Majaa Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Dzięki Ci którzy zareagowali Te zdjęcia już opracowuje autorka wątku (Znalazła się w samą porę :cool3: ) Quote
aga =] Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 zdjecia są już na 1 stronie tego wątku :) Quote
Majaa Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Czyż to towarzystwo nie jest prześliczne ? Na zdjęciach szczeniorki są 3 bo jedna kobitka pojechała do DT w Krakowie dzisiaj rano przed sesją zdjęciową ! Dzisiaj także zawitał do rodzinki wet. Paskudne otarcie na szyi suni są tylko pamiątką po łańcuchu i jakiejś okrutnej obroży! Szczeniaczki te 3 są odrobaczone dzisiaj Quote
Madzialajda Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 ja już się wzięłam za zdjęcia;) cześć wstawiam tu, a część w pierwszym poście. Quote
klusek04 Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Są takie piękne. Pomocy. Domki potrzebne. Quote
bona_46 Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 spore te dzieciaczki;) a mamusia jaka sliczna:lol: Quote
Majaa Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 bona_46 napisał(a):spore te dzieciaczki;) a mamusia jaka sliczna:lol: Dzisiaj inaczej na nie spojrzałam Rzeczywiście nie są takie małe za wyjątkiem jednej małej czarnej sunieczki Wczoraj wieczorem to był jakiś matrix Jak je łapaliśmy to były takie maleńkie Dzisiaj widać, że to jednak spore ciałka ale chyba nie będę wiele większe od mamusi ! Ślicznej i przemiłej :loveu: Quote
pixie Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Lux torpeda albo TGV...tak dzialasz toz to 300 km/godz! Majka uwazaj na zakretach... Quote
pixie Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 to jest zdjecie na pierwsza strone kalendarza dogomanii! podesle ...szukala niedawno nie pamietam kto... nie uwazacie i te swietokrzyskie kamienie.. ujmujace... Quote
Majaa Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 pixie napisał(a):to jest zdjecie na pierwsza strone kalendarza dogomanii! podesle ...szukala niedawno nie pamietam kto... Myslę że autorka zdjęć czyli Kasia19 nie będzie miała nic przeciwko temu ;) ! Ja na zakrętach nie wyrabiam, ale dla psiaków chociąz trochę czasu dziennie trrzeba znaleźć, choć moje całkiem prywatne chodzą obrażone :cool3: Quote
Therion Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Przy tej ilosci porzuconych psow w świetokrzyskim, domy trzebaby znajdowac hurtowo, a tu nawet o pojedyncze trudno. Quote
Camara Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 To ja dokleję tą czwartą brakującą :roll: i również szukającą domu! Ambra: Ambra & s-ka (albo raczej same baby ze s-ka) ;) Quote
Majaa Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Camara napisał(a):To ja dokleję tą czwartą brakującą :roll: i również szukającą domu! Ambra: Ambra & s-ka (albo raczej same baby ze s-ka) ;) Super zestawik na zdjęciach, ale coś tu mi nie gra .... Czemu sunia jest u Ciebie ? Ja się za nic nie mogę dodzwonić do Asi, która deklarowała tymczas, ale nie rozumiem skąd te zdjęcia z dzisiaj ? Nawet nie chcę myśleć o tym, że sunia wciąż jest u Ciebie!:-( Quote
Camara Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Majaa napisał(a): Super zestawik na zdjęciach, ale coś tu mi nie gra .... Czemu sunia jest u Ciebie ? Ja się za nic nie mogę dodzwonić do Asi, która deklarowała tymczas, ale nie rozumiem skąd te zdjęcia z dzisiaj ? Nawet nie chcę myśleć o tym, że sunia wciąż jest u Ciebie!:-( no to pomyśl, że to... real :cool1: sunia jest u mnie i chyba tak musi zostać do czasu aż znajdzie dom do Asi już nie dzwoń... nie ma po co :shake: i składać rączki do bozi, żeby któraś ze świętokrzyskich szczeniaczek szybko znalazła dom (i to dobry!!!!) Quote
Majaa Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Camara napisał(a):no to pomyśl, że to... real :cool1: sunia jest u mnie i chyba tak musi zostać do czasu aż znajdzie dom do Asi już nie dzwoń... nie ma po co :shake: i składać rączki do bozi, żeby któraś ze świętokrzyskich szczeniaczek szybko znalazła dom (i to dobry!!!!) :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Jestem w szoku ! Na razie próbuję się do Ciebie dodzwonić ! Zajęte ! :-( Tak być nie może przecież Ty nie możesz mieć dwóch szczeniaków na tymczasie! Co to za osoba ta Asia :crazyeye: Przecież to kompletnie niepoważne ! Quote
Camara Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Majaa napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Jestem w szoku ! Na razie próbuję się do Ciebie dodzwonić ! Zajęte ! :-( Tak być nie może przecież Ty nie możesz mieć dwóch szczeniaków na tymczasie! Co to za osoba ta Asia :crazyeye: Przecież to kompletnie niepoważne ! Nieważna - stało się i... jest :cool1: A telefon... no cóż... lubię sobie pogadać :roll: (jak już uśpie dzieciaczki) widać nie trafiłaś w przerwy :evil_lol: Majka, zwróćcie uwagę na pozostałe szczeniaczki. Ambra ma początki krzywicy - miękkie łapki. Trzeba im podawać wapno, póki nie jest za późno!!! Quote
Majaa Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Camara Ponieważ już za późno żeby dzwonić Daj znać co jest grane! Tymczas, który był zapewniony (niby) od dzisiaj nie wypalił! Nie mamy wyboru! Suka ze szczeniakami ląduje w hoteliku jutro popołudniu! Musimy chyba skarpetę w AFN otworzyć dla nich ! Jutro będę znała cenę za hotelik! Quote
Majaa Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 W tym samym czasie sobie odpowiedziałyśmy ! To ja dodam że Ambrę trzeba odrobaczyć ! To co wychodzi z jej siostrzyczek woła o pomstę do nieba ! Camara Jutro będę dzwonić W razie czego, sunia niech wraca do nas ! Siostrzyczki razem z mamą idą do hoteliku ! Mam wyrzuty sumienia ! Quote
Majaa Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Dostałam wiadomość właśnie, że sunia ze szczeniakami już jest dotransportowana do hoteliku ! Niedługo będę się kontaktować z Agnieszką Napiszę co i jak, ale napewno będziemy musieli skarpetę na AFN założyć Quote
Recommended Posts