Camara Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Jeszcze się nie cieszyć!!! - bo ja wredna baba jestem :evil_lol: jak mi się coś nie spodoba to wracam ze smolikiem do domu!!!! Oczywiście, jak ktoś będzie dzwonił to będę skrzętnie zbierać namiary ;) Quote
Majaa Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 pajunia napisał(a):Astra, Ashanti, Akacja, Alunia, Arlenka. Niech beżowe zostaną Akacja i Arlenka A matka - Astra ! :loveu: Dodam, że Agnieszka jest zachwycona tym, zę sunie są takie grzeczniutkie i przemiłe ! Quote
Majaa Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Camara napisał(a):Jeszcze się nie cieszyć!!! - bo ja wredna baba jestem :evil_lol: jak mi się coś nie spodoba to wracam ze smolikiem do domu!!!! No no się wie ;) Quote
KasiaM Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 mam pomysł: AZA ABRA co jeszcze ciekawego z tymi pieskami?:) Quote
Majaa Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Czy ktoś może skarpetę założyć w AFN - ie dla nich Quote
Camara Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Amberek już w nowym domku... ma do kochania 2 dziewczynki (na zdjęciu te młodsze) i grubego kota, który korzystając z zamieszania zasiedlił koszyczek z posłankiem Amberki :cool3: Pani jest cały czas w domu. Jest ogród do wybiegania... myślę, że będzie jej dobrze :p mam obiecane relacje poparte fotkami ;) ech... a mnie znowu... :-( Quote
klusek04 Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: nic dodać nic ująć wielkie szczęście, ta rodzinka jest jak z obrazka uwaga siostrzyczki czekają Quote
Majaa Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Camara Super! A jednak .... i nie martw się... A jak Ci będzie za smutno to wiesz, gdzie pukać ;) Może kiedyś dożyję czasów, że zapukasz ;), a ja powiem przykro mi, ale u nas nie ma nic .... Eh... marzenia.... A jak drugi szczylek, który był u Ciebie na tymczasie? Quote
Camara Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name='Majaa']Camara Super! A jednak .... i nie martw się... A jak Ci będzie za smutno to wiesz, gdzie pukać ;) Może kiedyś dożyję czasów, że zapukasz ;), a ja powiem przykro mi, ale u nas nie ma nic .... Eh... marzenia.... A jak drugi szczylek, który był u Ciebie na tymczasie? hehehe... dzięki ci dobra kobieto :evil_lol::evil_lol::evil_lol: drugi świętokrzyski szczylek - Malwinka już wcześniej znalazł dom. Nie musze dodawać, że to dom jak z marzeń :p bo nie chwaląc się ani trochę :cool3: mam dar przyciągania dobrych ludzi :lol: szkoda tylko, że to dar detaliczny a nie hurtowy :roll: a teraz zacytuję fragment maila jaki dostałam od Pani Amberka wczoraj: Witam! :)))) Ambra jest przecudowna :) pomalu sie aklimatyzuje... uwielbia kota, nawet juz szczekala na niego :) ma apetyt :) kocham ja calym sercem, w srode biore ja do rodzinki, nie zostawie jej w domku, bo mi jej zal :( daje sobie rade :) spi na lozeczku z dzieciakami i gryzie mi kapcie... :) aaaa i sika gdzie popadnie, ale nie mam sumienia jej teraz krzyczec :) zreszta, lubie sprzatac, a wychodzic z nia narazie nie chce, bo zimno.... to tyle narazie od szczesliwej rodzinki :))))))) naprawde, bardzo dziekuje, ze Ambre... Pozdrawiam i Dobranoc ... a dziś już rozmawiałyśmy przez telefon - Ambra bardzo się boi samochodów i próba spacerku nie wypaliła. Za to wyszła do ogródka... na chwilę, po czym zwiała do domu. Jest ok :p chociaż Ambra trochę cofneła się w rozwoju :cool1: u mnie sikała juz na gazetki :mad: Quote
Majaa Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Ależ Ty masz rękę ! Więcej takich domków trzeba ! A co do Ambry - powoli z tymi samochodami ! Nie dziwię się, że się boi ! Mnie wyskoczyła przed maskę z wrzaskiem! One były jak spraliżowane w świetle reflektorów! Później ta łapanka, niewątpliwie dla nich niezbyt przyjemna! Do dziś dziękuję opatrzności, że miałam uchylone okno! Najpierw zobaczyłam daleko oczy, duuuuuużo oczu, później nic a potem był wrzask ! Do dziś jak wjeżdżam do tego lasu to z lękiem, choć już stamtąd kilkanaście conajmniej psów wyciągnęłam, i jak mijam tablicę St-ce się zastanawiam, kogo dzisiaj spotkam na swej drodze do domu Żadne psiaki stamtąd nie wzbudziły dotąd takiego mojego lęku :roll: Quote
klusek04 Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Siostrzyczki czekają Ptrzebne sa następne domki, oby też takie szczęśliwe! Quote
bona_46 Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 to ile tych siostrzyczek jeszcze zostalo? a mamusia tez do adopcji? mamusia jest sliczna:lol: Quote
Camara Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Druga czarna szczeniorka ma zaklepany dom w Krakowie, ale transport pilnie potrzebny!!!! Quote
klusek04 Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 No to hop do góry pieski Może szybko transport się znajdzie Quote
Majaa Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Camara Super!!! Tym razem będzie bez Twojej traumy :evil_lol: Chyba, że chcesz trochę przeżyć nowych :cool3: to i kremową siostrzyczkę Ci podeślemy ! Quote
Camara Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Majaa :mad::mad::cool3: czy jest nadzieja na jakiś transport??? Quote
Majaa Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Camara napisał(a): czy jest nadzieja na jakiś transport??? Rodzi się A istnieje możliwość, że ktoś wyjedzie na dworzec po sunieczkę w kontenerze? Mogę próbować namówić pewną studentkę na opiekę w trakcie podróży nad sunią prawdopodobnie jutro, ale ma tyle bagaży, ze suni nie da rady wziąść Quote
Camara Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Na który dworzec??? i ew. o której? postaram się coś wykombinować. Tylko musze wiedzieć troche wcześniej. Quote
Majaa Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Na razie "młoda" zniknęła z gg Zapytam później bo jeszcze sama nie wiedziała czy będzie jechać pociągiem czy busem Quote
Camara Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 no to czekam na wiadomość, w razie czego zawiadom mnie - ktoś szczyla odbierze ;) Quote
Majaa Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Oczywiście zobaczę co się da zrobić ! Kombinujemy na razie na różnych frontach :cool3: Quote
pajunia Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Bardzo zaluje, ze nie ma mozliwosci przewiezienia psiakow do nas. I wyglada na to, ze nie bedzie. Szkoda :placz: Quote
Majaa Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Pajuniu Kombinujemy ale to prawie cała Polska ! Quote
Recommended Posts