anetek100 Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 [FONT=Comic Sans MS]CZARNA[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Zakładam wątek dla suni, która przebywa w schronisku [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]w Szczytnie. [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]To średniej wielkości pies. [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Jest przesympatyczna. [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Młoda, wysterylizowana. [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Dogaduje się z psami, z suniami z tego co wiem chyba też. [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Bardzo wesoła, energiczna, silna. [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Na widok człowieka podbiega i żywiołowo macha ogonkiem.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Została znaleziona przez Mamę wolontariuszki. [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Była dokarmiana, jednak nikt jej nie szukał, została pewnie porzucona i odtrącona jak rzecz.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]kontakt:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]693 960 672 ("MARCHEWA" z dogo)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]696 679 286 (ja na wszelki wypadek)[/FONT] Quote
anetek100 Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 ................................................... Quote
anetek100 Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 zainteresowała się jedna osoba Czarną, wysłałam fotki napisałam jakie warunki tzreba spełnić i poprosiła mnie ta osoba o sprawdzenie czy lubi kotki;) Quote
anetek100 Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 właśnie napsiałam pw o to do Ania_i_kropka,czy dałoby rade sprawdzić sunie a kotki...i czy w ogóle Ona tam jeszcze jest Quote
Anula Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Ale ona śliczna,oczywiście z mojego punktu widzenia,ponieważ ja kocham kudłacze - oby nie była obcięta bo zmieni radykalnie wygląd - no i nie będzie kudłaczem. Quote
anetek100 Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 Ona ma taką sierść moim zdaniem jak york, jakby włos.. o losie ale porównałam....taka bardzo delikatna, nie za szorstka nie za miękka..nie umiem okreslić..sierśc jej się na razie nie filcuje na szczęście..sunieczka cudna:) Quote
magenka1 Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 chciałabym ją poznać może byśmy się wybrały na kortowe tylko te godziny mi nie pasują Quote
anetek100 Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 a widzisz skleroza nie zapytałam hehehe czarna w dt jest, ale czy ma dom jeszcze nie wiem, zaraz zapytam:) Quote
Recommended Posts