Majaa Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Sunie czekają wciąż na domek! Przypominam że zbieramy na hotelik! Quote
Majaa Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Mam podsumowanie z hoteliku ! Zadłużenie wynosi 455 zł do dnia 12.11 Na AFN jest 40 zł na ten cel! Quote
klusek04 Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Maja. To szok. Skąd my tą kasę weżmiemy? Ja oczywiście coś dołoże ale taka duża suma wymaga nadzwyczajnych środków. Quote
wobie Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Dziewuchy do roboty łapki do góry hops hops!!! Quote
Majaa Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 klusek04 napisał(a):Maja. To szok. Skąd my tą kasę weżmiemy? Ja oczywiście coś dołoże ale taka duża suma wymaga nadzwyczajnych środków. Nie wiem Klusek04 !! Mnie zaczyna to przerastać wszystko Nie wyrabiam :placz: Quote
Majaa Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Ludzie Pomocy Mamy zadłużenie w hoteliku !!! Muszę je uregulować w najbliższym czasie I do tego nikt się nie interesuje suniami nawet szczeniorkami ! Quote
Kar0la Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Kurcze uzbierała się duża kwota zadłużenia. :roll: Szczeniaczki są śliczne. Trzeba je jakoś poogłaszać. Quote
Majaa Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Niestety Czas leci!! Ja sama wszystkiemu nie podołam, a niektórzy "ludzie" ? ze Starachowic wypięli się totalnie na wszelką pomoc, bo śmiałam napisać że mam żal że mi nie pomogli przez 3 dni jak o to prosiłam Dostałam stek wyzwisk i chamstwa i na tym polega pomoc niektórych dogomaniaków :placz: :placz: :placz: Quote
andzia69 Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 halo - pieski proszą o pomoc w opłaceniu cieplego miejsca na zimne noce i pełnego brzuszka!!!!! Quote
Majaa Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 I jeszcze raz ! Hop Musimy pomoc tym psiakom! Quote
Camara Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 tak przykro patrzeć na te maleństwa... :placz: ich czarne siostry takie szczęśliwe... a one zamiast cieszyc kogos swoimi szczenięcymi figlami czekają... czekają :-( Amberka w nowym domu: zdjęć jest całe mnóstwo, wybrałam losowo Quote
Kara. Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 No to mam dobra wiadomość:lol:Sunia mamusia dojechała szczęśliwie do Bydgoszczy.W założeniu miała zostać na tymczasie u Wobie ale babcia Wobie wybrała sobie jednak Kajtusia.Sunieczka miała więc trafić do mnie na dwa dni żeby w tym czasie poszukać jej czegoś innnego.No i tu zaczęły się schody.Uratował mnie mój cudowny brat :loveu:który ma jeszcze wspanialszego kumpla.:loveu:Ostatecznie sunia znalazła się w najlepszym domu tymczasowym na świecie.Do towarzystwa ma ogromnego psa który jest łagodny jak baranek i wszystkich kocha oraz dwa koty.Koty na razie olała:eviltong:Mała jak się trochę oswoi z otoczeniem to jest żywiołowa,radosna i też wszystkich kocha.Bardzo grzecznie jeździ samochodem.Po pięciu minutach w nowym domku siedziała w kuchni i zajadali wspólnie kolację.Jedyne co jej w tym domu grozi to to że po dłuższym pobycie zacznie przypominać psa:evil_lol: Nigdy nie zrozumiem dlaczego ktoś wyrzucił takiego promiennego aniołka:shake:Przeciez jej się nie da nie kochać:loveu: Ale bardzo proszę o wpis w temacie, że szukamy małej domu. Quote
andzia69 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 nie rozumiem - czyli sunia i 2 małe rude pojechały do domków tymczasowych - tak? czy coś pokręciłam:oops: Quote
Kara. Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Nie pokręciłaś.Sunia mamusia jest na tymczasie w Bydgoszczy,a szczeniory chwilowo przebywają u pixie ale jadą dalej chyba do patch75:-)Się rodzinka po świecie rozjechała:lol: Quote
klusek04 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Czekamy więc na szczęśliwe zakończenie całej historii. Trzymajcie się dziewczyny. Quote
pixie Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='Kara.']Nie pokręciłaś.Sunia mamusia jest na tymczasie w Bydgoszczy,a szczeniory chwilowo przebywają u pixie ale jadą dalej chyba do patch75:-)Się rodzinka po świecie rozjechała:lol: siostrzyczka mniejsza siostrzyczka wieksza duet... sjesta u pixie Quote
