zadłużeń w hotelikach - przestaną przyjmować psiaki z Dogo !!!!!
Za wszelką pomoc psiątka będą wdzięczne !!!!

Posted

ja wplace cos na pewno-dajcie mi tylko chwilke czasu na dotarcie do banku -od kilku dni nie mialam czasu zeby wejsc na dogo i znalezc szczegoly dotyczace rachunku bankowego AFN-zrobie to jak nie w tym, to w przyszlym tygodniu, na poczatku
jak wplace, dam znac

zachecam innych aby tez wplacili jakies fundusze-grosz do grosza a juz mozna cos uzbierac

Posted

[quote name='przyjaciel_koni']Ponawiam prośbę o pomoc Dogo !!!!!!
Ten dług trzeba spłacić jak najszybciej !!!!!!

Pomóżcie, by dalsza pomoc psiakom była możliwa !!!!!!
Prosimy o wpłaty na AFN ! dla psów ze Starachowic !
Musimy szybko wysterylizować jeszcze dwie suczki!

Posted

'aga = napisał(a):
;2580145'].......hop

Może ktoś wystawi coś na bazarku? Pomóżcie.
Serwetka poszła za 22 zł a hesia wpłaciła aż 50 zł.
Może macie coś zbędnego? Przy wystawianiu dajcie linka do tego wątku.

Posted

Hesia wielkie dzięki!
Każdy grosz się przyda i z każdego się rozliczę (poza transportem Almy, ale to już inna bajka - tam napisałam, że wysyłam swojego busa i płacę za paliwo Miało wyjść ok. 250 zł .. wyszło sporo więcej, ale to już jest mój wkład w walkę z bezdomnością), ale inne psiaki potrzebują pomocy, sterylek, szczepień itp.

Posted

Majaa napisał(a):
Hesia wielkie dzięki!
Każdy grosz się przyda i z każdego się rozliczę (poza transportem Almy, ale to już inna bajka - tam napisałam, że wysyłam swojego busa i płacę za paliwo Miało wyjść ok. 250 zł .. wyszło sporo więcej, ale to już jest mój wkład w walkę z bezdomnością), ale inne psiaki potrzebują pomocy, sterylek, szczepień itp.

Maja dziś już powinno być na AFN za paliwo, oddajemy pożyczkę za Almusie, tylko z justyna się dogadaj bo ona od finansów ;) Ja tylko zbieram;)

Popatrzę w domu może coś jeszcze znajdę na bazarek dla Was ;)
Jak znajdę dam link.
Kochani poszukajcie w domu, może macie coś zbędnego co się komuś jeszcze przyda, i choć pare złotych wpadnie.
Proszę w imieniu bezdomnych psiaków ze Starachowic.

Posted

ja tez dzis wplacilam, ale Pani sie pomylila i napisala 'na psy ze schroniska' zamiast ze starachowic, ale kontaktowalam sie z Aga Mazury i ona przekazala ze to dla Majaa, wiec powinno dotrzec niedlugo

Posted

patch75 napisał(a):
no wlasnie, jak mozna przekazywac cos zbednego na cel aukcji? ja nie wystawiam rzeczy na aukcji, ale jak moge je wam przekazac?

patch75 - mówiłam o naszym bazarku na dogo - może jednak dasz się namówić?;)

Posted

patch75 napisał(a):
ja tez dzis wplacilam, ale Pani sie pomylila i napisala 'na psy ze schroniska' zamiast ze starachowic, ale kontaktowalam sie z Aga Mazury i ona przekazala ze to dla Majaa, wiec powinno dotrzec niedlugo

Dzięki Patch75 !
Każdy grosz sie przyda- psów nie ubywa .... ;(

Posted

[quote name='patch75']chce sie dac namowic, tylko jak to sie robi? nie wiem gdzie moge znalazc info na ten temat:razz:
patch75 chętnie Ci pomogę musisz mieć tylko fotki tego co ma iść na bazarek, a ja Ci powiem co i jak zrobić;) Jak bedziesz potrzebować to powiem Ci jak zdjęcia się wstawia, i jak pisze nowe wątki. Jak coś stuknij jutro po 20 do mnie na gg 1392140, lub napisz maila i się umówimy na lekcje:lol: mail ewans1@op.pl Tu masz link do bazarku i zobacz sobie co się sprzedaje http://www.dogomania.pl/forum/forumdisplay.php?f=99
Również dziekuję za chęć;)
Przed świętami i ja wystawie coś dla psiaków ze Starachowic:lol:

Posted

no to super, bo ja aparatu ni mam:roll: o! Moze przemek mi pozyczy-jak bede miala aparat, to zrobie zdjecia i dam Ci znac

dziekuje

majaa nie za maco;) postram sie od czasu do czasu cos wrzucic

• 3 weeks later...
Posted

patch75 napisał(a):
no to super, bo ja aparatu ni mam:roll: o! Moze przemek mi pozyczy-jak bede miala aparat, to zrobie zdjecia i dam Ci znac

dziekuje

majaa nie za maco;) postram sie od czasu do czasu cos wrzucic

A jak tam ile psiaków jeszcze w hoteliku?