Majaa Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Mamusia i dwie biszkoptowe sunieczki szukają domków wciąż ! No i transport do Krakowa potrzebny! Quote
Majaa Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 A ja dostałam kilka zdjęć sunieczek z hoteliku ! Quote
Majaa Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Resztę zdjęć wstawi jutro madzialajda lub ja ! Do zdjęć jeszcze mam taki mniej więcej komentarz : 1. zdjęcia zrobić im trudno, bo to żywe srebro jest i się popisują przy każdej wizycie u nich 2. Sunieczka z największymi białymi skarpetkami to najlepszy stróż hotelowy! :evil_lol: Rozliczenie : 12 dni x 25 zł = 300 zł Quote
Camara Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Majaa, czy dasz radę podrzucić czarnulke w godz. wieczornych w niedzielę do Kielc? Bo jest propozycja zabrania małej do Krakowa przez Ela_and_Krzyś Quote
Majaa Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Jeśli nic do tego czasu nie wymyślimy to pewnie! Quote
Camara Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Majaa napisał(a):Jeśli nic do tego czasu nie wymyślimy to pewnie! no to super :p ale trzymaj rękę na pulsie i może coś znajdzie się wcześniej. Rozmawiałam z panią - kupione miseczki, obroża, posłanko i karma dla szczeniaków :lol:. Rodzina nie może się doczekać :roll: To będzie super dom! Quote
bona_46 Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 ta sunia na drugim zdjeciu to cala mamusia sliczna jest:lol: Quote
Majaa Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Więc mam trochę dobrych i trochę nienajlepszych wieści o sunieczkach Mała czarna jutro jedzie do Krakowa (oh..... mam nadzieję, że moje układanie puzzli w tym zakresie okaże się efektywne ;), bo ostatnio puzzle zaczynają mieć więcej niż 5000 kawałków :cool3: ) Szczeniory zaczynają poważnie rozrabiać w hoteliku ! Są żywe i ruchliwe! Biszkopcik z największą białą skarpetą :cool3: pilnuje wszystkiego i wszystkich - toż to charakterny cielaczek jest :cool3: Nienajlepsze wieści polegają na tym, że Astra - sunia - matka nie je, są problemy z odizolowywaniem jej od dzieciaczków, żeby mogła sobie kobitka pojeść, a i tak zostawi dla maluchów! Matka - Polka !!! Chudnie w oczach !! Szybciutko musimy znaleźć choć dla szczeniakó domki! Wówczas matka odżyje! Oby!!! Quote
pajunia Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Boshe, Majka nie zalamuj mnie z ta sunia, czy nic nie mozna wykombinowac, aby do nas jechaly. Ja sie tak martwie.:placz: Quote
Camara Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Mała czarna dotarła :p wykąpana (zapaszek był... nieziemski :evil_lol:) nakarmiona, wybawiona - właśnie poszła spać. Jutro zawożę ją do nowego domu. Mam nadzieję, że wszystko będzie OK. strasznie chudziutkie to maleństwo... chyba większe siostrunie nie bardzo dały jej dojeść do syta :roll: Quote
Majaa Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Camara Jak ja Ciebie znam, to wszystko dograne i komplikacji być nie powinno, ale i tak trzymam kciuki i dziękuję za to co robisz dla starachowickich psiaków :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Camara Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Jest OK :loveu: parę fotek - jeszcze u mnie w domu. Mała jest świetna :loveu: bardziej odważna od Amberki ale rodzinne podobieństwo uderzające. I w wyglądzie i w charakterze. Takie milaczki :p i jedyne zdjęcie z nowego domu, które mi wyszło... "jakotako" ;) bo mała zbyt szybko zwiedzała :evil_lol: Ale jak widać - miseczki przygotowane, kocyk pościelony, jedzonko i prasowane kosteczki-gryzaczki czekały na półce... myślę, że będzie dobrze :p Quote
Camara Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 jeszcze czekają dwa biszkopciki jeżeli są takie jak ich czarne siostrzyczki - to ludzie brać i się długo nie namyślać!!!! Quote
Majaa Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Camara napisał(a):jeszcze czekają dwa biszkopciki jeżeli są takie jak ich czarne siostrzyczki - to ludzie brać i się długo nie namyślać!!!! Camara jeszcze raz wielkie dzięki! a biszkopciki jak najbardziej Takie same! Hmmmm .... Tylko "biała skarpeta" jest o wiele czujniejsza od pozostałych Reszta to samo ! Czy one też się u Ciebie tak popisywały, bo Agnieszka mówiła, że nie jest w stanie zrobić im zdjęć, bo takie popisy strzelają przed nią :cool3: Quote
Camara Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 no wiesz... w grupie popisy muszą być atrakcyjniejsze, żeby zaistnieć w tłumie :evil_lol: Malutka czarna to to taka iskiereczka ruchliwa - jest w kilku miejscach na raz :cool3: to nie jest typ rozbójnika, to raczej taka radosna istotka. Ale zrobienie zdjęcia graniczy z cudem... i nie chciałam się tak totalnie wygłupiac :roll: w tym jej nowym domu kombinując z aparatem :evil_lol: Quote
Majaa Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 No to chyba wiemy o co chodzi z tym brakiem zdjęć z hoteliku :cool3: Mamusia jest taka sama ! A do tego dwa biszkopciki przy niej ! Tam to muszą śmigać jak błyskawice ! Quote
Majaa Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Suniu Pokaż się na pierwszych proszę Jeszcze Ty i dwa szczeniorki czekają na domek, a tutaj znów ktoś wyrzucił suczkę z miotem ! :placz: Quote
Majaa Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Na AFN-ie pojawiło się 40 zł za hotelik! Dziękujemy!!! Quote
Majaa Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Właśnie policzyłam, ze jutro wypadałoby odrobaczyć szczeniorki i mamusię raz jeszcze ! Poproszę Agnieszkę w hotelu, żeby to zrobiła No i za kilka dni zaczniemy szczepienia! Quote
Majaa Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Sunieczki ! Do góry ! Widzę, ze nikt się Wami nie zainteresował przez czas mojej nieobecności :-( Quote
Recommended Posts