Majaa Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Kara, Wobie, Mycha101 Dziękuję bardzo za wszelką pomoc !!!!! Faktycznie Sunieczki trzy - mamusię i 2 córeczki odwiozłam dziś do W-wy a stamtąd Mamusia pojechała do Bydgoszczy a dwie corunie jutro mają jechać do Olsztyna! Mamuska od początku była aż zabardzo zapatrzona w człowieka - w koncu to właśnie "człowiek" (?) wysadził ją z córeczkami z samochodu, a ona wciąż tryska radością ... Podziwiać .. tylko podziwiać Mamusia - Astra jest po prostu przesympatyczna i nie dziwię się że tymczasowego Pańcia zdobyła! Sunieczki małe .. hmm. . . jak pisze pixie mają różne charakterki Mała krzykarz i awanturnik, ale tylko do czasu.... Większa ... spokojna stonowana, ale trochę bardziej wystraszona Quote
pixie Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 nocka minela spokojnie spaly wtulone w siebie w kontenerku rano poza wieloma niespodziankami naturalnymi w lazience, nic sie nie wydarzylo od wczoraj, gdy wieksza wpakowala glowe:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: do tulejki/ walca w ktorym schowana jest szczotka wc i walila zakleszczona glowa w podloge nie mogac sie wydostac!...:roll: szczesciem w pore nadeszlam z pomoca, inaczej sztuczne oddychanie byloby w rozkladzie zajec oczywiscie bylam prze caly dzien wczoraj w domu i mialam je w zasiegu sluchu i wzroku pisze o tym ku przestrodze...przy szczeniakach jak przy dzieciach..wszystko zabierac...reczniki, szmaty wszystko moze okazac sie niebezpieczne przy ich pomyslach niezwyczajna ja widac..nie pochowalam wszystkiego co na podlodze, choc szczotka jest w tulejce tez na wcisk z pokrywka zamknieta, ale widac poradzily sobie spryciurki... :p dobrze, ze sie to tak szczesliwie skonczylo rano jeszcze odbyla sie obowiazkowa poranna toaleta, choc i tak wszystkich naturalnych zapachow :razz: nie udalo sie zlikwidowac, jak stwierdzila Pidzej:shake: za chwile wkleje zdjecia przygotowan p.s. podrozniczki sa juz w drodze, dostalam smsa, sunie kraniki otworzyly i siooosiaja...dziewczyny martwia sie czy nikt ich z przedzialu nie wyprosi pidzej jedzie z asiamm, ktorej udalo sie plany dzisiejsze udalo sie poznym wieczorem wczoraj poprzestawiac, by mogly jechac dwie osoby ze szczeniakami inaczej tez nie wiadomo co by bylo, moze nawet jeszcze tydzien w warszawie, tylko gdzie? tego wszyscy bylismy swiadomi Neris, ktora udostepnila siostrzyczkom paszporty PKP :p ;) tez podziekowania sie naleza i Chrupkowi, ktory w tej akcji ukladankowej posrednio bral udzial. Nawet brat asiamm byl w te akcje wlaczony. Caly lancuszek ludzi dobrej woli. i oczywiscie Patch75, ktora czeka na przesylke i dzieki ktorej sunie beda od razu pod dobra opieka. pisze o tym szczegolowo, z mysla glownie o nowych dogomaniakach, ktorzy obrodzili, chyba po historii ozzy'ego...i nie zawsze zdaja sobie sprawe, ze transport psa w ramach dogomanii, z jednego miejsca na drugie, to nie jest taka sobie sprawa ot ...kupic bilet i pojechac to bardzo duzo dobrej ludzkiej woli, zaangazowania, szczesliwego zbiegu okolicznosci i "glowkowania" jak to zalatwic by sie od starachowic do olsztyna udalo a nade wszystko by w olsztynie mialy dokad pojechac, by wszystko bylo przygotowanena ich przyjecie Quote
pixie Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 poranek zapoznawczy... Bezunia i sunie... czy ona nie miala kiedys malych? tak bardzo je adorowala... Mama? jeszcze wczoraj byla z nami...to chyba Mama... chyba jednak nie Mama...hmmm Corcie? Coreczki?? az dwie?! Buziaczek... Patch75, a moze dla niej znajdziesz miejsce w Olsztynie? to napotkana wczorajszej nocy Piekna nieznajoma... Quote
pixie Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 co tam stoi na podlodze...jakas torba? a co w tej torbie? ano zaraz zobaczymy prosze bardzo... teraz juz w droge, tylko ze nie na jarmark Europa, czyli Stadion dziesieciolecia, gdzie wlasnie w takich torbach przyjezdzaja z handlarzami..., niech nikogo ta torba nie zmyli, gdyby nie ona, Pidzej nie udzwignelaby tych kruszynek dzieki Legionowi uszy wytrzymaly, solidna robota:p :p :p juz dary do Uciechowa przetrzymaly, teraz inne zywe dary do Olsztyna... szczesliwa torba! Quote
Recommended Posts