Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 305
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dwie kluseczki - tzn. jasny piesio i czarna sunia spędziły z nami noc. Wczoraj zawiozłam je do bezpłatnego DT. Będą czekać tam na domki.
Co do suni - na pewno będa próby jej złapania.

Posted

ale się podziało... parę dni nieobecności i szok..
dobrze, że zabieracie psiaki... !!!

a mama szczeniorów jest piękna, myślę że ma szanse na szybki domek :)

przykro mi z powodu odejścia Majeczki
[*] jesteśmy z Tobą.

Posted

[quote name='2411magdalenka']ale się podziało... parę dni nieobecności i szok..
dobrze, że zabieracie psiaki... !!!

a mama szczeniorów jest piękna, myślę że ma szanse na szybki domek :)

przykro mi z powodu odejścia Majeczki
[*] jesteśmy z Tobą.[/QUOTE]

Wszystkie trzy są bardzo ładne. Jak będą zadbane, to jeszcze zyskają na urodzie. Myslę, że wszystkie mają szansę na dom. Są zdrowe, młode i ładne. Myślę pozytywnie i mam nadzieję , że wszystko zakończy się dobrze. Martwię się tylko tą małą sunią, która zginęła. Mam nzdzieję, że ktoś ją zabrał i dał dom.

Posted

Napisała do mnie Pani zainteresowana pieskiem z pierwszego zdjęcia w moim ogłoszeniu(zaraz sobie lukne który to). Pytała czy piesek nadal jest do adopcji. Napisałam jej,zeby skontaktowała się z Wami(namiary podane), ale ona odpisała ze dzwoniła już kilka razy i nie moze się dodzwonic....
Wyślę Basi na pw namiary do kobitki.

Chyba o tego chodzi....
Ale jak go nie ma to moze innego proponowac.
Basia mam nadzieje,ze pw doszło, bo coś moi dogo szaleje.....:roll:

Posted

Byliśmy w piątek. Psiaczki przeniosły się w bardzo bezpieczne miejsce. Trzeba sie tam przedzierać przez haszcze, ale to dobrze. Zostawilismy mnóstwo jedzenia. Mają dach nad głową - to bardzo inteligentne psiaki. Nie wiem jak to będzie z łapaniem, po prostu nie wiem. Musimy na sedalin je złapać. I to jest problem. Bo Rudy zjada wszystko pierwszy - jest najbardziej ufny. Czarny spiernicza na bezpieczną odległość. Sunia trzyma się także na odległość.

Posted

[quote name='Basia1968']Byliśmy w piątek. Psiaczki przeniosły się w bardzo bezpieczne miejsce. Trzeba sie tam przedzierać przez haszcze, ale to dobrze. Zostawilismy mnóstwo jedzenia. Mają dach nad głową - to bardzo inteligentne psiaki. Nie wiem jak to będzie z łapaniem, po prostu nie wiem. Musimy na sedalin je złapać. I to jest problem. Bo Rudy zjada wszystko pierwszy - jest najbardziej ufny. Czarny spiernicza na bezpieczną odległość. Sunia trzyma się także na odległość.[/QUOTE]

Nie wiem, co poradzić, moje doświadczenia z łapania psów są marne, złapałam tylko Agusia po oswojeniu, inne tak z marszu nigdy nie dały się złapać:( Może faktycznie złapać Rudego - macie miejsce dla niego?

Posted

Właśnie, właśnie gdyby mieli inne nastawienie i odrobinę wrażliwości.....gdyby chociaż nie utrudniali, gdyby szli na reke tym co chcą pomóc, byłoby o niebo lepiej.:roll:
Żałosne i tyle.....:cool3::cool3::cool3: