Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 128
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='DiaMall']Bols już u nas :). Generalnie nie wie co ze sobą zrobić, chodzi z kąta w kąt i widać, że go boli po kastracji. Myślę, że na dniach się do nas przyzwyczai :).
http://imageshack.us/photo/my-images/171/asagp.jpg/
pamiętajcie, że bardzo dużo psów ginie zaraz po adopcji(tak ok 2-4 tyg po adopcji) gdy właściciele myślą że już się przyzwyczaił a pies już czuje się w miarę pewnie. najlepiej kupić 15 m linkę i na niej go wyprowadzać a także uczyć psa przychodzenia zawsze na zawołanie. kupcie mu adresówkę na wszelki wypadek niech zawsze ma ją przy obroże.

mam nadzieję, że to wszystko wiecie, ja tak tylko dla swojego spokoju przypominam ;) szkoda by było gdyby znów coś złego się temu wspaniałemu psu przytrafiło.
bols nie dość że znalazł się w nowej sytuacji to jeszcze przez kilka dni będzie po kastracji obolały dlatego jest taki zdezorientowany. najlepszy będzie teraz spokój. pilnujcie by rany nie lizał.

Posted

przeklejam:

"Anioł nad aniołami, dzisiaj porobimy zdjęcia i prześlę na maila.
Szybciutko jak dla mnie się zaaklimatyzował, w czwartek i piątek jeszcze był z lekka niemrawy ale sobota i wczoraj rewelacja.
Kocha jeść dobre rzeczy które Madzia mu gotuje, rana się ładnie goi, na spacerkach kochany no i uwielbia być miziany, bardzo nas zaskoczyła sytuacja jak informuje że chce iść na spacerek, staje przy drzwiach wyjściowych i szczeka merdając ogonem.
Jest naprawdę bardzo mądry i szybko bez oporów się uczy, jeszcze go nie kąpaliśmy ze względu na ranę, ale myślę że pod koniec tego tygodnia już będziemy mogli. Ślini się jak wieloryb ale już też jest nauczony, że ładnie siada i czeka jak książę az mu się pyszczek wytrze."

WĄTEK DO ZAMKNIECIA

Posted

[quote name='Dragątko']
WĄTEK DO ZAMKNIECIA
happy endów się nie zamyka. można co jakiś czAS wkleić tu informacje lub zdjęcia. czasem taki wątek zamienia się w fotogalerię jeśli właściciele mają ochotę dzielić się swoim szczęściem ;)

• 2 weeks later...
Posted

co jakiś czas dostaje zdjęcia Bolsa od p.Magdy na komórke :]

wiadomość z 30.08. "Bols z bólem serca mojego oczywiście został pierwszy raz na 2 godziny sam w domu, powiem szczerze że się obawiałam, że będzie szczekał nabrudzi albo nie wiem co, a tu miła niespodzianka misio tak sapał że nawet nie usłyszał jak weszliśmy do domu, dopiero jak go zawołaliśmy to z ospałym mega mozole wstał merdnął ogonem liznoł oślinił i wskazał na drzwi wyjściowe że teraz to on chce wyjść za każdym razem i co-dzień ten cudak nas zadziwia - pozytywnie"

Posted

a faktycznie to moszna! słońce tak pada, że penis prawie nie jest widocznyna pierwszy rzut oka (myślałam, że to tak mocno napuchł penis, bo ta moszna jakoś bardziej na brzuchu niż z tyłu) . a moszna napuchnięta mocno jak na ten moment, powinno być już ładnie zagojone bo dość długo już minęło od zabiegu. może tam się jakiś stan zapalny wdał?

Posted

poprosiłam właśnie Agę - Dragątko by zadzwoniła spytać o "jajka" Bolsa! Aga jest w stałym kontakcie z ds..
Bols wygląda na szczęśliwego i zdrowego więc miejmy nadzieję, że wszystko jest ok! może to takie zdjęcie tylko?