Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 418
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Martin jak zwykle spisał się na 6+ :) Sprostał całej gromadce dzieci, cały zadowolony, że jest w centrum uwagi :) Od pierwszego momentu zachowywał się jakby takie spotkania odbywały się codziennie. Chętnie i deliktanie brał smakołyki od dzieci /poprosiłam, żeby podawały smakołyki jak Martin stoi 4 łapkami na ziemi, żeby na nie, nie skakał/, wspaniale aportował zabawki, pozwolił na głaskania, przytulania itp. Przez cały czas miał uśmiechnięte pysio. Skarb, a nie pies !!! Z resztą sami zobaczcie - Terier wrzuci fotki:) Znaczy już wrzucił fotki powyżej ;):):)

Posted

Ten albo w drugi Myślenicach, o którym pisałam Ulce. W przyszłym tygodniu najprawdopodobniej osobiście po niego pojadę.

Na dodatek okazało się, że o Martina było też kilka maili, ale moja skrzynka wrzuciła je w spam i dopiero ostatnio przeczytałam. Jeden był nawet interesujący, ale po rozmowie telefonicznej wyszło, że Martuś miałby mieszkać na podwórku - więc odpada.

Dom w Myślenicach byłby u behawiorystki zwierząt z Francji, która wyszła za mąż za mojego sąsiada :) Mają już berneńczyka z rodowodem, więc teraz chcą adoptować jakiegoś bidusia ze schroniska. Mają też 2 koty, świnkę morską, królika i 28 myszek :D
Nie pisałam nic wcześniej, bo w domu obecnie kończy się remont i Martin mógłby zamieszkać dopiero po ich przeprowadzce.

Dom z dziećmi też jest pod Krakowem, ale Pani miała dać znać i jakoś cisza, więc możliwe, że z tego nic nie wyjdzie, ale i tak lepiej było sprawdzić psiaka, bo w ogłoszeniach od dawna piszę, że kocha dzieci :D

Jedyne co mogę teraz napisać na 100 % to to, że dom Martina będzie sprawdzony dokładnie przeze mnie osobiście, przed i po adopcji, oraz to, że po wyadoptowaniu chłopaka zasponsoruję pobyt innego biedaczka i chciałabym, aby był to piesek z mieleckiego schroniska.

Posted

Bardzo się cieszę, ze Martinek juz niedługo będzie miał dom. Zdjęcia ślicznie pokazują, jaki grzeczny psiak z niego, ludzie będą bardzo zadowoleni z takiego skarba :)

Posted

[quote name='KasiaKia']Szykuj się chłopak, szykuj... jadę po Ciebie... już na dniach zostaniesz krakusem :)[/QUOTE]

Kurcze, ale się cieszę :) to kiedy Mrtinek ma walichę pakować? ;)

Posted

[quote name='KasiaKia']Najprawdopodobniej w poniedziałek z rana. Jak będę wiedzieć na 100% to dzwonię do p. Asi. Dobrze, żeby chłopak nie jadł wtedy śniadania :p[/QUOTE]

Ok, jeśli rano to ja będę wtedy w hotelu :) ok niuniek rano śniadańka nie dostanie. Tylko proszę jak już to będzie pewne to daj znać, żebyśmy chłopaka na darmo nie głodzili ;)

Posted

Taką minę zrobił Martinek, gdy mu dziś powiedziałam, że od nas wyjeżdża ;)

Stwierdził, że musi się pożegnać ze swoją Krysią :)

a tak zareagował, jak mu wyjaśniłam, że owszem wyjeżdża od nas, ale do własnego domku :)

Posted

Kochane, Martinek jeszcze w hoteliku, nie dotarłam do Mielca, na dodatek P. Asia przez weekend nie odbierała tel. Myślę, że już w środę się uda. Na pewno będę na bieżąco informować. Martinek cudny :)

Posted

Martinek już w Krakowie. Niestety kiepsko zniósł drogę, bardzo dużo wymiotował. Zatrzymywaliśmy się kilka razy, ale nie załatwiał się wtedy. W aucie mimo moich pieszczot nie chciał się położyć, cały czas patrzył w okno. Auto pojechało od razu na pranie tapicerki, bo Martinek naprawdę miał co z siebie wypluwać ;) Teraz odpoczywa, oczywiście dostał zasłużone i mocno spóźnione śniadanie. A wczoraj na kolację to chyba miał parówki :D
Oczywiście Martinek złoty chłopak, nie odchodzi od nogi i merda do wszystkich ogonem :)

Jestem jeszcze na antybiotyku i również ciężko zniosłam podróż, tym bardziej, że siedziałam z Martinkiem z tyłu, a mam chorobę lokomocyjną, więc jak tylko dojdę do siebie to będę informować co u Martina.