Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 305
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

naprawdę jakbyście go zabaczyły nażywo - to po prostu cudoooooooo, taki kochany, tak piszczy biedny. Po prostu serce boli - on tak chce do ludzi.
A co do suni i czarnego - tutaj obawiam się takie samej rekajci jak w przypadku suczkki i tego czarnego psa od nas z Tarnobrzegu /ta która się oszczneiła pod figurką/. Ten piesk wyje biedny tak, a wczoraj latał jak oszalały - tak szuka tej suni. Tgeo sie obawiam, że jak złapiemy sunię, a czarny zostanie to on biedny oszaleje.

Posted

Hm to może zabezpieczyć najpierw Rudego, bo on najbardziej adopcyjny się wydaje no i najszybciej da się złapać, później czarnuszka a na końcu mame. Ona sama sobie poradzi, ale czarnuch bez niej to pewnie będzie jak piszesz Basia-rozpacz dla niego.

Posted

dzisiaj bylismy u psiaków zawieźć jedzonko - Rudy tak skomlał, że sie powyłam, sunia też sie do mnie tuliła, podeszła do ręki - przytulili się do mnie - wyć się chcęe!!!!! Ten biedny czarny tylko trzyma się z daleka i jego nie możemy tam zostawić - dzisiaj moglismy zapakować do auta i rudego i sunię, ale ten czarny.........

Posted

na oswojenie jest, ale musimy go złapać i umieścić w DT. On jest przyzwyczajony do ludzi tylko, że sie boi. Ale to młodzieniec - on jest z września ubiegłego roku, to jeszcze chłopaczek do wyprostowania. Ten płacz Rudego doprowadza mnie do szału, tak samo jak wycie tego biedaka od nas z miasta /zabrano mu jego towarzyszkę niedoli - został biedak sam - szlag!!/

Posted

To bardzo przykre. W ogóle w takich sytuacjach myślę, ze życie jest przykre. A kto zabrał te pieski z maiasta? Co się z nimi stanie?
Tak. Masz rację Basiu. SZLAG !!!

Posted

Jeśli chodzi o Nukę to ja Ci odpowiem, sunia jest na bezpłatnym domu tymczasowym. No i czeka na domek stały. Jest bezpieczna nic jej nie zagraża a jedyne czego jej trzeba to ogłoszeń, żeby szybciutko znalazła domek. Ja ją na kilku stronach wrzuciłam już, widziałam że Ty także, ale na razie chyba nikt sensowny się nie odezwał.

Dziś co prawda miałam zapytanie o szczeniaki z tej gromadki, odpisałam że została jeszcze pannica no ale czy się odezwą to zobaczymy :)

A o reszcie to Basia napisze jak jest coś nowego;)

• 2 weeks later...
Posted

Tutaj już prawie nikt nie zgląda. Może trzeba zmienić tytuł albo zrobić oddzielny wątek dla tej trójki doorosłych. Ogłoszenia mam aktywne cały czas. Nuce też zrobiłam.Może w weekend zrobie nowe w innych miejscach.

Posted

maja602 wiem, że mało kto zagląda, ale wciąz nowe i nowe psiaki wymagające natychmiastowej pomocy. Zerknij prosze na nasz wątek Fundacyjny - zaraz wstawię zdjęcia z dzisiaj i zobaczysz zdjęcia z wczoraj. MASAKRA TO MAŁO POWIEDZIANE

Posted

Tak wiem, że to klęska urodzaju. Wydaje mi się, że zostawić ich tak nie można. Suczka znowu będzie miała cieczkę i potomstwo a jak się ją odłowi, to nie wiadomo co będzie z psami. Prawdopodonie zginą. Szkoda by było, bo zdrowe, młode i nie do końca dzikie. Ja niestety mogę pomóc tylko finansowo lub robiąc ogłoszenia. Mogę też poprzenosić wątek. Nie mam gdzie ich zabrać.