Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 265
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

klusek04 napisał(a):
Maja. To szok. Skąd my tą kasę weżmiemy?
Ja oczywiście coś dołoże ale taka duża suma wymaga nadzwyczajnych środków.

Nie wiem Klusek04 !! Mnie zaczyna to przerastać wszystko Nie wyrabiam :placz:

Posted

Niestety Czas leci!! Ja sama wszystkiemu nie podołam, a niektórzy "ludzie" ? ze Starachowic wypięli się totalnie na wszelką pomoc, bo śmiałam napisać że mam żal że mi nie pomogli przez 3 dni jak o to prosiłam
Dostałam stek wyzwisk i chamstwa i na tym polega pomoc niektórych dogomaniaków :placz: :placz: :placz:

Posted

tak przykro patrzeć na te maleństwa... :placz:
ich czarne siostry takie szczęśliwe... a one zamiast cieszyc kogos swoimi szczenięcymi figlami czekają... czekają :-(

Amberka w nowym domu: zdjęć jest całe mnóstwo, wybrałam losowo

Posted

No to mam dobra wiadomość:lol:Sunia mamusia dojechała szczęśliwie do Bydgoszczy.W założeniu miała zostać na tymczasie u Wobie ale babcia Wobie wybrała sobie jednak Kajtusia.Sunieczka miała więc trafić do mnie na dwa dni żeby w tym czasie poszukać jej czegoś innnego.No i tu zaczęły się schody.Uratował mnie mój cudowny brat :loveu:który ma jeszcze wspanialszego kumpla.:loveu:Ostatecznie sunia znalazła się w najlepszym domu tymczasowym na świecie.Do towarzystwa ma ogromnego psa który jest łagodny jak baranek i wszystkich kocha oraz dwa koty.Koty na razie olała:eviltong:Mała jak się trochę oswoi z otoczeniem to jest żywiołowa,radosna i też wszystkich kocha.Bardzo grzecznie jeździ samochodem.Po pięciu minutach w nowym domku siedziała w kuchni i zajadali wspólnie kolację.Jedyne co jej w tym domu grozi to to że po dłuższym pobycie zacznie przypominać psa:evil_lol: Nigdy nie zrozumiem dlaczego ktoś wyrzucił takiego promiennego aniołka:shake:Przeciez jej się nie da nie kochać:loveu:

Ale bardzo proszę o wpis w temacie, że szukamy małej domu.

Posted

Nie pokręciłaś.Sunia mamusia jest na tymczasie w Bydgoszczy,a szczeniory chwilowo przebywają u pixie ale jadą dalej chyba do patch75:-)Się rodzinka po świecie rozjechała:lol:

Posted

[quote name='Kara.']Nie pokręciłaś.Sunia mamusia jest na tymczasie w Bydgoszczy,a szczeniory chwilowo przebywają u pixie ale jadą dalej chyba do patch75:-)Się rodzinka po świecie rozjechała:lol:

siostrzyczka mniejsza

siostrzyczka wieksza

duet...

sjesta u pixie

Posted

Kara, Wobie, Mycha101 Dziękuję bardzo za wszelką pomoc !!!!!
Faktycznie Sunieczki trzy - mamusię i 2 córeczki odwiozłam dziś do W-wy a stamtąd Mamusia pojechała do Bydgoszczy a dwie corunie jutro mają jechać do Olsztyna!
Mamuska od początku była aż zabardzo zapatrzona w człowieka - w koncu to właśnie "człowiek" (?) wysadził ją z córeczkami z samochodu, a ona wciąż tryska radością ... Podziwiać .. tylko podziwiać
Mamusia - Astra jest po prostu przesympatyczna i nie dziwię się że tymczasowego Pańcia zdobyła!
Sunieczki małe .. hmm. . . jak pisze pixie mają różne charakterki Mała krzykarz i awanturnik, ale tylko do czasu.... Większa ... spokojna stonowana, ale trochę bardziej wystraszona

