Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja zaobserwowałam ze po stosowaniu odżywki na włosy na nogach jak i na firankę kulki w dużo mneijszym stopniu czepiają się jego włosów,moze to przez to ze włos jest bardziej tlusty i to sie nie czepia. A kto wie co by było :D

Posted

nie kłócić się! :shake: ja pewnie Lenie kupię jakieś ubranko, ale czy będę je stosować to nie wiem ;)

Posted

Nie kłócimy spokojnie:p ja za bluzę przepłaciłam bo kosztowała około 60zł (w kakadu) ale głównie to pewnie za firmę "Grande Finale" mamy różową tą co widziałaś w galerii z napisem angel ale bardzo podoba mi ise jeszcze taka czarna z napisem FBI

Posted

do zimy jeszcze daleko (na szczęście), więc mam czas żeby się zastanowić :D Idę chyba zaraz na jakiś spacer z Leniuchem, bo taka ładna pogoda, że szkoda w domu siedzieć :) Na końcu ulicy mam rzekę, może wezmę kocyk i się troszkę poopalamy :D

Posted

ja oczywiście,że zartuję. Bron boże nie mam nic do ubierania a nawet czasem to zimowe popieram :) OOOO spędzenie czasu nad wodą w taki upał to marzenie. Niestety koło mnie nic takiego nie ma :( Miłego spacerku !

Posted

Nie martw się Domi;) może kiedyś zaproszę Cie do nas i pójdziemy sobie nad rzekę Świder ;) albo nad mały zbiornik wodny "Morskie Oko" ale tam to brudno :eviltong:
także miłego spacerku;)

Posted

My właśnie wróciłyśmy na obiad, bo Lenka była już głodna i dalej idziemy na dworek.
Podusie dostałam na urodzinki, mam jeszcze kubek ze zdjęciem Lenki :)

Posted

Oberwanie chmury zmusiło nas do powrotu do domu :angryy: Ale za to zdążyłam zrobić kilka zdjęć :) Dzisiaj Lena miała pierwsze podejście do pływania :D Rzucałam jej zabawkę do basenu, a ona po nią wskakiwała i wyciągała :lol: Cieszę się, że nie boi się wody:multi: (co dziwne, bo ona wszystkiego się boi, póki co:placz:)

To z wczoraj jak kładłyśmy się spać.

Fikasz?! :mad:

Aaaa, zjem cię! Szkoda, że nie widać na nim niekompletnego uzębienia Leny, bo wygląda śmiesznie :evil_lol:

A tutaj Lena powraca do korzeni rasy :eviltong:

Tutaj zabawa w basenie. Niestety nie mam zdjęcia na którym jest w basenie, ale jutro spróbuję takie zrobić :)

Posted

Tutaj kociaki mojej cioci. Jeżeli ktoś chciałby przygarnąć, proszę pisać. Chętnie oddamy :) Są 3 rude i 2 kolorowe :loveu: Maluchy można zabrać za około 2 - 3 tygodnie :) Jeden rudy zostaje u cioci. Jak szkraby podrosną, to Lenia będzie miała towarzystwo do zabawy :multi:
Zdjęcia słabej jakości ;/

Guest papillonek
Posted

Justyna robi takie banerki to jest sygnatura :)
Westie-justa
nie mogę znaleźć żadnych fajnych kompletów ,a jak są to drogie,więc muszę poczekać :) Jedynie w karusku,ale nie wiadomo jak to wygląda w realu ')

Posted

papillonek napisał(a):

nie mogę znaleźć żadnych fajnych kompletów ,a jak są to drogie,więc muszę poczekać :) Jedynie w karusku,ale nie wiadomo jak to wygląda w realu ')

no tak... ja akurat rzadko robię zakupy w inter. ale w zoologu można znaleźć tanie szeleczki np: firmy Chaba czy Hilton a Sonia ma mały rozmiar zakładam ze 1/2 a ie są one drogie, nie wiem też czy interesują Cie jakies ładne wzorki czy jednolite;)?

Guest papillonek
Posted

Nie wiem mogą byc i wzorki,ale bez przesady jakieś meksyki XD

Guest papillonek
Posted

Właśnie o to chodzi ,ze tego jest pełno,ale mi nic nie pasuje :eviltong:
Na wieszaku jako tako wygląda,ale mi się podoba co innego ,niż to co jest ładne na Soni :diabloti: