What May NN Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Bols trafił do schroniska 30.04.2011r. To bardzo silny mieszaniec amstaffa. Potrafi chodzić na smyczy i bardzo lubi ludzkie towarzystwo. Źle czuje się w samotności. Niestety nikt Go nie szuka.. Oto On: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
ania z poznania Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Piękny! Zaraz wstawię go na ogólny bulowatych. Quote
What May NN Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 ania z poznania napisał(a):Piękny! Zaraz wstawię go na ogólny bulowatych. dzięki.. ja nie znam psa, ale moja koleżanka udziela się w schronie w środzie i prosiła mnie o pomoc w szukaniu mu odpowiedniego domku! Quote
agaga21 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 What May NN napisał(a): To bardzo silny mieszaniec amstaffa. myślicie że to mieszaniec amstaffa?? ja bym raczej sprawdziła czy ma tatoo! Quote
What May NN Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 agaga21 napisał(a):myślicie że to mieszaniec amstaffa?? ja bym raczej sprawdziła czy ma tatoo! podpowiem kolezance!! ten krótki tekst skopiowałam ze str schronu.. dziewczyny może jest ktoś z okolic środy wlkp. by podjechał i zobaczył psa?? Quote
tamii Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 przesyłam link psiaka koleżance, ona troche siedzi w sprawah astów itp ;) Quote
What May NN Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 jest piękny.. nie wiem czy i jak go ogłaszać, nie znam schroniska.. ale wiem, że domów nie sprawdzają więc kontaktu do schronu nie podam, do siebie też nie bo nie znam psa.. Quote
aldira Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 ja go oglosialam mam nadzieje ze ktos go zabierze , on jest naprawde piek ny pies ... czekajmy cierpliwie a moze ktos zadzwoni w jego sorawie.. Quote
chita Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 aldira napisał(a):ja go oglosialam mam nadzieje ze ktos go zabierze , on jest naprawde piek ny pies ... czekajmy cierpliwie a moze ktos zadzwoni w jego sorawie.. aldira a podaj na jakich portalach bo ja sie chce zabrac za ogloszenia w piatek/sobote a nie ma sensu sie dublowac Quote
What May NN Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 wieści o Bolsie od wolontariuszki ze schronu: otarcia Bolsa na uszach i łapach sugerują że prawdopodobnie mieszkał na dworze lub długo sie błąkał od czasu pobytu w schronisku trochę schudł ale nadal jest potężny i piękny lubi się bawić piłeczka tzn biec za nia złapac do pyska, ale nie podaje ;-) do ludzi bardzo sie cieszy do psów zawsze bardzo ciagnie ale jak mu pozwolić powąchac to jest okey w boksie jest sam ale to raczej prewencyjnie generalnie na smyczy nie ciagnie, chyba że cos mu się spodoba Quote
kasiusia Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 PRZEPRASZAM ZA OFFA PIĘKNY MŁODY AMSTAFF POTRZEBUJE POMOCY W ZNALEZIENIU NOWEGO KOCHAJĄCEGO DOMU!!!! http://www.dogomania.pl/threads/2091...hającego-domu-!!! Quote
chita Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 wiadomo cos nowego o nim? moglabym zrobic allegro ale na kogo kontakt...? Quote
What May NN Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 Bols nadal w schronie, ktoś była zainteresowany, ale się rozmyślił przed adopcją Bols będzie wykastrowany namiary do ogłoszeń a.wojtaszak@vp.pl tel. 695 684 561 Quote
aldira Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 cierpliwosci napewno sie ktos znajdzie kto go zabierze jest tak piekny ze nie moze dlugo zostac w schronie.... Quote
What May NN Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 podrzucę Bolsa.. kupię mu pakiecik ogłoszeń, za allegro byłabym bardzo wdzięczna!! Quote
chita Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 wystawilam na razie niewyróżnione, przydaloby sie wiecej zdjec i info bo w zasadzie polemizowałam troche;) jak cos zmienic to pisz:) http://allegro.pl/przepiekny-pies-w-typie-amstaffa-amstaf-do-adopcj-i1699229979.html Quote
aldira Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 chita nie ma obawy by sie moje ogloszenia pokrywaly z innymi .... chcialam zapytac czy sa zainteresowani nim? Quote
aldira Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 szkoda mi tego asta ze taki piekny i zostal wyrzucony na ulice jak zbedny przedmiot.... Quote
Recommended Posts