Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 418
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ulka18 napisał(a):
Dobrze, ze Martinek lubi koty, bedzie mieszkal z dwoma kociambrami.

Ulka18 CZY TO ZNACZY, ŻE JEST CHĘTNY DOM FAJNY DLA NIEGO????

Posted

Oj, i dalej nic nie wiem, bo przez problemy z moim Pomponem nie wiedziałam się z Kasią

Posted

Ulka18 napisał(a):
Jest jest chetny dom. Dlatego te koty byly takie wazne, zeby sprawdzic. Musi byc jeszcze wizyta przedadopcyjna.

no prosze, chwilke mnie nie było a tu takie miłe wieści!!!!! Dobry chłopak, Kasia wy na prawde macie psi ideał!!!!! no to teraz nie pozostaje mi nic innego jak trzymac kciuki wizyte przedadopcyjną !!!!!!

Posted

Dlatego nic nie chciałam pisać, nawet o tym, że jest jakaś szansa, bo nie chcę zapeszyć :)

Tak w ogóle wczoraj wpłaciłam 380 zł dla Martina, trochę opóźnione, ale nie zrobił się żaden dług, psina jest na czysto.

Pieniążki wpłacam na poczcie, bo wole nie wykazywać na swoim koncie, że mam regularne przelewy na taką sumę, bo choć mój TZ psy bardzo lubi to niestety dogomaniakiem nie jest :D

Posted

Dostałam dziś naprawdę interesujący telefon w sprawie Martina, także coś ruszyło i wychodzi na to, że będę mogła mieć wybór gdzie pojedzie mój ulubieniec :D Jeden domek jest sprawdzany, ale zapowiada się jeszcze inny chętny, więc może się uda już niedługo wyadoptować Martinka :multi:

Trzymajcie kciuki.

Konkretne informacje podam jak już będę wiedzieć więcej, bo same wiecie, że nie ma co zapeszać.

Posted

KasiaKia napisał(a):
Dostałam dziś naprawdę interesujący telefon w sprawie Martina, także coś ruszyło i wychodzi na to, że będę mogła mieć wybór gdzie pojedzie mój ulubieniec :D Jeden domek jest sprawdzany, ale zapowiada się jeszcze inny chętny, więc może się uda już niedługo wyadoptować Martinka :multi:

Trzymajcie kciuki.

Konkretne informacje podam jak już będę wiedzieć więcej, bo same wiecie, że nie ma co zapeszać.

Oj to trzymam z wszystkich sił!!!

Posted

Jasne, że na pocieszenie będę proponować inne kundelki :) W ogóle tu w Krakowie i okolicach jest chyba większa szansa adopcji, a co najważniejsze nareszcie dzwoni telefon, co dla czekających przynajmniej pół roku to wielka rzecz :D

A ja Martina tak kocham, że oddam go tylko w najlepsze ręce :loveu:

Posted

Martnek ma szansę na dom pod Krakowem w domku z ogrodem.

Mam tylko pytanie do kogoś z hotelu, czy Martin jest pewnym psem jeśli chodzi o dzieci? Są to dzieci wychowane z psem, więc nie będą go męczyć.

Posted

Pewności nie mamy, ale możemy to sprawdzić dopiero w poniedziałek. Myślę, że nie będzie miał chłopak nic przeciwko dzieciom, ale na wszelki wypadek to sprawdzimy i w poniedziałek po południu napisze jak poszło :)