Yuveza Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 no ale śniegowe kule będą... i co bedziemy sie kłócić?:eviltong: Quote
Pieseczkowo Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Ja zaobserwowałam ze po stosowaniu odżywki na włosy na nogach jak i na firankę kulki w dużo mneijszym stopniu czepiają się jego włosów,moze to przez to ze włos jest bardziej tlusty i to sie nie czepia. A kto wie co by było :D Quote
Yuveza Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 no nie wiem ale moim zdaniem kombinezon (przynajmniej dla nas) jest przydatny a Dotce nie pzreszkadza Quote
A&L Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 nie kłócić się! :shake: ja pewnie Lenie kupię jakieś ubranko, ale czy będę je stosować to nie wiem ;) Quote
Yuveza Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Nie kłócimy spokojnie:p ja za bluzę przepłaciłam bo kosztowała około 60zł (w kakadu) ale głównie to pewnie za firmę "Grande Finale" mamy różową tą co widziałaś w galerii z napisem angel ale bardzo podoba mi ise jeszcze taka czarna z napisem FBI Quote
A&L Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 Dominiko ja jeszcze nie powiedziałam, że będę Lenę ubierać :lol: Quote
Yuveza Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Na zimę to kombinezon rochę z konieczności bo on jej nie przeszkadza, a ile pomaga, kulek nie maxD Quote
A&L Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 do zimy jeszcze daleko (na szczęście), więc mam czas żeby się zastanowić :D Idę chyba zaraz na jakiś spacer z Leniuchem, bo taka ładna pogoda, że szkoda w domu siedzieć :) Na końcu ulicy mam rzekę, może wezmę kocyk i się troszkę poopalamy :D Quote
Pieseczkowo Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 ja oczywiście,że zartuję. Bron boże nie mam nic do ubierania a nawet czasem to zimowe popieram :) OOOO spędzenie czasu nad wodą w taki upał to marzenie. Niestety koło mnie nic takiego nie ma :( Miłego spacerku ! Quote
Yuveza Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Nie martw się Domi;) może kiedyś zaproszę Cie do nas i pójdziemy sobie nad rzekę Świder ;) albo nad mały zbiornik wodny "Morskie Oko" ale tam to brudno :eviltong: także miłego spacerku;) Quote
Misia&Ruby Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 A więc witam ;) Śliczna dziewczynka :loveu: Westiki to jedna z nielicznych ras małych psów, które lubię (mają fajne charakterki) :) http://imageshack.us/m/812/6324/14032011123.jpg - macie śliczną podusię :) Pozdrawiam! Quote
A&L Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 My właśnie wróciłyśmy na obiad, bo Lenka była już głodna i dalej idziemy na dworek. Podusie dostałam na urodzinki, mam jeszcze kubek ze zdjęciem Lenki :) Quote
A&L Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 Oberwanie chmury zmusiło nas do powrotu do domu :angryy: Ale za to zdążyłam zrobić kilka zdjęć :) Dzisiaj Lena miała pierwsze podejście do pływania :D Rzucałam jej zabawkę do basenu, a ona po nią wskakiwała i wyciągała :lol: Cieszę się, że nie boi się wody:multi: (co dziwne, bo ona wszystkiego się boi, póki co:placz:) To z wczoraj jak kładłyśmy się spać. Fikasz?! :mad: Aaaa, zjem cię! Szkoda, że nie widać na nim niekompletnego uzębienia Leny, bo wygląda śmiesznie :evil_lol: A tutaj Lena powraca do korzeni rasy :eviltong: Tutaj zabawa w basenie. Niestety nie mam zdjęcia na którym jest w basenie, ale jutro spróbuję takie zrobić :) Quote
A&L Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 Tutaj kociaki mojej cioci. Jeżeli ktoś chciałby przygarnąć, proszę pisać. Chętnie oddamy :) Są 3 rude i 2 kolorowe :loveu: Maluchy można zabrać za około 2 - 3 tygodnie :) Jeden rudy zostaje u cioci. Jak szkraby podrosną, to Lenia będzie miała towarzystwo do zabawy :multi: Zdjęcia słabej jakości ;/ Quote
Guest papillonek Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Justyna robi takie banerki to jest sygnatura :) Westie-justa nie mogę znaleźć żadnych fajnych kompletów ,a jak są to drogie,więc muszę poczekać :) Jedynie w karusku,ale nie wiadomo jak to wygląda w realu ') Quote
Yuveza Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 papillonek napisał(a): nie mogę znaleźć żadnych fajnych kompletów ,a jak są to drogie,więc muszę poczekać :) Jedynie w karusku,ale nie wiadomo jak to wygląda w realu ') no tak... ja akurat rzadko robię zakupy w inter. ale w zoologu można znaleźć tanie szeleczki np: firmy Chaba czy Hilton a Sonia ma mały rozmiar zakładam ze 1/2 a ie są one drogie, nie wiem też czy interesują Cie jakies ładne wzorki czy jednolite;)? Quote
Guest papillonek Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Nie wiem mogą byc i wzorki,ale bez przesady jakieś meksyki XD Quote
Yuveza Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 łapki kostki, kwiatki jakies standardowe wzorki... w jakimś waszym okolicznym zoologu nie ma? Quote
Guest papillonek Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Właśnie o to chodzi ,ze tego jest pełno,ale mi nic nie pasuje :eviltong: Na wieszaku jako tako wygląda,ale mi się podoba co innego ,niż to co jest ładne na Soni :diabloti: Quote
Recommended Posts