Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 418
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i w końcu trafiłam na Martina:) KassiaKia czy on miał plakaty wieszane jakieś?

Posted

Nie, ma tylko ogłoszenia wirtualne. Ale odkąd mi opowiedziałeś, że czasem to działa to chyba spróbuję... tym bardziej, że Martin nie ma żadnych wad - jest kochany!!!

Posted

Powieszę i ja.. jest słodki jak mój Zahir :)

Posted

Mam do oddania ok. 8 kg karmy leczniczej Royal Canin Renal - dla psów z chorymi nerkami, prosze o kontakt na PW gdyby ktoś potrzebował
Nie macie w hoteliku jakiegoś starszego psiaka z chorymi nerkami??

Posted

Nie wiem czy Murka nie ma psiakow z chorymi nerkami. My mialysmy Opcia, ale odszedl za TM.

Kasiakia, masz plakaciki Martina to wyslij pls. Wydrukuje i wysle AdzeG.

Posted

Dobrze, Aga też bedzie szukać domu dla Martina :)

Posted

Martinek z mordki i uśmiechu bardzo przypomina Zosię, którą bardzo kochałam - sunię ze schronu w Sopocie. Ta sama poczciwość w wyrazie pyska i oczu, cudowny miły charakter. Jak tylko będą plakaty, będziemy domu szukać..
Chciałabym też plakat zostawić u Marty w hotelu, ludzi tam dużo bywa oglądających bezdomne psy..:) poproszę martę, by o nim pamiętała, jakby ktoś takiego chłopaka szukał.. Ile on tak około waży? KasiaKia czy on jest wielkości Kropki mojej?
W gazecie krakowskiej pierwszeństwo mają weterany i psy niepełnosprawne, bo tak już by mógł mieć tam ogłoszenie..Z jednej strony to zrozumiałe.. No ale z drugiej chciałoby się już już zobaczyć go na fotelu:)

Posted

To czekam na plakaciki :) Oby Martinek szybciutko domek znalazł.