Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Słuchajcie dzisiaj byłam w Consusie - suczka już po zabiegu. :)

Jej schronienie nie jest pod barakiem, a w magazynie - ma tam specjalne miejsce z miskami i szmaty na których śpi oraz zawsze dach i ściany chroniące od deszczu i wiatru. Jest regularnie karmiona przez chłopaków magazynierów i innych pracowników - pod barakiem ma tylko swoją kryjówkę. Więc chyba wszystko dobrze w tej sprawie :)

Posted

Mój tato często bywa w Consusie, mówił, że sunia chodzi w fartuszku ;) Opowiadał, że często ją obserwował.. Mała ma rzeczywiście kryjówkę pod barakiem, z którego z przyczajki atakuje ludzi.. oczywiście tylko tych, którzy jej się nie spodobają.. :lol: podobno nawet jednego faceta ugryzła

Posted

kaszanka napisał(a):
Słuchajcie dzisiaj byłam w Consusie - suczka już po zabiegu. :)

Jej schronienie nie jest pod barakiem, a w magazynie - ma tam specjalne miejsce z miskami i szmaty na których śpi oraz zawsze dach i ściany chroniące od deszczu i wiatru. Jest regularnie karmiona przez chłopaków magazynierów i innych pracowników - pod barakiem ma tylko swoją kryjówkę. Więc chyba wszystko dobrze w tej sprawie :)

Yahoo, świetnie, niech się jej tam dobrze wiedzie:)
tłamsik napisał(a):
. Mała ma rzeczywiście kryjówkę pod barakiem, z którego z przyczajki atakuje ludzi.. oczywiście tylko tych, którzy jej się nie spodobają.. :lol: podobno nawet jednego faceta ugryzła

Znaczy ja grzeczna jestem, bo ze mna się zakumplowała:)
Oby nikt się do tej jej "wyskoków" nie przyczepił.

Guest monia3a
Posted

Trzeba ją choć zaszczepić przeciw wściekliźnie.

Posted

Ania, powiem tak - tak ucieszyła mnie informacja że suczka po zabiegu i ma schronienie, że zapomniałam o szczylki zapytać - przyxznaję się bez bicia wyleciało mi z głowy, jak coś to może tłamsik coś sie dowie, albo ja kolejnym razem. Tłamsik wiesz coś?

Posted

kaszanka napisał(a):
Ania, powiem tak - tak ucieszyła mnie informacja że suczka po zabiegu i ma schronienie, że zapomniałam o szczylki zapytać - przyxznaję się bez bicia wyleciało mi z głowy, jak coś to może tłamsik coś sie dowie, albo ja kolejnym razem. Tłamsik wiesz coś?

Poproszę taty, żeby popytał chłopaków z magazynu o szczeniaki.. Powinien być w tygodniu w Consusie