KasiaKia Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 O proszę, to już wiem kto wymyślił takie ładne imię :) No i oczywiście czekam z niecierpliwością na zdjęcia i nowe wieści jak tam się Martin sprawuje... Nie wiem co tam z tymi łapkami, ale jeśli się coś złego dzieje to na pewno w hoteliku ktoś wypatrzy. Quote
Ulka18 Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 A moze to chodzilo o Mundiego i jego lapy, a nie Martina? Jak bylyscie w schronisku z Kasiadaffik, to problemy mial Mundi. No nic, poczekajmy co napisze terier i na zdjecia tez. Quote
kaskadaffik Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Tak to ja pomyliłam, właśnie tak się zastanawiałam, o co chodziło, bo pies smiga jak nówka, sorry mój błąd!!! Quote
KasiaKia Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 No też myślałam, że to chodzi o Mundiego, ale nie mogłam być pewna... Kasia zna przecież Martina dłużej. A śmiga jak nówka, bo to młody, zdrowy, jurny chłopak :D Quote
terier Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Martinek cudo chłopak :) kochany i przytulaśny, chodź dziś spacerki spędzał w większości na zwiedzaniu ogrodu :) hasał radosny i uśmiechnięty a później grzecznie wrócił do swojego boksu :), który dzieli z Sarcią, tez naszą nową lokatorką. Świetnie się razem dogadują. A tu kilka zdjęć Martinka :) Quote
eloise Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 pamiętam, że pisałam dla Martina tekst ogłoszeniowy, i Jelena chyba też, jak odzyskam swój komputer to poszukam i wkleję :) Quote
KasiaKia Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 Śliczny !!! Jaka radość :D Nie wiecie nawet jak się cieszę, że Martin ma teraz takie wygody... I po pysku od razu widać, że nowe miejsce mu odpowiada :D Quote
hotelterier5 Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 odpukać, coraz fajniejsze psiaki przywozicie, dziękuję w imieniu swoim, Madzi, Bogusia i całej rodziny. A pierwsze zdjęcie, to może sprzedać jakiejś agencji reklamowej? Quote
KasiaKia Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 No ba, Martinek to gwiazda :evil_lol: To my dziękujemy Asiu, że znalazłaś miejsce dla pieska i tak świetnie się nim zajmujesz ;) Gdyby tylko ludzie szukali psa, który ma świetny charakter, a nie tylko dobrze wygląda... to pewnie Martin już dawno byłby w domu. A tak to ogłaszam psinę od marca na wyróżnionym allegro i nawet obserwującego nigdy nie miał :shake: Od jutra będzie miał pełen pakiet ogłoszeń... może coś ruszy. Quote
Ulka18 Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Eloise, znalazlam Twoj tekst dla Martina, mam wszystkie teksty, ktore pisalas. Ale tekstu Jeleny nie mam. Martin Popatrzcie na ten wesoły pyszczek! To Martin z boksu 102 tak ładnie się uśmiecha. Myślę sobie, że Martin robi dobrą minę do złej gry, bo schroniskowe życie to ciężkie i smutne życie. Martin to piesek średniej wielkości, bardzo młody, ma dopiero 3 lata. Jest bardzo przyjazny i zgadza się z innymi psami. Ma ciekawe ubarwienie- jest cały podpalany. Uwielbia towarzystwo człowieka! Super wesoly psiak, cieszy sie wreszcie, ze ma ludzi blisko siebie i moze biegac. Trzeba tylko wykastrowac chlopaka i moze isc do adopcji :D Quote
hotelterier5 Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 A dla Krysi może ktoś pomógłby sprawdzić domek w Jaśle? Quote
Ulka18 Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Z Jasla to nie znam nikogo, ale poszukam na liscie uzytkownikow. Quote
KasiaKia Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 Martinku zaglądam do Ciebie, opowiadaj jak Ci w hoteliku :D Wpłaciłam dziś za pierwszy miesiąc, jak dojdą pieniążki to proszę o potwierdzenie. Quote
Ulka18 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Przydaloby sie zdjecie portretowe takie pod miniaturke do ogloszen :D Poprosimy :D Quote
KasiaKia Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 Tak, bardzo prosimy... im więcej zdjęć tym lepiej. Teraz w taką piękną pogodę to na pewno będą super wyglądać :) O pieska nikt na razie nie dzwoni... nie pyta... nie ma obserwujących :( Do końca tygodnia Martin będzie miał 130 ogłoszeń. Oby to coś pomogło! Taki cudak... i nikt go nie chce :shake: Quote
terier Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Narazie wrzucam takie w ruchu, a jutro postaram się zrobić portretowe :) Quote
Ulka18 Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Jesli moge zasugerowac, to moze jakas bandanke do zdjec mu trzeba ubrac, zeby Martinka ozywic. On taki brazowy kundelek jest, w czyms kolorowym bedzie sie lepiej prezentowal. Quote
kaskadaffik Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Napewno Dziewczyny mu cos wymyślą ;) na rączki najlepiej, on taki maleńki ;) Quote
majuska Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 No nie...chłop jak złoto, rewelacyjne foty:loveu::loveu: Oby tylko ktoś go dostrzegł i pokochał, widać, że to wspaniała psina Quote
KasiaKia Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 Super zdjęcia, bardzo dziękujemy !!! Martinek jesteś cudowny !!! Quote
Ulka18 Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Przefajne, przeslodkie zdjecia. Teraz to na pewno ktos dostrzeze Martinka. Trzymam kciuki za chlopaka :kciuki: PS. Co z jego kastracja? Chyba by pasowalo go wyciachac i zęby przy okazji zrobic? Quote
Recommended Posts