agusiazet Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Ulka18 napisał(a):Dobrze, ze Martinek lubi koty, bedzie mieszkal z dwoma kociambrami. Super wiadomość! Quote
AgaG Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Ulka18 napisał(a):Dobrze, ze Martinek lubi koty, bedzie mieszkal z dwoma kociambrami. Ulka18 CZY TO ZNACZY, ŻE JEST CHĘTNY DOM FAJNY DLA NIEGO???? Quote
kaskadaffik Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Chyba jest :) A przy okazji zapraszam, bo skończyłam :) http://www.dogomania.pl/threads/214037-Flexi-zabawki-r%C3%B3%C5%BCne-cudno%C5%9Bci-23.09 Quote
terier Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 KasiaKia napisał(a):Aga, opowiem Ci jutro ;) Dziewczyny uchylcie choć rąbka tajemnicy ;) Quote
AgaG Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Oj, i dalej nic nie wiem, bo przez problemy z moim Pomponem nie wiedziałam się z Kasią Quote
Ulka18 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Jest jest chetny dom. Dlatego te koty byly takie wazne, zeby sprawdzic. Musi byc jeszcze wizyta przedadopcyjna. Quote
hankasanok Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Ulka18 napisał(a):Jest jest chetny dom. Dlatego te koty byly takie wazne, zeby sprawdzic. Musi byc jeszcze wizyta przedadopcyjna. no prosze, chwilke mnie nie było a tu takie miłe wieści!!!!! Dobry chłopak, Kasia wy na prawde macie psi ideał!!!!! no to teraz nie pozostaje mi nic innego jak trzymac kciuki wizyte przedadopcyjną !!!!!! Quote
KasiaKia Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Dlatego nic nie chciałam pisać, nawet o tym, że jest jakaś szansa, bo nie chcę zapeszyć :) Tak w ogóle wczoraj wpłaciłam 380 zł dla Martina, trochę opóźnione, ale nie zrobił się żaden dług, psina jest na czysto. Pieniążki wpłacam na poczcie, bo wole nie wykazywać na swoim koncie, że mam regularne przelewy na taką sumę, bo choć mój TZ psy bardzo lubi to niestety dogomaniakiem nie jest :D Quote
Ulka18 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Juz niedlugo i nie bedziesz musiala robic przelewow. Mam nadzieje, ze wizyta wypadnie dobrze i psiak pojedzie do domu. Quote
KasiaKia Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Super, że będzie wizyta przedadopcyjna :) Głęboko wierzę, że to jakiś cudowny domek zainteresował się moim ideałem :) Quote
halcia Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Mam nadzieje,ze koty nie sa głupie,bo Martinek na pewno nie!:evil_lol::eviltong: Quote
terier Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 To kiedy możemy się spodziewać wieści na temat domku Martinka? Quote
KasiaKia Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 Dostałam dziś naprawdę interesujący telefon w sprawie Martina, także coś ruszyło i wychodzi na to, że będę mogła mieć wybór gdzie pojedzie mój ulubieniec :D Jeden domek jest sprawdzany, ale zapowiada się jeszcze inny chętny, więc może się uda już niedługo wyadoptować Martinka :multi: Trzymajcie kciuki. Konkretne informacje podam jak już będę wiedzieć więcej, bo same wiecie, że nie ma co zapeszać. Quote
terier Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 W takim razie trzymam kciuki za niuńka :) Quote
AgaG Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 KasiaKia napisał(a):Dostałam dziś naprawdę interesujący telefon w sprawie Martina, także coś ruszyło i wychodzi na to, że będę mogła mieć wybór gdzie pojedzie mój ulubieniec :D Jeden domek jest sprawdzany, ale zapowiada się jeszcze inny chętny, więc może się uda już niedługo wyadoptować Martinka :multi: Trzymajcie kciuki. Konkretne informacje podam jak już będę wiedzieć więcej, bo same wiecie, że nie ma co zapeszać. Oj to trzymam z wszystkich sił!!! Quote
Ulka18 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Kasia, pamietaj, ze takich kundelkow jak Martin jest kilka w schronisku m.in. Flipper. Prosze nie zapomnij, gdyby byl drugi chetny dom. Quote
KasiaKia Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 Jasne, że na pocieszenie będę proponować inne kundelki :) W ogóle tu w Krakowie i okolicach jest chyba większa szansa adopcji, a co najważniejsze nareszcie dzwoni telefon, co dla czekających przynajmniej pół roku to wielka rzecz :D A ja Martina tak kocham, że oddam go tylko w najlepsze ręce :loveu: Quote
halcia Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Co masz w ręku,ze tak patrzą sępy?Przyznaj sie... Quote
KasiaKia Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 Kocham, kocham, kocham! :loveu: Nowe allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=1832612503 Quote
KasiaKia Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Martnek ma szansę na dom pod Krakowem w domku z ogrodem. Mam tylko pytanie do kogoś z hotelu, czy Martin jest pewnym psem jeśli chodzi o dzieci? Są to dzieci wychowane z psem, więc nie będą go męczyć. Quote
AgaG Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Oby się udało, trzymam dalek kciuki :) Quote
terier Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Pewności nie mamy, ale możemy to sprawdzić dopiero w poniedziałek. Myślę, że nie będzie miał chłopak nic przeciwko dzieciom, ale na wszelki wypadek to sprawdzimy i w poniedziałek po południu napisze jak poszło :) Quote
Recommended Posts