hankasanok Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 no wreszcie chłopaczek ma swój dom! wszystkiego najlepszego Martus ! Quote
KasiaKia Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 U Martina wszystko super :) Oczywiście śpi w łóżku, z kotem Zenkiem pełna zgoda od pierwszego dnia, Pan Michał cierpliwie odpisuje mi na każdego maila :) Tak jak mówiłam, z Martinem cały czas jest Pańcia, więc towarzystwa i głaskania mu nie brakuje :) Wklejam maila od pana Michała: "Witam, w tej chwili lezy rozlozony na moim lozku, tak wiec nie moge sie polozyc i siedze przed komputerem :) niestety, z martinem stalo sie to, czego sie obawialem - zostal tak dokarmiony przez moja kochana mamusie, ze zadne przekaski w celu tresury na niego nie dzialaja :D tak to ma sie bardzo dobrze, jak w koncu zbiore sie w sobie by naladowac akumlatorki w aparacie to podesle pare fotek." Czekamy zatem na zdjęcia :) Quote
Aki Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Jak dobrze, że Martin jest w swoim domku. To jest tak kochany, pozytywny pies - należało mu się! Na pewno jest ogromna radością dla swojej rodzinki :) Quote
wellington Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 A coz to za olbrzymi szpon z ktorym Martinek sie tam mocuje :crazyeye: Po lewej stronie lezy jeszcze jeden - to takie wielkie, chyba z indyka ? Quote
KasiaKia Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 Nie wiem z czego, ale wygląda przerażająco :D Martin już biega po swoim ogródku swobodnie, natomiast na spacerach nie jest spuszczany ze smyczy w celach bezpieczeństwa, wiadomo :) Quote
terier Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 W hoteliku u P. Asi w Lipce są wolne miejsca :) proszę dzwonić: 606 612 957 Quote
KasiaKia Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 (edited) Martinek miewa się świetnie. Właściwie to nie Martin a Maksiu :) Podobno jest przemiły dla wszystkich, nawet obcych, każdy go uwielbia :) A na tym zdjęciu (niewyraźne, bo chyba robione telefonem przy sztucznym świetle) widać, że naszemu Martinkowi przybyło troszkę ciałka :D Naprawdę ma cudowny dom! Edited January 11, 2012 by KasiaKia Quote
AgaG Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 A tak brzuś urósł i widać, że Martinek zadowolony bardzo.:multi::multi: Quote
terier Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Martinku, ale się cieszę, że tak Ci się udało z tym domkiem :) Widać ewidentnie, że świetnie się tam czujesz :) I masz kumpla/kumpelke :) Rewelacyjny widok :multi::multi::multi: Quote
KasiaKia Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 Kotek to Zenek :) To taki boss, Martin/Maksiu podobno we wszystkim mu ustępuje :D Quote
wellington Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 KasiaKia napisał(a):Kotek to Zenek :) To taki boss, Martin/Maksiu podobno we wszystkim mu ustępuje :D Wie co sie nalezy, bo Zenek byl pierwszy ! Zenek piekny, a Max zupelnie jakby etole mial z futra :) Quote
KasiaKia Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 Widzicie jakiego tłuszczyku nazbierał? :D aż mu się zrobił "kołnierz" :) zdrowy, spokojny, wypoczęty pies! Quote
KasiaKia Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 U naszego Martinka wszystko super, ma się świetnie - nie choruje, biega, szaleje :p Jest już spuszczany ze smyczy i pięknie wraca na zawołanie. Jest ulubieńcem rodziny. Quote
KasiaKia Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 No zrobiło się z niego kawał psa, to zdjęcie nawet było podpisane przez syna właścicielki "jak widac na załączonym obrazku pies nie jest karmiony i padł z głodu" :D Już delikatnie prosiłam aby nie przekarmiac Martinka, ale podobno nie ma takiej obawy, bo zaczął ostro wybrzydzac :D Quote
KasiaKia Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 (edited) Chciałam wszystkich poinformować, że Martinek ma się świetnie i wszystko u niego ok :) Okres wakacyjny spędza z Panią na działce, potrafi już pięknie latać bez smyczy i zawsze wraca na zawołanie. A oto filmiki z Martinkiem, miłego oglądania! :) http://youtu.be/8y6GOwoPWr8http://youtu.be/MWvxTk20AdEhttp://youtu.be/2C6q7ikhD3E Edited August 7, 2012 by KasiaKia Quote
Recommended Posts