Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 4 months later...
  • Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam! Ja tam chodzę z moją shitzunią. Bardzo fajne, przyjazne miejsce. Moja zuza bardzo dobrze się tam czuje, nie stresuje się, czasami nie chce ze mną wracać do domu :P
A jak Twoje i Twojego zwierzaka wrażenia?

• 3 weeks later...
  • 8 months later...
Posted

[quote name='Evelynkaa']???????????
III Międzynarodowe Mistrzostwa Polski w Strzyżeniu Psów
MASTERS GROOMING SHOW

GROOMER ROKU 2012 i BEST IN SHOW - w tym roku oba te tytuły przypadły groomerowi ze śląska

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Ja moge polecić fryzjera psiego w Preczowie ( powiat Będzin). Pięknie potrafi zrobić wystawowo bouviery i nowofundlandy. To na medal bo....no bo groomerka posiada sama psy tych ras- utytuowane :)

• 5 months later...
Posted

A ja spytam, czy ktoś tutaj zna na stopie towarzyskiej/dobrze jakiegos groomera ze slaska?
Mam wazna sprawe, mianowicie szukam zatrudnienia, na 3 miesiace, po kursie z urzedu pracy, to niestety warunek by dostac dofinansowanie do kursu. Moze byc na umowe zlecenie. Moge zamiatac nawet, pomagac jak sie da, nawet za wyplate rzedu 100 zł na bilet miesieczny. Prosze o pomoc:c

• 3 weeks later...
Posted

ja mogę polecić jak najbardziej P. Annę Płaneta- Kulesza z Sosnowca , Józefa Piłsudskiego 94 ma swój salonik "Hultaj". Wykonuje kawał dobrej roboty !!

Jeździłam do niej z moim airedalem. Zawsze doprowadzała go do porządku : )