Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 418
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I czy dobrze sie czuje,dzis taki upał....
aaaa...magienka1pyta mnie na PM czy nie mamy jakiegos psiaka na wieś/dom dopiero do sprawdzenia w Majdanie Królewskim/u 2 panów.Pan chyba dzwonił po ich Misia/w typie PONA/,ale one go na wies nie dadzą,rzuciły propozycje ze może jakiegoś ze schroniska...

Posted

Martin jeszcze trochę oszołomiony. Kamienia nie miał dużo , za to ma troszkę ubytków. zabieg dobrze zniósł i oczywiście grzeczny u weta. W samochodzie zajął miejsce pilota. koszt z przejazdem 60 zł!!!

Posted

I jak dzisiaj Martinek sie czuje? Dr Koziol nie zdarl skory za ten zabieg, naprawde dobra, niska cena.

Co do domu w Majdanie, to pewnie jakby sie okazal dobry po sprawdzeniu, mozna by jakiegos biedaka wyadoptowac, szkoda zmarnowac miejsca, jesli jest taka posucha z adopcjami.

Posted

Super, że Martinek ma to już za sobą i dochodzi do siebie, 380 zł jest za miesiąc hotelowania z jedzonkiem, za kastracje i czyszczenie ząbków wpłacę jak najszybciej będę mogła.

Posted

Pogoda wredna do wszystkiego... pierwsze co robię po włączeniu komputera to sprawdzam czy ktoś pytał o Martina - i oczywiście CISZA.
Ale czego ja mam się spodziewać skoro nawet szczeniaków nikt nie chce?! Tyle dobrego, że piesio nie siedzi w małym boksie w schronisku tylko ma super warunki, więc jakoś płakać nad nim nie mam powodów. W ogóle chyba nie powinnam się łudzić, że przez wakacje znajdzie dom. Mogę jedynie ogłaszać i trzymać kciuki.

Posted

Widziałam, ale nie wiem nawet jak takie coś skomentować... :no-no-no:

Ludzie są gorsi od zwierząt. Brak mi słów.

Na moim osiedlu postawili np. na wszystkich trawnikach tabliczkę o zakazie wprowadzania psów i wystarczy, że moja psina łapę tam postawi to już jakaś mamuśka ze swoim idealnym dzieckiem robi mi awanturę! A jeszcze w życiu nie zostawiłam po swoim psie nieposprzątanej kupy, zawsze zbieram - ale to przecież mało, bo sikać też nie wolno :no-no-no:
Słyszałam, że w Mielcu za Hotelem Polskim na "żelaznych" też dali zakaz wprowadzania psów :crazyeye: