agusiazet Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Basiu, co ze złapaniem łaciatej mamy maluchów, mogłaby pojechać już na miejsce Dextera!!! Quote
Basia1968 Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 dwie kluseczki - tzn. jasny piesio i czarna sunia spędziły z nami noc. Wczoraj zawiozłam je do bezpłatnego DT. Będą czekać tam na domki. Co do suni - na pewno będa próby jej złapania. Quote
2411magdalenka Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 ale się podziało... parę dni nieobecności i szok.. dobrze, że zabieracie psiaki... !!! a mama szczeniorów jest piękna, myślę że ma szanse na szybki domek :) przykro mi z powodu odejścia Majeczki [*] jesteśmy z Tobą. Quote
agusiazet Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Jutro chyba ma być łapanie piesków, oby się udało! Quote
savahna Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Trochę mnie nie było. Trzymam kciuki za łapanie psiaków.;) Quote
maja602 Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='2411magdalenka']ale się podziało... parę dni nieobecności i szok.. dobrze, że zabieracie psiaki... !!! a mama szczeniorów jest piękna, myślę że ma szanse na szybki domek :) przykro mi z powodu odejścia Majeczki [*] jesteśmy z Tobą.[/QUOTE] Wszystkie trzy są bardzo ładne. Jak będą zadbane, to jeszcze zyskają na urodzie. Myslę, że wszystkie mają szansę na dom. Są zdrowe, młode i ładne. Myślę pozytywnie i mam nadzieję , że wszystko zakończy się dobrze. Martwię się tylko tą małą sunią, która zginęła. Mam nzdzieję, że ktoś ją zabrał i dał dom. Quote
savahna Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Napisała do mnie Pani zainteresowana pieskiem z pierwszego zdjęcia w moim ogłoszeniu(zaraz sobie lukne który to). Pytała czy piesek nadal jest do adopcji. Napisałam jej,zeby skontaktowała się z Wami(namiary podane), ale ona odpisała ze dzwoniła już kilka razy i nie moze się dodzwonic.... Wyślę Basi na pw namiary do kobitki. Chyba o tego chodzi.... Ale jak go nie ma to moze innego proponowac. Basia mam nadzieje,ze pw doszło, bo coś moi dogo szaleje.....:roll: Quote
agusiazet Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Dostałam wiadomość od Basi, że suki niestety nie udało się złapać:( Quote
savahna Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 To ja jeszcze dopytam; Z tych z rudery czarna suczka a z tych od suni co nie żyje, dwa psiaki zostały?:roll: Quote
Basia1968 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Byliśmy w piątek. Psiaczki przeniosły się w bardzo bezpieczne miejsce. Trzeba sie tam przedzierać przez haszcze, ale to dobrze. Zostawilismy mnóstwo jedzenia. Mają dach nad głową - to bardzo inteligentne psiaki. Nie wiem jak to będzie z łapaniem, po prostu nie wiem. Musimy na sedalin je złapać. I to jest problem. Bo Rudy zjada wszystko pierwszy - jest najbardziej ufny. Czarny spiernicza na bezpieczną odległość. Sunia trzyma się także na odległość. Quote
savahna Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 To najpierw chycicie Rudego. A jak go będziecie miały to nastepnym razem może łatwiej z tamta parka będzie....:roll: Quote
Paulina_mickey Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 Witam, tak jak obiecałam przesyłam zdjęcia Ciapusia. Ma się dobrze, apetyt przeogromny, charakterek straszny hehehe i terroryzuje swojego dużego przyjaciela. Pozdrawiam Kasia Quote
Paulina_mickey Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 Nie wiem dlaczego mi przekręciło te zdjęcia-jak zgrywam na photobucketa to jest ok, a jak wlejam tutaj to juz nie :( Quote
savahna Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Mega słodziak. Dobrze,ze ma znacznik na ogonku, widac gościa z daleka....;) Kumpli tez ma fajnych. Quote
agusiazet Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='Basia1968']Byliśmy w piątek. Psiaczki przeniosły się w bardzo bezpieczne miejsce. Trzeba sie tam przedzierać przez haszcze, ale to dobrze. Zostawilismy mnóstwo jedzenia. Mają dach nad głową - to bardzo inteligentne psiaki. Nie wiem jak to będzie z łapaniem, po prostu nie wiem. Musimy na sedalin je złapać. I to jest problem. Bo Rudy zjada wszystko pierwszy - jest najbardziej ufny. Czarny spiernicza na bezpieczną odległość. Sunia trzyma się także na odległość.[/QUOTE] Nie wiem, co poradzić, moje doświadczenia z łapania psów są marne, złapałam tylko Agusia po oswojeniu, inne tak z marszu nigdy nie dały się złapać:( Może faktycznie złapać Rudego - macie miejsce dla niego? Quote
Basia1968 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 nie ma Agniesiu - kompletnie nic. A na dodatek jst u nas sunia z dorosłym psem i czterema maluchami pod figurką świętą. W środku miasta!! Quote
Basia1968 Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Byliśmy u trzech psiaków - zawieźliśmy jedzenie. Psiaków nie ma. Może polują gdzieś. Zostawilismy mnóstwo żarełka. Tyle na dzisiaj można było zrobić. Quote
kaskadaffik Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Kuźwa i wszystkie "władze" ręce umywają i w doopie mają problem, nadzieja, ze wpadną pod auta pewnie ich cieszy... Quote
savahna Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Właśnie, właśnie gdyby mieli inne nastawienie i odrobinę wrażliwości.....gdyby chociaż nie utrudniali, gdyby szli na reke tym co chcą pomóc, byłoby o niebo lepiej.:roll: Żałosne i tyle.....:cool3::cool3::cool3: Quote
Basia1968 Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 dzisiaj były wszystkie trzy - Rudy aż płakał ze szczęścia:-( - on tak chce do ludzi.:placz::placz: Quote
Recommended Posts