Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A to jest psiak, który tez tam koczuje. O dziwo wczoraj nie ruszał sie spod krzaczka, nie uciekał chyba wie, że jedzonko mu wozimy - jest piękny. Czarny niestety ucieka.
jesli ktos może przerobić w programie infarview na prosto zdjęcie top proszę - bo ja tutaj nie mogę, mam ograniczone dostępy do wszystkiego praktycznie

• Replies 305
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdjęcia maluszków - na razie wstawiam link do albumu - zaraz postaram się opisac który jest który

https://picasaweb.google.com/104801708904367797654/MaluszkiZeStodoY?authkey=Gv1sRgCP_X25jzkNjllQE#

1. czekoladowy piesek

2. Piesek czarny z białą kreską na czole i piesek jaśniutki z białymi skarpetkami

3. dwie suczki /w głębi/ - jedna jasna czekolada druga kolorowa/

4. Sunia czarna z białą bródeczką

Więc jest tak:
1) piesek czekoladowy
2) piesek jasny z białymi skarpetkami
3) piesek czarny ze strzałką na pysiu
4) piesek czarny najmniejszy
5) suczka jasno czekoladowa
6) suczka beżowo biało szara
7) suczka czarna z biała bródką
8) suczka czarna

Posted

wczoraj byliśmy - kupiłam 10 puszek karmy, mleko, paszteciki dla maluchów miałam jeszcze.
Psiaczki były samiutkie - nie było żadnego dużego ani suni ani tamtych dwóch chłopaków.
Dzisiaj była koleżanka - maluchy były same - suni ani psów dorosłych także nie było - ale karma była naruszona.
Jutro jedziemy my, zobaczymy.
Będzie problem ze złapaniem suni - tak czuję
jest oferta tymczasu pod Warszawą
oto treść meila
jedynie jak mogę pomóc to prowizoryczna buda koce i ogrodzona
działka
500 metrów od mojego domu gdzie codziennie bym była u suni i maluchów.
niestety mieszkam pod warszawa, mając swoje stado zwierzaków suni nie
moge wziasc na swoja posesje ale na druga ogrodzona działkę tak. Jesli
chodzi o kwestie karmy i lek.to koszty musiałby ktos pokryc. Tymczas
oferowałabym tylko do 20 lipca bo potem wyjezdzam. bezpieczne miejsce i
koce oraz codzienny kontakt ze mną mogę stadku zaoferowac

Posted

nie zdecydowałam - bo nie jestem w stanie uciągnąć finansowo kolejnych psiaków -musiałabym zapewnić płynność finansową jeśli chodzi o karmę, szczepienia itd. itp. - na razie jeździmy dokarmiamy - mamy trzech chętnych.

Posted

Ja też maluszki ogłaszałam, magiczne słowa "jak labrador" przyciągają sporo osób, ale niekoniecznie tych w porządku :roll:

Każdy tylko widzi słowa "ZA DARMO" a reszte tekstu mam wrażenie, że czyta mało kto...

Posted

byliśmy u maluszków dzisiaj. Niesmaowicie słodkie psiaczki. Dzisiaj wymiziałam już sunieczkę, podchodzi biedulka już, wygląda strasznie. Także rudziaske to niesamowity przytulak, kochany psiak. Tylko czarny trzyma się na dystans, ale dzisiaj juz nie uciekał na nasz widok, tylko stał w bezpiecznej odległości.
Kupiłam dzisiaj 8 puszeczek dla juniorków darling, żołądki drobiowe dla dorosłych psiaków, gryzaczki dla maluchów. Dorosłe psiaki dostały gotowane jedzenie, puchy mięsne, kasze z mięskiem, czystą wodę.