Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O proszę, to już wiem kto wymyślił takie ładne imię :)

No i oczywiście czekam z niecierpliwością na zdjęcia i nowe wieści jak tam się Martin sprawuje...

Nie wiem co tam z tymi łapkami, ale jeśli się coś złego dzieje to na pewno w hoteliku ktoś wypatrzy.

• Replies 418
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A moze to chodzilo o Mundiego i jego lapy, a nie Martina? Jak bylyscie w schronisku z Kasiadaffik, to problemy mial Mundi. No nic, poczekajmy co napisze terier i na zdjecia tez.

Posted

No też myślałam, że to chodzi o Mundiego, ale nie mogłam być pewna... Kasia zna przecież Martina dłużej.

A śmiga jak nówka, bo to młody, zdrowy, jurny chłopak :D

Posted

Martinek cudo chłopak :) kochany i przytulaśny, chodź dziś spacerki spędzał w większości na zwiedzaniu ogrodu :) hasał radosny i uśmiechnięty a później grzecznie wrócił do swojego boksu :), który dzieli z Sarcią, tez naszą nową lokatorką. Świetnie się razem dogadują. A tu kilka zdjęć Martinka :)

Posted

Śliczny !!! Jaka radość :D

Nie wiecie nawet jak się cieszę, że Martin ma teraz takie wygody...

I po pysku od razu widać, że nowe miejsce mu odpowiada :D

Posted

No ba, Martinek to gwiazda :evil_lol:

To my dziękujemy Asiu, że znalazłaś miejsce dla pieska i tak świetnie się nim zajmujesz ;)

Gdyby tylko ludzie szukali psa, który ma świetny charakter, a nie tylko dobrze wygląda... to pewnie Martin już dawno byłby w domu. A tak to ogłaszam psinę od marca na wyróżnionym allegro i nawet obserwującego nigdy nie miał :shake:

Od jutra będzie miał pełen pakiet ogłoszeń... może coś ruszy.

Posted

Eloise, znalazlam Twoj tekst dla Martina, mam wszystkie teksty, ktore pisalas. Ale tekstu Jeleny nie mam.

Martin
Popatrzcie na ten wesoły pyszczek!
To Martin z boksu 102 tak ładnie się uśmiecha.
Myślę sobie, że Martin robi dobrą minę do złej gry,
bo schroniskowe życie to ciężkie i smutne życie.
Martin to piesek średniej wielkości, bardzo młody, ma dopiero 3 lata.
Jest bardzo przyjazny i zgadza się z innymi psami.
Ma ciekawe ubarwienie- jest cały podpalany. Uwielbia towarzystwo człowieka!

Super wesoly psiak, cieszy sie wreszcie, ze ma ludzi blisko siebie i moze biegac. Trzeba tylko wykastrowac chlopaka i moze isc do adopcji :D

Posted

Tak, bardzo prosimy... im więcej zdjęć tym lepiej. Teraz w taką piękną pogodę to na pewno będą super wyglądać :)

O pieska nikt na razie nie dzwoni... nie pyta... nie ma obserwujących :(

Do końca tygodnia Martin będzie miał 130 ogłoszeń. Oby to coś pomogło! Taki cudak... i nikt go nie chce :shake:

Posted

Jesli moge zasugerowac, to moze jakas bandanke do zdjec mu trzeba ubrac, zeby Martinka ozywic. On taki brazowy kundelek jest, w czyms kolorowym bedzie sie lepiej prezentowal.

Posted

Przefajne, przeslodkie zdjecia. Teraz to na pewno ktos dostrzeze Martinka. Trzymam kciuki za chlopaka :kciuki:

PS. Co z jego kastracja? Chyba by pasowalo go wyciachac i zęby przy okazji zrobic?