Majaa Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Camara Strasznie mi przykro, że tak wyszło ! Nie miałam pojęcia, że niejaka Asia będzie aż tak niepoważna Z resztą się dogadałysmy - jak coś to dzwoń! Quote
Majaa Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 No więc! Znam ceny za hotelik ! Za cały komplet - czyli matkę i 3 suczynki 25 zł / dobę ! Quote
Madzialajda Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 jak tylko będę mieć jakąś kasę to się dorzucę. a póki co, psiaki do góry! Quote
fala Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 No szczeniorki odwiezione. Ale miałam czad z nimi w drodze - były wszędzie , na głowie, na kolanach, przy pedałach i sprzęgle. 30 km jechałam ponad godzine z nimi. Ale najważniejsze że juz są na miejscu. Quote
KasiaM Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Witam. :) Bardzo się cieszę , że są juz w hoteliku bo tamta kobieta , ktora miała je na tym czasie już nie wyrabiała:(:( Mam nadzieję ,że szybko znajdą nowe domki!!!!!!!! Quote
Majaa Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 A ja zaraz do nich jadę Będą nowe zdjęcia! Quote
Majaa Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Zdjęć nie było bo ciemno bylo przeokrutnie! Ale Agnieszka - właścicielka hotelu obiecała zrobić zdjęcia pojutrze! Agnieszka znalazła sympatyczne rozwiązanie! Szczeniaki są w boksie jednym, a suka w drugim, z tym, ze szczeniory mogą przechodzić do matki ! Ale na czas jedzonka są rozdzielane ! Niestety suka chyba strasznie tęskni - wciąż nie je :placz: Quote
pajunia Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 A dlaczego na czas jedzenia sa rozdzielane? Maja, jak sprawa z transportem, czy cos sie wykluwa? Prosilam, aby sie z Toba skontaktowala Aga od zabci. Moze by razem cos wymyslic, aby wszystkie razem mogly jechac. Miejsca przygotowane. Quote
klusek04 Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Jak potrzeba to też kasy na hotel dorzucę Quote
pajunia Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Kombinujcie kierowce, aby je zawiozl. Maja samochod daje. kto moglby swoj " drogocenny" czas poswiecic ( 2 dni) , aby sunieczki na Pomorze zawiesc . Quote
Camara Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 A tak Ambra spędza czas w oczekiwaniu na najlepszy z domów :p na lewym boczku... kołami do góry... i jeszcze na prawym boczku... fajna dziewczynka robi się z Amberka, już mniej boi się facetów i nawet ciemność też nie taka straszna :p już wie do czego służą zabawki i ślicznie sama się bawi sznurkiem, piłeczką a najbardziej lubi pluszaki i.... buty :lol: strasznie milutki szczeniak... taki cichutki jakby go nie było... Quote
Majaa Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Camara Ale masz słodziaczka w domu! A ile dostała pochwał od Ciebie! Zdjęcia super ! Pajuniu są rozdzielane na czas jedzonka, bo wszystko biednej chudej mamusi wyjadają ! Quote
Majaa Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 A ja ogłaszam konkurs na imiona dla suń Jeśli mała która jest u Camary ma imię na literę A to proponuję znajdować imiona dla sunieczek także na literę A, Mamusia dowolnie ! Quote
Majaa Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Aiseczka .... hmmm z domowego podwórka znam to imię :evil_lol: A jak znam to pozwolę sobie przyporządkować to imię tej małej czarnej Moja Aisunia też była mała czarna, a wyrósł diabeł z różkami do kwadratu :diabloti: Quote
Majaa Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Dwie biszkoptowe sunieczki czekają na imiona na literę A Quote
Majaa Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Nikt nie ma pomysłu na imoina dla piesków? Quote
pajunia Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Astra, Ashanti, Akacja, Alunia, Arlenka. Quote
Camara Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 A tymczasem... Ambra ma dom ;) Z Panią korespondowałam od paru dni... jeszcze nie była gotowa po stracie swojego psiaka i troszkę się wahała. Nie nalegałam, bo jutro Ambra ma miec ogłoszenie w GW i byłam pewnia, że ktoś dobry dla niej się znajdzie. Tak też napisałam Pani - odpowiedź była natychmiastowa. Pani zadzwoniła z przestrachem, żeby nie wydawać JEJ psa :cool3: Problem jest w dowiezieniu do Limanowej. Nie chodzi o odległość, bo to nie jest daleko... tylko w środę jest święto... podróż zakopianką w tym okresie to katorga. Ale nic... jakoś sobie poradzę. I mam nadzieję, że na miejscu okaże się tak dobrym domem jak mi się wydaje. Ale musze to "naocznie" zobaczyć :cool3: Quote
Majaa Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 O Qrcze W czwartek jechałam tamtędy ! Wczoraj był luz popołudniu - aż się zdziwiliśmy! Ale się baaardzo cieszę Camaro :klacz: :klacz: :klacz: i baaardzo Ci dziękuję Jakby się ktoś zgłosił na ogłoszenie, to siostrzyczki czekają! Quote
Recommended Posts