Posted

nocka minela spokojnie
spaly wtulone w siebie w kontenerku

rano poza wieloma niespodziankami naturalnymi w lazience, nic sie nie wydarzylo od wczoraj, gdy wieksza wpakowala glowe:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: do tulejki/ walca w ktorym schowana jest szczotka wc i walila zakleszczona glowa w podloge nie mogac sie wydostac!...:roll:
szczesciem w pore nadeszlam z pomoca, inaczej sztuczne oddychanie byloby w rozkladzie zajec
oczywiscie bylam prze caly dzien wczoraj w domu i mialam je w zasiegu sluchu i wzroku

pisze o tym ku przestrodze...przy szczeniakach jak przy dzieciach..wszystko zabierac...reczniki, szmaty wszystko moze okazac sie niebezpieczne przy ich pomyslach

niezwyczajna ja widac..nie pochowalam wszystkiego co na podlodze, choc szczotka jest w tulejce tez na wcisk z pokrywka zamknieta, ale widac poradzily sobie spryciurki... :p dobrze, ze sie to tak szczesliwie skonczylo
rano jeszcze odbyla sie obowiazkowa poranna toaleta, choc i tak wszystkich naturalnych zapachow :razz: nie udalo sie zlikwidowac, jak stwierdzila Pidzej:shake:

za chwile wkleje zdjecia przygotowan

p.s.
podrozniczki sa juz w drodze, dostalam smsa, sunie kraniki otworzyly i siooosiaja...dziewczyny martwia sie czy nikt ich z przedzialu nie wyprosi

pidzej jedzie z asiamm, ktorej udalo sie plany dzisiejsze udalo sie poznym wieczorem wczoraj poprzestawiac, by mogly jechac dwie osoby ze szczeniakami
inaczej tez nie wiadomo co by bylo, moze nawet jeszcze tydzien w warszawie, tylko gdzie?
tego wszyscy bylismy swiadomi
Neris, ktora udostepnila siostrzyczkom paszporty PKP :p ;) tez podziekowania sie naleza i Chrupkowi, ktory w tej akcji ukladankowej posrednio bral udzial. Nawet brat asiamm byl w te akcje wlaczony.
Caly lancuszek ludzi dobrej woli.
i oczywiscie Patch75, ktora czeka na przesylke i dzieki ktorej sunie beda od razu pod dobra opieka.

pisze o tym szczegolowo, z mysla glownie o nowych dogomaniakach, ktorzy obrodzili, chyba po historii ozzy'ego...i nie zawsze zdaja sobie sprawe, ze transport psa w ramach dogomanii, z jednego miejsca na drugie, to nie jest taka sobie sprawa ot ...kupic bilet i pojechac

to bardzo duzo dobrej ludzkiej woli, zaangazowania, szczesliwego zbiegu okolicznosci i "glowkowania" jak to zalatwic by sie od starachowic do olsztyna udalo
a nade wszystko by w olsztynie mialy dokad pojechac, by wszystko bylo przygotowanena ich przyjecie

Posted

poranek zapoznawczy...

Bezunia i sunie...
czy ona nie miala kiedys malych? tak bardzo je adorowala...

Mama? jeszcze wczoraj byla z nami...to chyba Mama...

chyba jednak nie Mama...hmmm

Corcie? Coreczki?? az dwie?!

Buziaczek...

Patch75, a moze dla niej znajdziesz miejsce w Olsztynie? to napotkana wczorajszej nocy Piekna nieznajoma...

Posted

co tam stoi na podlodze...jakas torba? a co w tej torbie?
ano zaraz zobaczymy

prosze bardzo...

teraz juz w droge, tylko ze nie na jarmark Europa, czyli Stadion dziesieciolecia, gdzie wlasnie w takich torbach przyjezdzaja z handlarzami..., niech nikogo ta torba nie zmyli, gdyby nie ona, Pidzej nie udzwignelaby tych kruszynek

dzieki Legionowi uszy wytrzymaly, solidna robota:p :p :p
juz dary do Uciechowa przetrzymaly, teraz inne zywe dary do Olsztyna...
szczesliwa torba!