KasiaKia Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 Też mi się wydaje, że spokojnie może mieszkać z dziećmi, ale lepiej sprawdzić, także z góry dziękuję :) Quote
terier Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Martinek dziś sprawdzony na stosunek do dzieci :) sprawdzała to Aki i na pewno niedługo napisze jak poszło, a ja tymczasem wrzucam kolejne zdjęcia chłopaka :) Quote
KasiaKia Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 W takim razie czekamy na relację :) Zdjęcia jak zwykle cudne! Quote
terier Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 No cóż Martin okazał się bardzo rodzinnym psem, zresztą sami zobaczcie :) a dokładniejszej relacji dokona Aki :) Quote
Aki Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Martin jak zwykle spisał się na 6+ :) Sprostał całej gromadce dzieci, cały zadowolony, że jest w centrum uwagi :) Od pierwszego momentu zachowywał się jakby takie spotkania odbywały się codziennie. Chętnie i deliktanie brał smakołyki od dzieci /poprosiłam, żeby podawały smakołyki jak Martin stoi 4 łapkami na ziemi, żeby na nie, nie skakał/, wspaniale aportował zabawki, pozwolił na głaskania, przytulania itp. Przez cały czas miał uśmiechnięte pysio. Skarb, a nie pies !!! Z resztą sami zobaczcie - Terier wrzuci fotki:) Znaczy już wrzucił fotki powyżej ;):):) Quote
KasiaKia Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 aaaaaa wiedziałam!!! ideał, ideał, ideał!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
halcia Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Czy po tym tescie ma ten dom o którym o którym wspominałaś? Quote
KasiaKia Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 Ten albo w drugi Myślenicach, o którym pisałam Ulce. W przyszłym tygodniu najprawdopodobniej osobiście po niego pojadę. Na dodatek okazało się, że o Martina było też kilka maili, ale moja skrzynka wrzuciła je w spam i dopiero ostatnio przeczytałam. Jeden był nawet interesujący, ale po rozmowie telefonicznej wyszło, że Martuś miałby mieszkać na podwórku - więc odpada. Dom w Myślenicach byłby u behawiorystki zwierząt z Francji, która wyszła za mąż za mojego sąsiada :) Mają już berneńczyka z rodowodem, więc teraz chcą adoptować jakiegoś bidusia ze schroniska. Mają też 2 koty, świnkę morską, królika i 28 myszek :D Nie pisałam nic wcześniej, bo w domu obecnie kończy się remont i Martin mógłby zamieszkać dopiero po ich przeprowadzce. Dom z dziećmi też jest pod Krakowem, ale Pani miała dać znać i jakoś cisza, więc możliwe, że z tego nic nie wyjdzie, ale i tak lepiej było sprawdzić psiaka, bo w ogłoszeniach od dawna piszę, że kocha dzieci :D Jedyne co mogę teraz napisać na 100 % to to, że dom Martina będzie sprawdzony dokładnie przeze mnie osobiście, przed i po adopcji, oraz to, że po wyadoptowaniu chłopaka zasponsoruję pobyt innego biedaczka i chciałabym, aby był to piesek z mieleckiego schroniska. Quote
AgaG Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Bardzo się cieszę, ze Martinek juz niedługo będzie miał dom. Zdjęcia ślicznie pokazują, jaki grzeczny psiak z niego, ludzie będą bardzo zadowoleni z takiego skarba :) Quote
KasiaKia Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 Szykuj się chłopak, szykuj... jadę po Ciebie... już na dniach zostaniesz krakusem :) Quote
terier Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 [quote name='KasiaKia']Szykuj się chłopak, szykuj... jadę po Ciebie... już na dniach zostaniesz krakusem :)[/QUOTE] Kurcze, ale się cieszę :) to kiedy Mrtinek ma walichę pakować? ;) Quote
KasiaKia Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 Najprawdopodobniej w poniedziałek z rana. Jak będę wiedzieć na 100% to dzwonię do p. Asi. Dobrze, żeby chłopak nie jadł wtedy śniadania :p Quote
terier Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 [quote name='KasiaKia']Najprawdopodobniej w poniedziałek z rana. Jak będę wiedzieć na 100% to dzwonię do p. Asi. Dobrze, żeby chłopak nie jadł wtedy śniadania :p[/QUOTE] Ok, jeśli rano to ja będę wtedy w hotelu :) ok niuniek rano śniadańka nie dostanie. Tylko proszę jak już to będzie pewne to daj znać, żebyśmy chłopaka na darmo nie głodzili ;) Quote
terier Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Martinek we wrześniu został zaszczepiony na wściekliznę oraz wiruski :) Cena szczepionki to 35 zł + 3zł za paliwo, razem 38zł. Quote
terier Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Taką minę zrobił Martinek, gdy mu dziś powiedziałam, że od nas wyjeżdża ;) Stwierdził, że musi się pożegnać ze swoją Krysią :) a tak zareagował, jak mu wyjaśniłam, że owszem wyjeżdża od nas, ale do własnego domku :) Quote
KasiaKia Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 Kochane, Martinek jeszcze w hoteliku, nie dotarłam do Mielca, na dodatek P. Asia przez weekend nie odbierała tel. Myślę, że już w środę się uda. Na pewno będę na bieżąco informować. Martinek cudny :) Quote
KasiaKia Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 Martinek już w Krakowie. Niestety kiepsko zniósł drogę, bardzo dużo wymiotował. Zatrzymywaliśmy się kilka razy, ale nie załatwiał się wtedy. W aucie mimo moich pieszczot nie chciał się położyć, cały czas patrzył w okno. Auto pojechało od razu na pranie tapicerki, bo Martinek naprawdę miał co z siebie wypluwać ;) Teraz odpoczywa, oczywiście dostał zasłużone i mocno spóźnione śniadanie. A wczoraj na kolację to chyba miał parówki :D Oczywiście Martinek złoty chłopak, nie odchodzi od nogi i merda do wszystkich ogonem :) Jestem jeszcze na antybiotyku i również ciężko zniosłam podróż, tym bardziej, że siedziałam z Martinkiem z tyłu, a mam chorobę lokomocyjną, więc jak tylko dojdę do siebie to będę informować co u Martina. Quote
agusiazet Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Idealny psie powodzenia w nowym domku!!! Quote
hankasanok Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 no prosze Martinek juz w domku!!!!!!baaaardzos sie ciesze!!!! :multi:no to wszystkiego najlepszego w nowym domku!:p Quote
halcia Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Nie będzie zdjęc z domku ze swoją Pancią? Quote
Recommended Posts