Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 265
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Resztę zdjęć wstawi jutro madzialajda lub ja !
Do zdjęć jeszcze mam taki mniej więcej komentarz :
1. zdjęcia zrobić im trudno, bo to żywe srebro jest i się popisują przy każdej wizycie u nich
2. Sunieczka z największymi białymi skarpetkami to najlepszy stróż hotelowy! :evil_lol:

Rozliczenie :
12 dni x 25 zł = 300 zł

Posted

Majaa napisał(a):
Jeśli nic do tego czasu nie wymyślimy to pewnie!

no to super :p ale trzymaj rękę na pulsie i może coś znajdzie się wcześniej.
Rozmawiałam z panią - kupione miseczki, obroża, posłanko i karma dla szczeniaków :lol:. Rodzina nie może się doczekać :roll: To będzie super dom!

Posted

Więc mam trochę dobrych i trochę nienajlepszych wieści o sunieczkach
Mała czarna jutro jedzie do Krakowa (oh..... mam nadzieję, że moje układanie puzzli w tym zakresie okaże się efektywne ;), bo ostatnio puzzle zaczynają mieć więcej niż 5000 kawałków :cool3: )
Szczeniory zaczynają poważnie rozrabiać w hoteliku ! Są żywe i ruchliwe! Biszkopcik z największą białą skarpetą :cool3: pilnuje wszystkiego i wszystkich - toż to charakterny cielaczek jest :cool3:
Nienajlepsze wieści polegają na tym, że Astra - sunia - matka nie je, są problemy z odizolowywaniem jej od dzieciaczków, żeby mogła sobie kobitka pojeść, a i tak zostawi dla maluchów!
Matka - Polka !!! Chudnie w oczach !! Szybciutko musimy znaleźć choć dla szczeniakó domki! Wówczas matka odżyje! Oby!!!

Posted

Mała czarna dotarła :p
wykąpana (zapaszek był... nieziemski :evil_lol:) nakarmiona, wybawiona - właśnie poszła spać. Jutro zawożę ją do nowego domu. Mam nadzieję, że wszystko będzie OK.

strasznie chudziutkie to maleństwo... chyba większe siostrunie nie bardzo dały jej dojeść do syta :roll:

Posted

Camara Jak ja Ciebie znam, to wszystko dograne i komplikacji być nie powinno, ale i tak trzymam kciuki i dziękuję za to co robisz dla starachowickich psiaków :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Jest OK :loveu:

parę fotek - jeszcze u mnie w domu. Mała jest świetna :loveu: bardziej odważna od Amberki ale rodzinne podobieństwo uderzające. I w wyglądzie i w charakterze. Takie milaczki :p

i jedyne zdjęcie z nowego domu, które mi wyszło... "jakotako" ;) bo mała zbyt szybko zwiedzała :evil_lol: Ale jak widać - miseczki przygotowane, kocyk pościelony, jedzonko i prasowane kosteczki-gryzaczki czekały na półce... myślę, że będzie dobrze :p

Posted

Camara napisał(a):
jeszcze czekają dwa biszkopciki
jeżeli są takie jak ich czarne siostrzyczki - to ludzie brać i się długo nie namyślać!!!!

Camara jeszcze raz wielkie dzięki!
a biszkopciki jak najbardziej Takie same! Hmmmm .... Tylko "biała skarpeta" jest o wiele czujniejsza od pozostałych Reszta to samo !
Czy one też się u Ciebie tak popisywały, bo Agnieszka mówiła, że nie jest w stanie zrobić im zdjęć, bo takie popisy strzelają przed nią :cool3:

Posted

no wiesz... w grupie popisy muszą być atrakcyjniejsze, żeby zaistnieć w tłumie :evil_lol:

Malutka czarna to to taka iskiereczka ruchliwa - jest w kilku miejscach na raz :cool3: to nie jest typ rozbójnika, to raczej taka radosna istotka. Ale zrobienie zdjęcia graniczy z cudem... i nie chciałam się tak totalnie wygłupiac :roll: w tym jej nowym domu kombinując z aparatem :evil_lol:

Posted

No to chyba wiemy o co chodzi z tym brakiem zdjęć z hoteliku :cool3:
Mamusia jest taka sama !
A do tego dwa biszkopciki przy niej ! Tam to muszą śmigać jak błyskawice !

Posted

Właśnie policzyłam, ze jutro wypadałoby odrobaczyć szczeniorki i mamusię raz jeszcze ! Poproszę Agnieszkę w hotelu, żeby to zrobiła
No i za kilka dni zaczniemy szczepienia!