AgaG Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Martin ciocia myśli o Tobie :) Tak to jest, zwyczajny z wyglądu pies nie wzbudza zainteresowania.. Wielka szkoda. Mnie tak szlak trafia na ludzi, u mnie na osiedlu ostatnio wszyscy sąsiedzi adoptują rasowe z hodowli, choć wiedzą ode mnie, bo im uświadamiam jak tylko mam okazję, co się dzieje w schroniskach.. Dobrze, że Martinek wyrwany z schronu, domek się w końcu znajdzie.. musi Quote
KasiaKia Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Nic nie pobije rozmowy, którą usłyszałam w sklepie zoologicznym - "Czy pani wie, że mój pies wcale nie jest pekińczykiem, tak jak mi powiedziano w HODOWLI, tylko to shi tzu?! Ale to się super składa, 5 stówek zostało w kieszeni". Stałam jak wryta i sluchałam jakie to szczęście na nią spadło, bo ma super rasowego shi tzu, a zapłaciła jak za pekińczyka. I trwado twierdziła, że psa kupowala w hodowli. Ciekawa jestem czy jakby bardzo chciała shi tzu, a okazało sie, że sprzedano jej pekińczyka to też by była taka wyrozumiała, poza tym nie chce wnikać jak to się stało, że idąc po konkretną rasę nie zorientowała się, że to zupełnie inny pies. A myśleć o ludziach, którzy nawet nie wiedzą jaką rase rozmnażają, nie mam ochoty, bo to się w głowie nie mieści. Quote
halcia Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Dokoła głupota ludzka....Obok mnie sprawiono dzieciom na wakacje szczeniaka.Mówiłam dzieciom,:pilnujcie ,to malutkie głuputkie...wpadnie pod auto!Słyszałam twarde "nie,on sie boi aut.."żył u nich 2,5 dnia,a głupi ojciec miał pewnie satysfakcje"chciały,to im załatwiłem,nie umiały pilnowac".Drugi ,u innych,mały psiaczek siedzi w kojcu i pomimo,ze tłumacze,że przeciez to dziecko,tyle że psie.,nie powinien byc ciągle sam..Słysze ,mam małe dzieci,nie bede sprzątała jeszcze po psie.Ogrodzenia jeszcze nie mają,czasu,też.Dzieci jeszcze małe,chyba sie boja ruchliwego szczeniaczka.... Quote
KasiaKia Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 Szkoda komentować... ja dziś w kolejce u weterynarza też się nasłuchałam takich rzeczy, że aż mnie brzuch rozbolał. Martuś wskakuj na pierwszą stronę i wyniuchaj sobie najwspanialszy domek na świecie!!! Quote
terier Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Nie ma to jak zabawa z przyjaciółmi :) Quote
KasiaKia Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 Niczym szczeniaczek :) Cudne zdjęcia!!! Quote
halcia Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 ILe radości na tym pysiaku!!!!Cudny!ON ma nawet oczy wesołe! Quote
Ulka18 Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Chcialam zapytac jak Martin do kotow? Goni je? Quote
terier Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Z tego, co pamiętam to jakiś czas temu był sprawdzany na koty i było ok, ale kotek był na kolanach u Asi, więc jeszcze sprawdzimy jak się będzie zachowywał, gdy kociak się będzie poruszał wokół niego. Quote
KasiaKia Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 Oby się nimi zbytnio nie interesował, bo zaburzy mi to mój opis idealnego psa :D Quote
Ulka18 Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Dajcie znac co z tymi kotami jak juz sprawdzicie :D Quote
AgaG Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Widac jaki to kochany psiak :) zdjęcia urocze Quote
halcia Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Myśle ,że pycho uśmiechnięte do kotów tez,to taki psiak...życzliwy;):evil_lol: Quote
terier Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Na kotki Martinek jeszcze nie sprawdzony, ale przez weekend na pewno to załatwimy, a na razie wrzucam zdjęcia Quote
halcia Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Strasznie duzo uroku ma!Niby niepozorny,a ma coś w sobie. Quote
AgaG Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Martin zrób przyjemność KasiaKia i znajdź domek Quote
KasiaKia Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 Marzy mi się dla niego jak najlepszy, bo Martnek jest taki MÓJ. Przeglądając zdjęcia schroniskowych psiaków od razu wiedziałam, że to pies anioł :) Taki żywy i radosny, zawsze uśmiechnięty :loveu: Tak w ogóle biegnę na pocztę wpłacić za jego pobyt, bo mam lekkie opóźnienie, ale kasa odłożona jest już dawno. Martinek I love U :D :loveu: Quote
halcia Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 I takiego psa nikt nie wybrał dla siebie.A to sama radośc kudłata. Quote
terier Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Martinek na kotki sprawdzony i jest wszystko ok :) bardzo grzecznie się zachowuje przy kociaku, na początku zainteresowany, a po chwili nie zwraca na niego uwagi :) Quote
Ulka18 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Dobrze, ze Martinek lubi koty, bedzie mieszkal z dwoma kociambrami. Quote
Recommended Posts