kaszanka Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Słuchajcie dzisiaj byłam w Consusie - suczka już po zabiegu. :) Jej schronienie nie jest pod barakiem, a w magazynie - ma tam specjalne miejsce z miskami i szmaty na których śpi oraz zawsze dach i ściany chroniące od deszczu i wiatru. Jest regularnie karmiona przez chłopaków magazynierów i innych pracowników - pod barakiem ma tylko swoją kryjówkę. Więc chyba wszystko dobrze w tej sprawie :) Quote
tłamsik Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Mój tato często bywa w Consusie, mówił, że sunia chodzi w fartuszku ;) Opowiadał, że często ją obserwował.. Mała ma rzeczywiście kryjówkę pod barakiem, z którego z przyczajki atakuje ludzi.. oczywiście tylko tych, którzy jej się nie spodobają.. :lol: podobno nawet jednego faceta ugryzła Quote
dreag Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 kaszanka napisał(a):Słuchajcie dzisiaj byłam w Consusie - suczka już po zabiegu. :) Jej schronienie nie jest pod barakiem, a w magazynie - ma tam specjalne miejsce z miskami i szmaty na których śpi oraz zawsze dach i ściany chroniące od deszczu i wiatru. Jest regularnie karmiona przez chłopaków magazynierów i innych pracowników - pod barakiem ma tylko swoją kryjówkę. Więc chyba wszystko dobrze w tej sprawie :) Yahoo, świetnie, niech się jej tam dobrze wiedzie:) tłamsik napisał(a):. Mała ma rzeczywiście kryjówkę pod barakiem, z którego z przyczajki atakuje ludzi.. oczywiście tylko tych, którzy jej się nie spodobają.. :lol: podobno nawet jednego faceta ugryzła Znaczy ja grzeczna jestem, bo ze mna się zakumplowała:) Oby nikt się do tej jej "wyskoków" nie przyczepił. Quote
tłamsik Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 podobno ten facet, którego ugryzła awanturował się i chciał wezwać SM, nie wiem kto i jak go udobruchał. Tato słyszałam o tym od chłopaków z magazynu Quote
Guest monia3a Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Trzeba ją choć zaszczepić przeciw wściekliźnie. Quote
jaanna019 Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Może nie doczytałam, ale co ze szczeniakami? Quote
kaszanka Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Ania, powiem tak - tak ucieszyła mnie informacja że suczka po zabiegu i ma schronienie, że zapomniałam o szczylki zapytać - przyxznaję się bez bicia wyleciało mi z głowy, jak coś to może tłamsik coś sie dowie, albo ja kolejnym razem. Tłamsik wiesz coś? Quote
jaanna019 Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 A one przypadkiem nie były takie żółtawe z ciemnymi maskami szt.2? Quote
kaszanka Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Powiem szczerze, że nie mam zielonego pojęcia. Quote
tłamsik Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 kaszanka napisał(a):Ania, powiem tak - tak ucieszyła mnie informacja że suczka po zabiegu i ma schronienie, że zapomniałam o szczylki zapytać - przyxznaję się bez bicia wyleciało mi z głowy, jak coś to może tłamsik coś sie dowie, albo ja kolejnym razem. Tłamsik wiesz coś? Poproszę taty, żeby popytał chłopaków z magazynu o szczeniaki.. Powinien być w tygodniu w Consusie Quote
gawronka Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 ja widziałam jednego żółto -rudego z czarnym pyszczkiem Quote
jaanna019 Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 A bo od jakiegoś czasu dwa takie biegają po Krywlanach, przerażone, uciekają od ludzi, może to od niej? Quote
Recommended Posts