Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Camara Strasznie mi przykro, że tak wyszło ! Nie miałam pojęcia, że niejaka Asia będzie aż tak niepoważna Z resztą się dogadałysmy - jak coś to dzwoń!

• Replies 265
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No szczeniorki odwiezione. Ale miałam czad z nimi w drodze - były wszędzie , na głowie, na kolanach, przy pedałach i sprzęgle. 30 km jechałam ponad godzine z nimi. Ale najważniejsze że juz są na miejscu.

Posted

Witam. :) Bardzo się cieszę , że są juz w hoteliku bo tamta kobieta , ktora miała je na tym czasie już nie wyrabiała:(:( Mam nadzieję ,że szybko znajdą nowe domki!!!!!!!!

Posted

Zdjęć nie było bo ciemno bylo przeokrutnie!
Ale Agnieszka - właścicielka hotelu obiecała zrobić zdjęcia pojutrze!
Agnieszka znalazła sympatyczne rozwiązanie! Szczeniaki są w boksie jednym, a suka w drugim, z tym, ze szczeniory mogą przechodzić do matki ! Ale na czas jedzonka są rozdzielane ! Niestety suka chyba strasznie tęskni - wciąż nie je :placz:

Posted

A dlaczego na czas jedzenia sa rozdzielane?
Maja, jak sprawa z transportem, czy cos sie wykluwa?
Prosilam, aby sie z Toba skontaktowala Aga od zabci. Moze by razem cos wymyslic, aby wszystkie razem mogly jechac. Miejsca przygotowane.

Posted

A tak Ambra spędza czas w oczekiwaniu na najlepszy z domów :p

na lewym boczku...

kołami do góry...

i jeszcze na prawym boczku...

fajna dziewczynka robi się z Amberka, już mniej boi się facetów i nawet ciemność też nie taka straszna :p
już wie do czego służą zabawki i ślicznie sama się bawi sznurkiem, piłeczką a najbardziej lubi pluszaki i.... buty :lol:
strasznie milutki szczeniak... taki cichutki jakby go nie było...

Posted

Camara Ale masz słodziaczka w domu! A ile dostała pochwał od Ciebie! Zdjęcia super !
Pajuniu są rozdzielane na czas jedzonka, bo wszystko biednej chudej mamusi wyjadają !

Posted

A ja ogłaszam konkurs na imiona dla suń Jeśli mała która jest u Camary ma imię na literę A to proponuję znajdować imiona dla sunieczek także na literę A, Mamusia dowolnie !

Posted

Aiseczka .... hmmm z domowego podwórka znam to imię :evil_lol: A jak znam to pozwolę sobie przyporządkować to imię tej małej czarnej Moja Aisunia też była mała czarna, a wyrósł diabeł z różkami do kwadratu :diabloti:

Posted

A tymczasem... Ambra ma dom ;)

Z Panią korespondowałam od paru dni... jeszcze nie była gotowa po stracie swojego psiaka i troszkę się wahała. Nie nalegałam, bo jutro Ambra ma miec ogłoszenie w GW i byłam pewnia, że ktoś dobry dla niej się znajdzie. Tak też napisałam Pani - odpowiedź była natychmiastowa. Pani zadzwoniła z przestrachem, żeby nie wydawać JEJ psa :cool3:
Problem jest w dowiezieniu do Limanowej. Nie chodzi o odległość, bo to nie jest daleko... tylko w środę jest święto... podróż zakopianką w tym okresie to katorga. Ale nic... jakoś sobie poradzę. I mam nadzieję, że na miejscu okaże się tak dobrym domem jak mi się wydaje. Ale musze to "naocznie" zobaczyć :cool3:

Posted

O Qrcze W czwartek jechałam tamtędy ! Wczoraj był luz popołudniu - aż się zdziwiliśmy!
Ale się baaardzo cieszę Camaro :klacz: :klacz: :klacz: i baaardzo Ci dziękuję
Jakby się ktoś zgłosił na ogłoszenie, to siostrzyczki czekają!