Ulka18 Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Ale szybko, rach ciach i po jajach. Chyba nie mial duzo kamienia na zębach? Quote
halcia Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 I czy dobrze sie czuje,dzis taki upał.... aaaa...magienka1pyta mnie na PM czy nie mamy jakiegos psiaka na wieś/dom dopiero do sprawdzenia w Majdanie Królewskim/u 2 panów.Pan chyba dzwonił po ich Misia/w typie PONA/,ale one go na wies nie dadzą,rzuciły propozycje ze może jakiegoś ze schroniska... Quote
hotelterier5 Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Martin jeszcze trochę oszołomiony. Kamienia nie miał dużo , za to ma troszkę ubytków. zabieg dobrze zniósł i oczywiście grzeczny u weta. W samochodzie zajął miejsce pilota. koszt z przejazdem 60 zł!!! Quote
hotelterier5 Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 acha, doszło 380 zł dla MARTINA od KASI KIA, dzięki! Quote
Ulka18 Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 I jak dzisiaj Martinek sie czuje? Dr Koziol nie zdarl skory za ten zabieg, naprawde dobra, niska cena. Co do domu w Majdanie, to pewnie jakby sie okazal dobry po sprawdzeniu, mozna by jakiegos biedaka wyadoptowac, szkoda zmarnowac miejsca, jesli jest taka posucha z adopcjami. Quote
halcia Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Cena rewelacyjna,jak samopoczucie psiaczka?mam nadzieje,ze dobre. Quote
KasiaKia Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 Super, że Martinek ma to już za sobą i dochodzi do siebie, 380 zł jest za miesiąc hotelowania z jedzonkiem, za kastracje i czyszczenie ząbków wpłacę jak najszybciej będę mogła. Quote
halcia Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Oby,po ta pogoda wredna do zabiegów i rekonwalescencji... Quote
KasiaKia Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 Pogoda wredna do wszystkiego... pierwsze co robię po włączeniu komputera to sprawdzam czy ktoś pytał o Martina - i oczywiście CISZA. Ale czego ja mam się spodziewać skoro nawet szczeniaków nikt nie chce?! Tyle dobrego, że piesio nie siedzi w małym boksie w schronisku tylko ma super warunki, więc jakoś płakać nad nim nie mam powodów. W ogóle chyba nie powinnam się łudzić, że przez wakacje znajdzie dom. Mogę jedynie ogłaszać i trzymać kciuki. Quote
halcia Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 A widziałas Kasiu nowy watek o psiaku który nagle zniknął i o walce z wójtem? Quote
KasiaKia Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 Widziałam, ale nie wiem nawet jak takie coś skomentować... :no-no-no: Ludzie są gorsi od zwierząt. Brak mi słów. Na moim osiedlu postawili np. na wszystkich trawnikach tabliczkę o zakazie wprowadzania psów i wystarczy, że moja psina łapę tam postawi to już jakaś mamuśka ze swoim idealnym dzieckiem robi mi awanturę! A jeszcze w życiu nie zostawiłam po swoim psie nieposprzątanej kupy, zawsze zbieram - ale to przecież mało, bo sikać też nie wolno :no-no-no: Słyszałam, że w Mielcu za Hotelem Polskim na "żelaznych" też dali zakaz wprowadzania psów :crazyeye: Quote
halcia Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Mnie tu na obrzeżach miasta atakuja,ze jak mam ogród,to psy maja na nim siedziec ,a nie spacerowac.../oczywiscie spacer ze mną,na smyczach/... Quote
hotelterier5 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Martin wesoły, po kastracji bardzo jurny!!! Bardzo zainteresowany suczkami, szczególnie Sarą. Quote
halcia Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Widocznie sie nie kapnął,ze nie ma jajków:diabloti: Quote
KasiaKia Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 No Sarunia mu w oko wpadła... nie dziwię się, ma gust :D Quote
Ulka18 Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Kochane psisko, widac jak odzyl na wolnosci. Zrobie mu dzisiaj kilka ogloszen, niech idzie do domu. Quote
terier Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 A jaki przytulaśny :) tylko by na kolanach siedział misio kochany :) Quote
kaskadaffik Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Śliczny pysio, a w boksie taki zwykły zapomniany kundel... Quote
Recommended Posts