Madzialajda Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Dzięki pomocy wielu dogomaniaków matka i maluchy mają już domki!!!:) Mama-sunia jest biszkoptowa, szorstkowłosa. prawdopodobnie nawet nie ma roku. Wzrost: ok do 3/4 kolana. Wszystkie maluchy to suczki. Dwie czarne i dwie biszkoptowe, a każda ma króciutki białe skatpetki. Mają ok 8-9 tyg. Quote
Legion23 Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 czyli maluchy już w wieku do rozdawania, czyli czekamy na zdjęcia, a tymczas niech się trochę przedłuży... Quote
Majaa Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 No niestety tak było! Psiaki musiał ktoś wywalić w ciągu najdalej 15 minut od mojego przyjazdu Znajomy taksówkarz, który Kasię19 przywiózł do mnie jechał tamtędy 15-20 minut wcześniej i psów nie było Zresztą widać, że to nie są psy z lasu Boshe latały po środku drogi i piszczały Wypadły mi wprost pod koła ! Jak wariatka stałam w środku lasu i czekałam na Kaśkę próbując łapać całą piątkę a przynajmniej chroniąc je przed przejeżdżającymi samochodami Ubłagałam pewną Panią, żeby je na swoim podwórku zatrzymała do jutra! RATUJCIE !!!!!!!!!!! Kobieta nie wie w co ma ręce wsadzić Podrzucono jej kilka kociakó, które musi karmić pipetą i dwa dorosłe chore koty. Rozumiem ją że nie może się zająć psami ! Quote
KasiaM Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 witam!!!!!!!!!!!!Właśnie wrociłyśmy z tej akcki! boże ile było roboty i nerwów:(:( Tymczas się nie przedłuży bo kobieta ma już 6KOTÓW i nie ma kasy !!!:( Dzisiaj uratowałyśmy im życie!!! vPOMÓŻCIE!!!!!!!!!!!!!!! :(:(:( Quote
Majaa Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Informacje na temat wieku mogą być nieprecyzyjne Cała ocena odbywała się w świetle latarni ulicznej Ale suka ta to na 99% nie jest ich matka Nie wygląda na sukę która w ogóle miała szczeniaki Quote
andzia69 Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 wiecie co, mnie to się już po prostu nóż w kieszeni otwiera - ja tych wszystkich psorobów zapędziłabym do schronisk do pracy społecznej to by się im odechciało suki mnożyć:angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
KasiaM Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 może to by coś dało:/ ale teraz mamy problem i musimy jakos to rozwiazac!!!!!!!! Quote
Majaa Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 kasia19 napisał(a):może to by coś dało:/ ale teraz mamy problem i musimy jakos to rozwiazac!!!!!!!! Dokładnie TERAZ musimy rozwiązać MEGA PROBLEM!!!!!!!! a zagonić do roboty wszystkich więźniów i znęcających się nad psami to powinno się już dawno! Quote
Majaa Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 RATUJCIE !!!!! MY NAPRAWDĘ NIE MAMY GDZIE ICH TYMCZASOWO CHOCIAŻ UMIEŚCIĆ ! Quote
Majaa Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Ręce opadają ! :placz: A ja jestem dzisiaj spanikowana Nie wiem co mam ze szczeniakami zrobić jutro! Quote
KasiaM Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 kurde Majka gdyby nie Ty te szczeniaki by nie żyły!!!!!!!!:):):) Ale to nie znaczy, że dalej będzie super!:(:(:( Jak zawsze PRZERANE w tym MIESCIE!!!!!!!!!!:(:(:( Quote
irma Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 może jakiś hotel - wpłacę na tydzień pobytu a przez tydzień jest szansa na znależienie jakiegoś tymczasu Quote
Majaa Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 kasia19 napisał(a):kurde Majka gdyby nie Ty te szczeniaki by nie żyły!!!!!!!!:):):) Ale to nie znaczy, że dalej będzie super!:(:(:( Jak zawsze PRZERANE w tym MIESCIE!!!!!!!!!!:(:(:( Pewnie by nie żyły gdyby nie szereg szczęśliwych zbiegów okoliczności Począwszy od tego że jechałam do domu własnie wtedy, bo jechałabym wcześniej, gdyby "moja prawa ręka" w pracy nie zatrzymała mnie do doradztwa w sprawie wyboru sukienki komunijnej dla córeczki, poprzez Waszą nieocenioną pomoc, pomoc taksówkarza i księdza z naszej wsi (w końcu Go poznałam :oops:, może nie wyklnie mnie jednak za wsze czasy :evil_lol: ) no i zgodę Pani, która dała się ubłagać żeby przetrzymała szczeniory do jutra chociaż! Quote
Majaa Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 irma napisał(a):może jakiś hotel - wpłacę na tydzień pobytu a przez tydzień jest szansa na znależienie jakiegoś tymczasu Irma Dzięki Jutro po południu (wcześniej nie dam rady) jak nic do tego czasu się nie rozstrzygnie, to zabiorę psiaki do hotelu Quote
KasiaM Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Dzięki za każdą pomoc, kasa odgrywa bardzo ważna role w tym wszystkim!!!!!!!!!niestety:(:(:( Majka już nie wiem czy Ty masz pecha czy szczęscie :) Quote
Legion23 Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 jest psi hotel w Świętokrzyskim? właśnie szukałem i nie widzę przy okazji zrób Quote
aga =] Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 podnoszę maluszki! racja, przydałyby się zdjęcia Quote
Majaa Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Legion23 napisał(a):jest psi hotel w Świętokrzyskim? właśnie szukałem i nie widzę przy okazji zrób Nie ma albo ja nic o nim nie wiem Ale jest w Wierzbicy 20 km od nas ! A to już mazowieckie Quote
Legion23 Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 a no tak, mazowieckie teraz jest takie wydłużone... bo razem z byłym radomskim ;) Quote
Tigraa Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Dokladniej mowiac w Dabrowce Warszawskiej kolo Wierzbicy-to ten hotelik w ktorym byl juz i od jutra znow będzie Rudi. Quote
pixie Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 nie wiadomo czyje szczescie, a czyje nieszczescie i w ktora strone? wiem nie rozwiazuje to problemu, ale juz zdazylysmy pogadac z maja i dlatego pozwalam sobie na taki niby idiotyczny wpis.. podnoszac watek oczywiscie DT na juz ! od jutra! czy znajdzie sie? najgorsze to te maluchy - ale chyba juz samodzielne? nie musza byc razem? Quote
Majaa Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Okazuje się po oględzinach dzisiejszych, ze to jednak matka ze szczeniakami! Choć nie ma już mleka i wygląda tak jakby szczeniąt nie miała wyjątkowo troskliwie opiekuje się gromadką! Ratujcie DT potrzebne! Quote
aga =] Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 podnoszę maluszki ! i czekam na fotki.......... Quote
Majaa Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Jest ktoś chętny do "obrobienia zdjeć" i ich wstawienia ? Ja nie wyrabiam :placz: Quote
Recommended Posts