Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam. Czytając to aż łzy mi się zakręciły:( ehh biedna psina tyle musi cierpieć. Ale dobrze,że teraz ma pomoc chociaż..
Chciałabym psiaka banerek wstawić lecz gdy naciskam prawym na banerek kopiuję adres odnośnika potem wklejam jako adres url i wciskaj wgraj wyskakuje mi błąd "invalid file" pomożecie ? Oczywiście roześlę wątek.. a jak piesiu będzie zdrowy i państwo zgodzą się oddać psinkę wtedy pomogę przy ogłoszeniach :)

• Replies 155
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pani Tereso niestety bywa, że ludzie zarażają sie psim nużeńcem. Moja wetka niestety jest tego przykładem. Ja nacierając amitrazą zakłądałm rękawice ale pozostałe czynnośći w tym głąski i kochanie robiłam bez.
Temido czy właściele wiedzą, że psa trzeba kąpać co 2 dzień? Wydziela masę łoju i trzeba skórę oczyszczać z niego i z martwego naskórka i odblokowywać pory.

Posted

Tak Seciu, wiedzą. Wczoraj była pierwsza kąpiel. Są bardzo przejęci. ZResztą sam fakt, że i wet i my będziemy ,,obserwować'' efekty dodatkowo ich dopinguje.

Posted

to bardzo się cieszę bo widok psa jest wstrząsający a wiem, że kilka kąpieli i pies będzie jak nowy oczywiście będzie jeszcze długo łysy ale jakość życia i jego komfort będą znacznie lepsze. No i swędzenie zniknie

Posted

Obroże Preventic zawsze kupowałam u tego Allegrowicza http://allegro.pl/preventic-virbac-obroza-z-amitraza-z-francji-i1624988716.html

Co jakiś czas wystawia kolejne. 100% oryginalne.

Obroże pomogą na rany na pysku. Muszą być założone dosyć ciasno. Koniecznie należy je zmieniać co miesiąc. Ale uwaga, jest tak, że na początku stan może się nawet pogorszyć. Mój weterynarz tłumaczył mi, że martwy nużeniec jest wydalany poprzez stany ropne.

Posted

Witam tego pięknego Haszczaka! Mam nadzieję, że szybciutko wyzdrowieje, i stanie się naprawdę pięknym psiakiem. Bardzo się cieszę, że nie musimy do stamtąd zabierać, że właściciele się nim interesują. To dobry znak :)

Posted

Dobrze,że właściciele pomagają przy piesku,ale czy on u nich będzie szczęśliwy?wybiegany?dobrze odżywiony?Może lepiej by było,gdyby trafił po wyleczeniu do nowego domku.

Posted

ale ale chyba była gdzieś wzmianka, że Państwo mają inne psy. Jeżeli tak to mogą też mieć zmiany związane z nużeńcem. Czy były monitorowane?

Posted

Tak Seciu, mają jeszcze dwa. Jeden całkiem czysty, drugi staruszek coś się zaczyna dziać. Oczywiście doktor to oglądał i zastosował jakieś środki.
Zaraz do niego pojadę to wszystko się dowiem.

Posted

Wstawiam pierwszą fakturkę wraz z opisanymi lekami.

Leczenie jest na dobrej drodze, doktor jeździł do Nero cały tydzień, pracuje nad ranami.

Posted

[quote name='Temida']Kochani nie ma co deliberować. Musimy zrobić zrzutkę na leczenie, bo tak jak mówię sami nie podołamy.
Bardzo WAS proszę o WSZELKĄ POMOC.
Zwłaszcza w rozsyłaniu wątku, robieniu bazarków, robieniu wydarzeń na FB.

Jutro mój wet oszacuje mi koszty i profil leczenia.

[FONT=Comic Sans MS]Łódzkie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami
ul. Piotrkowska 117
90-430 Łódź
[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]KONTO: 18 1090 2705 0000 0001 1606 1967[/FONT][FONT=Comic Sans MS]
z dopiskiem: NA LECZENIE HUSKIEGO[/FONT]

pomózmy pomózmy