Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 418
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U Martina wszystko super :) Oczywiście śpi w łóżku, z kotem Zenkiem pełna zgoda od pierwszego dnia, Pan Michał cierpliwie odpisuje mi na każdego maila :) Tak jak mówiłam, z Martinem cały czas jest Pańcia, więc towarzystwa i głaskania mu nie brakuje :)

Wklejam maila od pana Michała:

"Witam, w tej chwili lezy rozlozony na moim lozku, tak wiec nie moge sie polozyc i siedze przed komputerem :)

niestety, z martinem stalo sie to, czego sie obawialem - zostal tak dokarmiony przez moja kochana mamusie, ze zadne przekaski w celu tresury na niego nie dzialaja :D

tak to ma sie bardzo dobrze, jak w koncu zbiore sie w sobie by naladowac akumlatorki w aparacie to podesle pare fotek."

Czekamy zatem na zdjęcia :)

Posted

Jak dobrze, że Martin jest w swoim domku. To jest tak kochany, pozytywny pies - należało mu się! Na pewno jest ogromna radością dla swojej rodzinki :)

Posted

Nie wiem z czego, ale wygląda przerażająco :D Martin już biega po swoim ogródku swobodnie, natomiast na spacerach nie jest spuszczany ze smyczy w celach bezpieczeństwa, wiadomo :)

• 4 weeks later...
Posted (edited)

Martinek miewa się świetnie. Właściwie to nie Martin a Maksiu :)

Podobno jest przemiły dla wszystkich, nawet obcych, każdy go uwielbia :)

A na tym zdjęciu (niewyraźne, bo chyba robione telefonem przy sztucznym świetle) widać, że naszemu Martinkowi przybyło troszkę ciałka :D

Naprawdę ma cudowny dom!

Edited by KasiaKia
Posted

A tak brzuś urósł i widać, że Martinek zadowolony bardzo.:multi::multi:

Posted

Martinku, ale się cieszę, że tak Ci się udało z tym domkiem :) Widać ewidentnie, że świetnie się tam czujesz :) I masz kumpla/kumpelke :) Rewelacyjny widok :multi::multi::multi:

Posted

KasiaKia napisał(a):
Kotek to Zenek :) To taki boss, Martin/Maksiu podobno we wszystkim mu ustępuje :D

Wie co sie nalezy, bo Zenek byl pierwszy !
Zenek piekny, a Max zupelnie jakby etole mial z futra :)

• 1 month later...
Posted

U naszego Martinka wszystko super, ma się świetnie - nie choruje, biega, szaleje :p

Jest już spuszczany ze smyczy i pięknie wraca na zawołanie. Jest ulubieńcem rodziny.

Posted

No zrobiło się z niego kawał psa, to zdjęcie nawet było podpisane przez syna właścicielki "jak widac na załączonym obrazku pies nie jest karmiony i padł z głodu" :D

Już delikatnie prosiłam aby nie przekarmiac Martinka, ale podobno nie ma takiej obawy, bo zaczął ostro wybrzydzac :D

• 5 months later...