Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki pomocy wielu dogomaniaków matka i maluchy mają już domki!!!:)
Mama-sunia jest biszkoptowa, szorstkowłosa. prawdopodobnie nawet nie ma roku. Wzrost: ok do 3/4 kolana.
Wszystkie maluchy to suczki. Dwie czarne i dwie biszkoptowe, a każda ma króciutki białe skatpetki. Mają ok 8-9 tyg.

• Replies 265
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No niestety tak było! Psiaki musiał ktoś wywalić w ciągu najdalej 15 minut od mojego przyjazdu Znajomy taksówkarz, który Kasię19 przywiózł do mnie jechał tamtędy 15-20 minut wcześniej i psów nie było Zresztą widać, że to nie są psy z lasu
Boshe latały po środku drogi i piszczały Wypadły mi wprost pod koła ! Jak wariatka stałam w środku lasu i czekałam na Kaśkę próbując łapać całą piątkę a przynajmniej chroniąc je przed przejeżdżającymi samochodami
Ubłagałam pewną Panią, żeby je na swoim podwórku zatrzymała do jutra!
RATUJCIE !!!!!!!!!!! Kobieta nie wie w co ma ręce wsadzić Podrzucono jej kilka kociakó, które musi karmić pipetą i dwa dorosłe chore koty. Rozumiem ją że nie może się zająć psami !

Posted

witam!!!!!!!!!!!!Właśnie wrociłyśmy z tej akcki! boże ile było roboty i nerwów:(:( Tymczas się nie przedłuży bo kobieta ma już 6KOTÓW i nie ma kasy !!!:( Dzisiaj uratowałyśmy im życie!!! vPOMÓŻCIE!!!!!!!!!!!!!!! :(:(:(

Posted

Informacje na temat wieku mogą być nieprecyzyjne Cała ocena odbywała się w świetle latarni ulicznej Ale suka ta to na 99% nie jest ich matka Nie wygląda na sukę która w ogóle miała szczeniaki

Posted

wiecie co, mnie to się już po prostu nóż w kieszeni otwiera - ja tych wszystkich psorobów zapędziłabym do schronisk do pracy społecznej to by się im odechciało suki mnożyć:angryy::angryy::angryy::angryy:

Posted

kasia19 napisał(a):
może to by coś dało:/ ale teraz mamy problem i musimy jakos to rozwiazac!!!!!!!!

Dokładnie TERAZ musimy rozwiązać MEGA PROBLEM!!!!!!!!
a zagonić do roboty wszystkich więźniów i znęcających się nad psami to powinno się już dawno!

Posted

kurde Majka gdyby nie Ty te szczeniaki by nie żyły!!!!!!!!:):):) Ale to nie znaczy, że dalej będzie super!:(:(:( Jak zawsze PRZERANE w tym MIESCIE!!!!!!!!!!:(:(:(

Posted

kasia19 napisał(a):
kurde Majka gdyby nie Ty te szczeniaki by nie żyły!!!!!!!!:):):) Ale to nie znaczy, że dalej będzie super!:(:(:( Jak zawsze PRZERANE w tym MIESCIE!!!!!!!!!!:(:(:(

Pewnie by nie żyły gdyby nie szereg szczęśliwych zbiegów okoliczności Począwszy od tego że jechałam do domu własnie wtedy, bo jechałabym wcześniej, gdyby "moja prawa ręka" w pracy nie zatrzymała mnie do doradztwa w sprawie wyboru sukienki komunijnej dla córeczki, poprzez Waszą nieocenioną pomoc, pomoc taksówkarza i księdza z naszej wsi (w końcu Go poznałam :oops:, może nie wyklnie mnie jednak za wsze czasy :evil_lol: ) no i zgodę Pani, która dała się ubłagać żeby przetrzymała szczeniory do jutra chociaż!

Posted

irma napisał(a):
może jakiś hotel - wpłacę na tydzień pobytu
a przez tydzień jest szansa na znależienie jakiegoś tymczasu

Irma Dzięki Jutro po południu (wcześniej nie dam rady) jak nic do tego czasu się nie rozstrzygnie, to zabiorę psiaki do hotelu

Posted

nie wiadomo czyje szczescie, a czyje nieszczescie i w ktora strone?

wiem nie rozwiazuje to problemu, ale juz zdazylysmy pogadac z maja i dlatego pozwalam sobie na taki niby idiotyczny wpis..

podnoszac watek oczywiscie
DT na juz ! od jutra! czy znajdzie sie?
najgorsze to te maluchy - ale chyba juz samodzielne? nie musza byc razem?

Posted

Okazuje się po oględzinach dzisiejszych, ze to jednak matka ze szczeniakami! Choć nie ma już mleka i wygląda tak jakby szczeniąt nie miała wyjątkowo troskliwie opiekuje się gromadką!
Ratujcie DT potrzebne!